Je toto vo vzťahu ok?
Vrátila som sa k bývalému , mame spolu syna , za ten čas čo som bola sama som prisla na to že si neviem predstaviť žiť s mužom čo nieje otec môjho syna , hlavne keď tu čítam všetky príbehy ako “priateľ nenavidi moju dcéru/syna. Rozišla som sa snim lebo ma veľmi obmedzoval nikam som nemohla chodiť.
On je najlepsi muž akeho si môžem priať , do chvíle kým niekam nechcem isť..
Kamarátka ma pozvala na koncert opýtala som sa ho či môžem ist či ma nejaké plány alebo bude s malým. A toto bola jeho odpoved. Cítim sa ako uplny idiot že som mu naletela zase na tie reči ako to on bere už inak že videl u kamarátov že je v poriadku keď si obaja vo vzťahu niekam vyrazia sami , bez polovičky.
Zase spolu bývame, neviem si predstaviť ako budem fungovať , odchádzať odneho zas bude psychicky oveľa náročnejšie ako sa naučiť s týmto žiť , ale ako sa stym dá naučiť žiť ? Ja nemám ani 25r a on ma chce zavrieť doma ako nejakú staru ženu ešte k tomu nesvojprávnu..

@panelacikova prepac ale ty si úplne ale úplne mimo. Píšeš tu siahodlhé litánie dobre že nie na 4 strany ale ty sama nevieš prečítať s porozumením pár riadkov.
Tak ako s tým HO, čo si ma začala podozrievať že si vymýšľam , lebo ty nevieš citat s porozumením.
Napisala som tam v troch komentároch že keď sme boli odseba došlo mu video ako tancujem s niekym lebo som bola proste na diskotéke a na diskotéke sa tancuje a ty teraz nepíšeš že sa neviem vyjadrit doteraz k tomuto tvojmu poznatku že pre niečo mi nedôveruje, ďalej priority?
Medzi priority patrí to čomu venuješ väčšinu svojho času , nie to čo spravíš raz za čas takze ďalšia úplne odveci poznámka samozrejme že mojou prioritou je rodina potom práca a až potom kamarátky.
Už by sa to tu mohlo ukončiť lebo sa to zvrtlo na to že ja vlastne nič iné nerobím len chodím po diskotékach syn je doma hladný holý sám a o rodinu sa vôbec nestarám lebo mám úplne priority 😂😂
Pár žien co prispieva do každej diskusie máte úžasnú schopnosť pretvoriť cely ten príbeh podľa seba 😄
@katkazocele ty v akom chorom svete zijes - kde kazdy kazdeho podvadza a slobodne kamaratky, stahuju tie zadane na svoju uroven 😵💫 prosim ta a co to je za uroven? lebo dat si raz za x par poharov dobreho vina alebo uz co kto preferuje a ist si niekam zatancovat nebolo nic zle ani ked som bola single a ani teraz ked som manzelka a matka ale to opat skoda drat klavesnicu, donedavna ma tvoje nazory udivovali, dnes ta uz asi len uprimne lutujem (a to myslim naozaj uprimne, lebo clovek s takymito postojmi a nazormi podla mna naozaj nemoze byt v zivote stastny), ved v tvojom svete sa ludia len klamu, podvadzaju a rozchadzaju
@zmrzlinka2021 inac toto všetko sa dá aj popri deťoch, len je divne že ženská si musí pýtať povolenie od partnera ako tuto autorka.
@aurora33 Každý sme iný , ja si toto neviem predstaviť. S dieťaťom chodím na ihrisko, do ZOO, do parku , do aquaparku atd atd. Mame milion svojich činnosti. Prečo keď môžem mat chvíľku pre seba , chvíľku na to sa porozprávať v klude s kamarátkou pri káve alebo vine ?mám brať aj dieťa , ktorého otec si bude doma skrabkat viete čo ,vylihovať na gauči , a ja budem napominat a nahanat dieťa po kaviarni ? Veď to nedáva zmysel , ak ty necitis potrebu si oddýchnuť od rodičovského stereotypu tak ti gratulujem , ale ako som spomínala hore , každý sme iný , neviem si toto predstaviť.
Autorka, ja si zase neviem predstaviť pýtať si od muža povolenie, či niekde môžem ísť. A oháňať sa tým, že som s dieťaťom celý týždeň. Treba si to ináč rozdeliť a najmä nájsť si normálneho partnera.
Som jediná, koho zaujíma, čo sa deje v tej VIP zóne po koncerte? 😅 Že či sa aspoň môžeš tešiť 😅
@aurora33 milujem mojho syna, život za neho dám ale aby chodil so mnou na autičkarske zrazy ktore su večer o 8 -9tej a je tam plno hluku, spalenych gum, policajtov ? Šak by ma socialka zjedla na raňajky. 🤣 Proste su aktivity kde deti jednoducho nepatria. Potom v 15tke ho na take zoberiem. 👌🏻
@maribell dam ti vedieť v sobotu 😂 dam aj fotku ak to budú pravidla MK dovoľovať. 🤪 ale nie nič sa tam nedeje , ide len o to že to tam je na pozvánku a máš tam zadarmo pitie a sedíš tam a nemusíš skákať a tlačiť sa medzi spotenym davom 😄
On si myslel asi že VIP je backstage.
