icon

Je v poriadku mať vysoké nároky na partnera?

16. apr 2024

Do akého veku je v poriadku mať vysoké nároky na partnera? Tak aby človek nakoniec nezostal sám?

autor
16. apr 2024

@sense a v čom z týchto nárokov by som mala spraviť kompromis?

minka201
16. apr 2024

@sense Z autorkinho popisu usudzujem, že ona nefajčí, neopíja sa, nechce utekať od problémov, je slušná a neskáče hneď s každým do postele... A chce rovnakého partnera.. Myslím, že toto nie sú žiadne extra nároky, iba základ. Ak ona nebude rešpektovať chlapa v tom, že on sa chce na nej vyprázdniť hneď na prvom rande, tak o nič extra nepríde 🙂

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
sense
16. apr 2024

@minka201 to nie je ale píše aj aby mi neposuval hranice aby ma rešpektoval.
Za mňa nie je žiaden nárok chcieť chlapa ktorý nefajčí, pretože s takými som sa nedávala ani do reči pretože mi cigarety smrdeli a smrdeli mi aj ľudia ktorí fajčia. Lenže ona ako a roky nepopisala len tieto 3 veci áno lebo to nie sú nároky na chlapa. Aspoň ja som to nikdy ako nárok nebrala

autor
16. apr 2024

@sense no ja to beriem ako nárok, keďže niektorí ľudia fajcia. Ak niekto fajčí, tiež ho neriešim.

Chcem normálneho muza, ktorý sa bude správať úctivo, ktorý to ma v hlave už upratané, nebude ma tlačiť do niečoho co nechcem (rovnako aj ja jeho) a nech vidím z jeho strany iniciativu, ze ma naozaj chce. Dokonca som ešte aj taka, ze nemám rada ak za mňa platí muz (dovolím mu to max na 1.stretnuti, potom mam pocit že mu niečo dlzim, tak som ochotná platiť na striedacku). Myslím si, že muz by mal byť aspoň na začiatku randenia pozorný, chodiť za ženou.. časom vo vztahu mi príde normálne, že aj žena niekam vezme muza (myslím autom, ze nebude ju len on vozit).. či nie?

rozculena
16. apr 2024

ale my nevieme,koľko máš rokov a aké máš nároky.A keby sme vedeli,aj tak sa nedá na takú otázku odpovedať.

autor
16. apr 2024

@rozculena písala som vyššie koľko mam rokov a aké mam nároky 🙂

sense
16. apr 2024

Autorka z čoho popísané ho máš spraviť kompromis musíš vedieť ty, co a koľko si u daného potencionálneho partnera tolerovať. Ja ti poviem za mňa, ale teda mohla by som by ti byt skoro mamou.... U mňa nebol nárok ze musi zarábať aspoň toľko ako ja aby som nebola ťahúňom , stačí jedna choroba, úraz, čokoľvek a co potom opustís ho len preto ze sa staneš ťahúňom domácnosti.? Alebo chlab bude zarábať ako ty ale bude chodiť psychicky a dyzicky zničený len za cenu aby mohol byť ťahúňom domácnosti on. Ja viem, ja som mala asi peinizje nároky lebo financie som nikdy neriešila a bolo mi jedno koľko chlap zarába pokiaľ teda nelezal vyvaleny na gauči a neho krížom slamy.
Ale keď som bola v tvojom veku som sa nad takýmito vecami ani nezamyslala, pretože som žiadneho chlapa nehľadal, užívala som si život
A robila veci ktoré ma napĺňali. Ani som neriešila kedy je vhodný čas alebo na ktorom rande je vhodný čas na fyzické zbližovanie. Niekedy chémia za fungovala skôr inokedy vôbec.
Možno namiesto nárokov co chcem, sa pozri na to co by si nebola vôbec ochotná akceptovať.

Celkovo ak si ty nefajčiar a vadia ti ľudia ktorý fajčia a prostredie fajčiarske tak sa v takom zdržiavať nebudeš. Ani v prítomnosti takých ľudí, aspoň teda ja som mala vždy okruh známi h a kamarátov ktorí nefajčí li, a ani sme nerobili alkoholove party. A aj keď sme boli v bare alebo na diskotéke a aj tam prišiel nejaký typek opaľovať a bolo vidno ze je "v nálade" tsk s takým som sa nedala ani do reči.

sense
16. apr 2024

Myslím. Ze to príliš analyzuješ, muž má chodiť za ženou, muž má voziť ženu autom

minka201
16. apr 2024

@jozko_z_lesa Nepoznám ju, možno v niečom bude háčik, to máš pravdu. Možno ozaj zvrhla aj schopných záujemcov kvôli nejakej blbosti. Ale je celkom mladá, venuje sa ešte štúdiu, ešte nemusela mať veľa príležitostí na nájdenie chlapa, akého popisuje.. Napr. ja som začala riešiť chlapov až okolo 22-ky. A to som hneď narazila na takých, čo nespĺňali ani úplný základ pre vážny vzťah a bola som z toho zhrozená a sklamaná.

