Je v poriadku mať vysoké nároky na partnera?
Do akého veku je v poriadku mať vysoké nároky na partnera? Tak aby človek nakoniec nezostal sám?
To ani neber každého, máš všetko pred sebou 🙂 sama neostanes, pokiaľ ty nebudeš chciet
Nepoľav z nárokov ,je to bežný štandard ,aj keď budeš mať po 30-tke nevadí ,že nikoho ešte nemáš .Čo má prisť to príde ,aj keď trosku neskôr …Len si neber nejakého chlapa len aby bol ,ako tu často čítame ,žijú v nefunkčných vztahoch ,nemilované,zúfalé,zatrpknuté ..svoj život zahodili s nevhodným mužom .Šťastná môžeš byt i bez chlapa .Nefunkčný vzťah ,nevhodný muž ťa zničí a šťastná nebudeš tak či tak .
ja radim vsetkym zenam, ktore nemaju partnera a nevadi im ITak ist hladat do IT firmy 😂😂 tam ich je tolko 😅 ja mam niekedy pocit, ze kazdy treti kolega nema partnerku
Na odlahcenie, trochu mimo... som mala "lkriterium" aby sa nevolal Pavol...vies ako sa vola moj manžel? 🤭🙈
Tento tyzden som střetla bývalu spolužačku z vs po 15 r... vtedy si straaaaasne potrpela na VŠ, jazyky, vzhlad..Teraz má 40 a je šťastná s předávacom s maturitou🙂 Ked stretnes toho praveho, kriteria (niektore) idu bokom...Samozrejme niektore nie, ale ...
@fairyy koľko majú rokov? 😀
od 23 do 40 😀 plat maju, byvanie tiez, 80% nefajciari, su normalni ..akurat nemali stastie ani oni na tu spravnu 😊
@fairyy žeby sme to tu premenili na zoznamku? 😀😀 pred akú firmu sa mam chodiť ukazovať? 😀
Hmmm, nároky??? Mne na mojom chlapovi na začiatku nevyhovovalo nič, vždy som si vravela, že tohoto nikdy. Musím priznať, že on bol vytrvalý, išiel si svoje, volal vždy keď mal čas. Moja predstava bola úplne iná a nároky, noooo. Časom odo mňa dostal tričko, mikinu, rifle, botasky a menil sa na moje predstavy. V hlave mu to pálilo, tak som ho nasmerovala na VŠ a zrazu sme boli na promóciách. V práci nejako nepostupoval vyššie, tak sme si založili firmu a čuduj sa svete, fungujeme, sme takpovediac 24/7 dní spolu. Je to úžasný chlap, presne taký, akého som vždy chcela. Takže, skús aj ty niečo urobiť pre to, aby tie tvoje nároky dokázal splniť, nie len čakať na zázrak.
@margotka17 no možno sa to dá, ale v mojom prípade kedy muz nechce čakať so sexom.. tak neviem ako ho zmeniť v tomto 😀
No môj čakal a čakal a čakal, ako ten dedko čo repku zasadil. Doteraz si zo mňa robí z toho srandu.
Závisí od toho aké sú tie nároky. Pri niektorých sa zníženie nárokov dá zvládnuť pri iných nie. To som chcela napísať prv ako som si tie nároky prečítala. Nechceš tak veľa od chlapa. Ale napríklad ak by si dala fajčiarovi šancu a on ťa mal dostatočne rád,tak by prestal, aspoň to urobil môj manžel. Čakala som že povieš niečo v štýle hľadám vysokého modrookeho blondaka, lebo tým by sa šance jednoznačne zúžili a musela by si asi hľadať v zahraničí. Čo sa toho platu tyka aby mal vyšší ako ty, ani môj manžel ho nema vyšší, lebo začal robiť neskôr ,pracuje tam kde ho to baví, nechcem aby menil prácu kvôli platu, podstatnejšie je,aby tá vedel uživiť keď dostaneš na materskej a to zvládne pokiaľ má ekonomické zmýšľanie a dokáže ušetriť. Ja som napriklad poradila, aby si dala šancu aj takým aký sa ti páčia možno menej ale keď ho lepšie spoznať, tak ti bude vyhovovať jeho povaha ,zalubis sa a vzhľad bude podom na poslednom mieste. Lebo šak na staré kolená budeme všetci vyzerať zle ale dôležité je aby ste si sadli povahovo. Keď čítam že máš 25, tak ešte nejaký čas na hľadanie celoživotného partnera máš. Ak sú pre teba dôležité deti a rodina tak by som to ale veľmi nenatahovala. Dieťa nemusí prísť ľusknutim prstu, sú páry čo sa snažia roky a naozaj to otestuje vzťah. Vzhľadom na vek v tvojej vekovej kategórii je málo zrelých mužov, ktori by sa chceli aj zenit, alebo čo i len mysleli na to kde budú o 10 rokov. Väčšina mužov sa začína usadzovat po 30, ak teda pre teba nie je vekový rozdiel prekážkou hľadala by som starších. Niekde som raz čítala že muž sa žení nie keď príde správna žena, ale keď príde správny čas. Preto treba nájsť chlapa v správnom čase. Jedna kamarátka zo strachu pred samotnou znížila nároky. Sú spolu 10 rokov, majú dve deti a zistili že je to vlastne super. Mozno len lovia v nesprávnych vodach
Co si ja všímam v okolí nezadane dievčata je to hlavne o tom, ze si takých dobrých chlapcov nevšímajú, berú ich skôr ako také krovie alebo neviem. A všímajú si tých co na seba vedia upozorniť. A tí čo na seba vedia upozorniť majú zas iné nároky a vyžadujú iné veci od žien, ktoré dobrým ženám nevyhovujú. Je to taky začarovaný kruh.
