icon

Je žena bez partnera viac podráždená?

7. jún 2024

Čo myslíte, je to tak? Ja mam 23 nemám partnera a som dlhodobo nervózna ani neviem prečo, doslova pre nič alebo pre maličkosti. Síce mam už par rokov tetaniu tak neviem či to ma súvis..Zopár žien, ktoré poznám takisto niesu dva krát príjemné a sú dlhodobo bez stabilného vzťahu a asi aj sexu

Strana
z2
silvike
7. jún 2024

Podla mna nie si nervozna koli tomu, ze nemas vyslovene sex.

naneta258
7. jún 2024

Som roky bez partnera a nemyslím si že som nervózna. Práve keď som mala partnera (nefunkčný vztah), tak som bola nervózna 😀

pralinka25
7. jún 2024

nie. sexualne napatie, pretlak hormonov ktore by ti podla tvojej teorie mali sposobovat nervozitu odburas rovnako sama ako s partnerom. nejde o to ze sex je s partnerom iny. to v tomto bode nie je podstata. toto je point z uplne ineho dovodu.
partnerstvo je druha vec. ale partneri byvaju rozni. kazdy ma svoje muchy musis sa prisposobovat, "obetovat"
nie partner ta pokojnou neurobi. bude milion veci ktore ti este len potom zacnu sposobovat nervozitu.
treba hladat pricinu inde. mozno si taka povaha, nevies pracovat pod tlakom, s emociami, mozno ti chybaju mineraly, vitaminy, mozno mas hormonalnu nerovnovahu hocico. nepritomnost frajera to nesposobuje.

fadama
7. jún 2024

Ženy nemajú sex a potom sú nervózne. Aj tu vidno že chodia sem aj také čo nemajú sex a potom ich podráždi obyčajná normálna otázka 😂😂

gribka1
7. jún 2024

Nervózne sú preto, lebo sú neuspokojené, ale nemusí ísť len o sex. Sú aj iné potreby.

nevenka
7. jún 2024

@viestta prepac, ale dnes si fakt neprijemna.
"Tebe nepomoze ani milenec, ani svatena voda. Tebe by pomohla vymena pilin"
Toto fakt nebolo pekne, vsak sa nepytala nejaku uplnu hlupost. Diskutovat sa o tom da.
Ja si myslim, ze scasti to pravda byt moze. Ja ked mam dlhsie pauzu a potom kolkokrat poviem muzovi, ze nic mi nebolo, ale uz mi je lepsie. Taky pokoj v sebe. Tazko sa to vysvetluje. Ale tak nie je to rovnica, chapes.
Clovek nie je stvoreny byt "samotar", ale tvorit par, tak asi to tak bude, ze je to iny rozmer zivota byt s niekym. Ale zase nemozes to tak brat, ze nasilu s niekym byt, bez lasky, len sex. To podla mna nefunguje. To jedno s druhym...

babulkomale
7. jún 2024

Skor vydate zeny, ktore furt se.ie manzel, su podrazdene 😂

retatka
7. jún 2024

Blbosť, skôr tie sú nervózne ,čo žijú síce vo vzťahu ale v nefunkčnom , bez intímnosti .Poznám dve také ženy ,no hrôza .Nečudujem sa ,že s nimi ich muži nič nechcú mať .Je otázkou času kedy odídu k inej žene.

viestta
7. jún 2024

@nevenka v kontexte jej ostatnych odpovedi, ktore napisala az do tohto mojho komentu trvam na tom, ze ona svoju nervozitu neodbura sexom s milencom.

autor
7. jún 2024

@retatka tak to je tiež pravda, nervózne sú aj tie v zlych vztahoch

denithestrange1993
7. jún 2024

Celkova nervozita zeny neklesa sexom. Nezabudaj na hormonalne vykyvy,psychicke poruchy atd. To si velmi lahko predstavujes a zjednodusujes fakt komplexnu temu .

nikaeli
7. jún 2024

@viestta poznáš ten vtip?
"Pani, Vy ste sliepka!"
"Kto kto kto kto jaaaa??"

h2
7. jún 2024

Autorka, mníšky nemajú sex. Myslíš, že sú nervózne?

alexis617
7. jún 2024

Tak to ti neviem ja som podráždená podľa menštruačneho ciklu keď to mám tak sa všetci skovavaju

rozculena
7. jún 2024
rozculena
7. jún 2024

mám tetániu,nemám sex a nie som nervózna 😂

cimage
7. jún 2024

Zeny su nervozne ked su single, zeny su nervozne z chlapa a zeny su nervozne z deti. Je to tazke s nami 😉

domak2
7. jún 2024

Ja napríklad nenávidím tie reči, že keď nemá žena sex/ma kramy/pms alebo už len preto ze je žena je nervózna/nepríjemná. Bud je to povahou alebo nejakým zdravotným problémom alebo tým, že si svoje komplexy riešia na iných ľuďoch. Rovnako chlapi. A môžu mať sex aj 6x do dňa, niektorí ľudia sú proste nepríjemni stale

reanda
7. jún 2024

@rozculena nie, ty si rovno rozculena 😀

rozculena
7. jún 2024

@reanda bola som,keď som sa registrovala😂

reanda
7. jún 2024

@rozculena a na koniku si sa ukludnila.. no vidis.. a to ho vsetci zatracuju 😀

karolinakr
7. jún 2024

a to si nepochopila, že aj viestte chyba sex?

sticker
karolinakr
7. jún 2024
zuzanna33
7. jún 2024

A tie čo majú mužov, partnerov nie sú nikdy nervózne? A čo PMS ? Žena má svoju hormóny a potrebuje ich "vyplaviť "ale to vie aj bez muža...Poznám ale ženy ktoré majú všetko doma no stačí malé zarypnutie od muža a lietajú taniere 🤣

rozculena
7. jún 2024

@zuzanna33 no ten môj bol na to expert.....už je ex,tak som v pohode😂

mojemenonikto
7. jún 2024

No, hovorí sa to, že staré dievky sú nervózne a nepríjemné, takže niečo pravdy asi na tom bude 😀 Ale ako ti tu viaceré napísali, tak boli nervózne aj keď toho partnera mali. Tak si teraz vyber 😉.
Osobne si myslím, že kvalitný vzťah, plný rešpektu, ohľaduplnosti a lásky je určite ten najlepší liek nielen na nervozitu...

domak2
8. jún 2024

@mojemenonikto to bol možno dovod prečo ostali starými dievkami 🤷‍♀️

anketkarka
8. jún 2024

To skôr muži sú nepríjemní, keď nemajú sex. Ženy to majú kolísaním hormónov počas cyklu. @autorka nemáš problém s cyklom?

svetlonos
8. jún 2024

Nie, to nie je o sexe ale o spokojnosti. Ja som vydata, 2 deti, fajn muž - a keď som unavená, hladná tak som protivna a nervna.
Bola som 3 roky sama a spokojná, nie nervozna. Milenec ti nepomôže, je to v tvojom nastavení.

Strana
z2