minka201
16. apr 2024

@sense Ja som tiež nechcela fajčiara, ale keby bolo fajčenie na ňom ten najväčší nedostatok, tak by som to vedela prekusnúť 🙂

sense
16. apr 2024

@minka201 no ja by som iné jeho kvality ani nestihla spoznať

autor
16. apr 2024

@minka201 popravde, ja som neriešila nejak extra mužov... ak, tak len pár stretnutí a to skončilo 😀 ako som písala, riešim vš a nejak nemám energiu chodiť medzi ludi a spoznávať, stretávať atď. Tie moje pokusy boli zo zoznamky (asi preto sa našli taki, ktorí nesplnali ani tieto základné veci).

autor
16. apr 2024

@minka201 no ja by som ani to fajčenie nedokázala prekusnut, pretože neznášam ten dym, je mi z neho zle 😀

autor
16. apr 2024

@sense ja by som neriešila ten čas zbližovania, keby som necítila tlak z druhej strany 😀 ved vieme aké to je, ak nás niekto so niekoho tlači tak to chceme čoraz menej.

autor
17. apr 2024

@cervenaruza123 Ak by som videla, že na sebe pracuje a chce, tak prečo nie. Len väčšina bola taká, že nechceli na sebe pracovať, nemali ciele, stačilo im to málo čo mali a to mi kúsok vadilo pretože ja som cieľavedomá a idem si za svojim, aby som sa mala v živote dobre. Čiže to s tým platom som začala považovať za celkom dôležitú veec 🙂

autor
17. apr 2024

@barju Aj to je ten problém, že ja nie som typ, ktorý by sa obliekal vyzývavejšie a maľujem sa tiež len tak jemne :D

milos81
17. apr 2024

Tiež som už dlhší čas sám, no už som rezignoval, čím viac som sa snažil, staral sa, tým som bol horší, nevyhovuje mi to, ale čo už, viem, že čas plynie, no mať pri sebe ženu čo nemá hranice, berie, no nič nedáva, podvádza, klame, pre niekoho bezcitného to nič neznamená, zahodí a ide ďalej, no ak to berieš vážne ako trebárs ja, je veľmi ťažké sa cez to dostať keď zistíš čo sa dialo. Čiže moja rada je, stavov si hranice, cez ktoré ani vlak nechodí, no a pri prvej červenej vlajke skús konfrontáciu, no nedaj na sebe vedieť že vieš pravdu, podľa odpovede budeš vedieť či pokračovať alebo skončiť...

autor
17. apr 2024

@milos81 koľko máš rokov a ako dlho si sám?

sinusoida
17. apr 2024

Nepoľav, ja často vidím jedného ženatého, ktorý sa možno mesiac už neumývaľ, neholil...šaty mal vypraté neviem kedy...pije. Inak manželka je v pohode, poriadna, čistotná, len asi už nevie čo s ním...čiže mať nároky je v pohode, aj treba mať.

milos81
17. apr 2024

Mám 42 a sám som 4 roky, teda, nie, že by som ten stav odvtedy neskúšal zmeniť, vždy to na niečom uviazlo

sjun
18. apr 2024

Podla mna vekom naroky na partnera skor rastu. Sama si rozumnejsia vies co chces co nechces nejdes cez svoje hranice vies ako reagujes co ocakavas atd. A aj ten vek predsa si neuviazes na krk niekoho kto ti nevyhovuje len kvoli tomu nebyt sama. Kolko zien po rozvode uz radsej ostanu same lebo uz nechcu proste znizovat zo svojich narokov.

rorino
18. apr 2024

Si predstav,že si ťa muž obzerá ako tovar vo výklade,či splnas jeho vysoké kritériá...Mne sa taká predstava vôbec nepáči.A čo sú to vlastne tie vysoké kritériá?

milos81
19. apr 2024

@rorino dobrá otázka, jedna mi raz povedala, že chce takého, za ktorým sa všetky ostatné na ulici budú otáčať, nie som si istý, prečo by mal byť taký práve s ňou, ale mám takú skúsenosť, že ženy v skutočnosti nechcú chlapa, čo ich bude milovať, starať sa o ne, ktorý bude chcieť rodinu a tráviť s nimi čas, chcú len zábavu, hračku, niekoho kto vyzerá ako Channing Tatum, ale nie je dobrý, skôr naopak. Väčšinou ak hľadajú, večer sa vracajú do náručia k tomu, od ktorého chcú odísť...

vilma7
20. apr 2024

Podľa mňa, čím sú ženy staršie, tým sú náročnejšie...až nakoniec ostanú slobodné.

rorino
21. apr 2024

Autorka,@Ale to,či ti bude niekto sedieť zistíš keď sa s ním budeš stretávať.S niekým sa mozno stretneš viackrát a zistíš,že tam niečo nefunguje,tak to utnes Nik ťa tu neposiela do postele hneď na prvom rande.

rorino
21. apr 2024

@domini404 ak stretávať samých takých čo nevyhovujú,asi nastavujú zrkadlo...

rorino
21. apr 2024

@tetapetra aj ja som takú poznala,vždy sme sa smiali,že čaká na princa na červenom Ferrari,potom sa s jedným dala dokopy,čo bol úplný opak ,až hrôza,no a už ma cez 50 a je sama...

rorino
21. apr 2024

Ak ma ten pravý prísť,príde,keď budeš najmenej čakať.A keď budeš vysporiadana s touto vetou,vtedy to príde.A čo sa týka tých kritérií,nikdy som si to nedefinovala,akého chlapa chcem.Ale páčili sa mi úplne iný chlapi,akého mám doma už 17 rokov😂

rorino
21. apr 2024

Prestaň sa báť😉