ja som z Kosic 🤣🤣🤣 ale inak si myslim, ze to nebude v ziadnej IT firme 😅 najma v korporatoch
@minka201 popravde neviem, možno tak mesiac - 2 mesiace? Hlavne nechcem, aby na mňa s tým niekto doliehal a nechal to aby k tomu došlo prirodzene 🙂 nie som typ, čo bude čakať polroka ale zasa nie taký čo dá hneď. Musím si na toho človeka zvyknúť, dôverovať mu a až potom 🙂 nevravím, že k sebe nedôjde aj skôr ako som písala, ale potrebujem čas a aby k tomu došlo prirodzene.
@fairyy študujem v Košiciach, takže žiaden problém 😀😀
@777januska777 to bude ten problém... dobrí chlapci ma nepritahuju a ti "zli" mi nesadnu v iných veciach 😀
ahoj autorka nechcem to premeniť na zoznamku ale možno by som o niekom vedela podľa riadkov ktoré si písala... veď stačí komunikácia a ďalej zistíte ... ak by čosi nechcem ho zverejňovať, zanechaj stopu či správu.
noo tak to potom aj mojho brata vies stretnut 😅(oh ten by mi dal teraz) splna vsetko co pises 😂😂
Tak to sa čudujem, že toto sa zdá chlapom ako dlhá doba 🙂. Predstav si, že sú ženy, ktoré chcú sex až po svadbe a muži, ktorí to akceptujú a vydržia 🙂
Normálny zdravý chlap, ktorý sa vie ovládať a bude mať skutočný záujem, nebude mať problém počkať aj pol roka. Držím palce ☺️
@barju No ja by som brala staršieho, no vyzerám na 20 tak veľmi o takú žabu 30-tnici zaujem nemajú 😀😀 jasne, ze by som chcela staršieho ktorý premýšľa už trošku inak.
A zasa to s tou krásou, skúsila som.. no nedopadlo to najlepšie, vadilo mi to ze ma ten muž nepritahuje.. nevravím, že ma byt krásavec dotyčný, ale musí mi byť niečím sympaticky 🙂
@fairyy mohla by si na neho ukázať prstom ze - tento tu he normálny, chod za nim 😀😀
@minka201 ako za takou by určite necakal 😀😀 A presne to je dôvod, prečo by som ja mala niekomu dávať svoje telo, keď on nedokáže počkať par mesiacov ? 😀
Pokiaľ nevyzeras na 15 a on si nebude pripadať pri tebe ako pedofil, tak to je v poriadku. Staršou sa vieš spraviť štýlom obliekania alebo namaľovanim sa. Len tam bacha aby si si nenašla takého čo bude očakávať že sa ráno v posteli zobudíš už namaľovaná ako kraslica. Sympatický to určite. Treba randiť randiť randiť a spoznávať tých chlapov, ešte že si začala skoro nad tým uvažovať 🙂
Radsej sama, ako znizovat z narokov a byt v neuspokojivom zvazku s hypotekami detmi a inymi zavazkami
@barju len to ze mňa to nebaví vkuse randit a stále to dopadne rovnako 😀😀 ja začnem randit a potom ma to prestane baviť a mam hluché obdobie. Zasa nemám toľko času ja randenie, no ani ma to nejak extra nebaví..
Ono je fajn mať nároky ale keď tak čítam tvoje požiadavky, keď nájdeš takého aká si ty tak si zrejme rozumieť nebudete lebo nikde nie je nič písané o kompromisov, len nesmie to nesmie hento, nesmie tamto, musí ma rešpektovať m, nesmie posúvať moje hranie.... Ak nájdeš rovnakého ako ty tak si aj tak nebudete rozumieť lebo ty chceš byť rešpektovana a nepíšu at hranice, on bude chcieť to isté a zlyhate pri prvom probléme lebo každý mate svoje zásady a chcete aby to ten druhy rešpektoval

@janai1 prepáč, chcela som autorku oznacit