Neverim tomu ze ti takyto nekontroluje aj kolko a za co minies, s kym si pises, volas, ako casto navstevujes svoju rodinu.... ved to je psychopat co ta potrebuje mat pod dohladom... ty chces muža alebo bachara??
Niektorým ženám toto vyhovuje. Maju tak pocit, ze su milované. A potom sa zacne kolotoč výčitiek, nátlaku, ponižovania atd. Neraz sa pridajú aj facky a kopance. Nech sa paci, ak chces skončiť ako teraz ta pani, ktoru muz ubil na smrť (otĺkal jej hlavu o zem az kym neumrela), kludne s kretenom zostaň… Lebo toto a taketo chovanie je iba zaciatok.
@jaond19 to vôbec. Na môj telefón sa vôbec nepýta , maximálne keď už spi a ja ešte o polnoci hrám candycrush a zobudí sa tak sa opýta čo furt robim prečo nespím 😄 moju rodinu navštevujeme spolu.
A o tom koľko a načo miniem sa ani nebavíme , maximálne keď kúpim niečo väčšie malému do izby nejaky nábytok alebo tak tak normálna konverzácia že koľko to stalo a či mi ma niečo dať alebo či ešte mám peniaze. Mame každý svoje ale vždy keď potrebujem tak mi dá. 😊
@jaond19 dodám - nestáva sa vôbec často že by som potrebovala tie peniaze 😄 lebo už vidím tie komenty že ja som vlastne zlatokopka ktorá si toto všetko nechá len kvôli peniazom
Booože ženy...a čo sa robí v takých VIP boxoch? grupáky? 😂😂😂 veď keď žena nechce, nohy neroztiahne...ak chce, roztiahne nohy aj v Kauflande v uličke pri udeninách 😂 chlap jej neverí, on dobre vie, prečo...presne by som chcela vidieť reakciu, ak by to bolo opačne...
@saskia_98 ja som narážala na to, že pokiaľ žena musí vyratávať koľko je s dieťaťom a potom to vyhadzovať mužovi na oci, že ona bola toľko a toľko a potrebuje čas pre seba, tak asi v tom vzťahu nebude všetko ok. Plus pokiaľ ju on pusti von, ale s tým, že bude ,,pod kontrolou”. Ďalej ako autorka pisala, že ona nevezme dieťa von s tým že chlap si bude na gauči váľať gule. Myslela som to tak, že keď som bola s deťmi tak som s nimi jednoducho bola a neriešila som čo asi robí manžel a či si neoddýchnu viac ako ja. Nerátala som, že ja som s nimi 5 dni a on bude len dva. Ved to je choré.
@aurora33 veď ale to nikto takto ani neráta prosím ta čo táraš 😄 veď už vážne ako … ja potrebujem čas pre seba a je jedno či chcem ist do fitka , či chcem ist na nechty , či chcem ist na víno s kamoskou , vôbec nezáleží natom či je on s malým jeden deň a ja 6 😄 alebo naopak alebo čo si myslíš že mame rozvrh na chladničke nalepený? Ja som úplne normálna matka ako každá z vás ktorá si plní svoje materské povinnosti s tým ze sa očividne lisim od veľa z vás v tom že potrebujem aj čas na seba. Vyvetrať si hlavu. Takze čas bez rodiny. Nemyslím pol roka , myslím jeden hlúpy večer 😂
Ale keď tu niektoré žijete tak že kým dieťa neodíde z domu tak vy sa mu ani nepohnete od zadku , tak vás ľutujem.
si úplne normálna mladá žena, čo sa jej nechce doma štrikovať.
veď tie koncerty sú pre ľudí. aj tie diskotéky.
vo vašom prípade ide o dôveru, aj to je otázne za akých okolností bola akože " stratená" lebo niekto nedôveruje už len z princípu a z vlastného nízkeho sebavedomia.
@mondolina to sebavedomie je asi tiež problem on veľmi pribral somnou v tehotenstve mal skoro 120 kil ale ja som mala tiež skoro 100 😄 teraz pekne schudol aj si sám povie že konečne dobre vyzerá že schudol. Ale asi si mysli že po tej druhej stránke by mi niekto mohol dať viac, že si uvedomuje že mi robí psychicky zle a že inde by som mala možno harmóniu. Ale možno s tým sám nevie bojovať. Skúsim poradňu ešte pred tým ako to ukončím. Možno to pomôže.
Ta sprava svedčí o tej jeho dokonalosti, co ty máš 10r aby si si pýtala povolenie?
Tak prečo ma potom chlap problém ta pustiť na ten jeden večer von?
@aurora33
z tych sprav, co sem dala, vo mne evokuje taky chlad v ich vztahu, nedoveru...
ak si myslím kto si😉 tak aj má načo žiarliť, lebo si kočka.
ale treba zdravo.
uži si koncert🥳
@zmrzlinka2021 aj mne príde taký psycho despota.

@autorka
To sa fakt dospela osoba pyta, ci "moze ist?"
Moja, ja osm uz vydata zena, ale tieto veci oznamujem a moj drahy - jasne, chod a pozdrav baby 😉
@kristie571
Pekne krasne, treba ist, treba zit - hudba, sport, cvicenie... a nedemonizovat rodicotvstvo. A hlavne stretavat sa aj s bezdetnymi, neriesit plienky, srajdy ale nezaubda byt zenou, ohnivou, vasnivou a dobrodruznou.