Je zvýšená sexualita u žien normálna?
Kedy sa da povedat, ze zena je sexualne az moc aktivna? Myslim to tak, ze je ok ked som viac ,, nadrzanejsia" ako inokedy? Niekedy kazdy den, inokedy aj 5x za den alebo mesiac nic. A ze dokaze uspokojit nielen samotny sex ale aj sebauspokojovanie? Muz si mysli, ze to prehanam ale ja si nemozem pomoct. Podla mna normalna zdrava zena by mala mat sex aspon kazdy 2 az 3 den a nie na napriklad 1 za tyzden no nie?
Je to individuálne a hlavne úplne jedno ako to majú iní, to že ukážeš mužovi diskusiu, že "aha, podľa žien na MK som normálna" nevyrieši to, že máte v tejto oblasti nejaký problém... ak neviete nájsť spoločnú reč, možno by vám pomohlo spoločné sedenie so sexuológom...
@lindous on si mysli, ze problem nemame
on si myslí, že nemáte problém, ale tvrdí, že to preháňaš? To si nejako odporuje... Ale to, čo píšeš, nie je nič nenormálne
Jasné že to je normálne, s chlapom som dlhú dobu a tiež to máme tak často a nesťažuje si
Je úplne jedno ako to majú ostatní vy máte problém lebo si nevyhovuje té.
Normálne je to čo je pre tých partnerov normálne aj je jednému malo a druhému moc ,no asi to nie je ok
My mame s manzelom sex vtedy, ked sa nam za chce a ked mame chut...niekedy viackrat tyzdenne a niekedy raz za mesiac, ako tak vyjde. Nikdy sme nemali potrebu ratat mnozstvo a ci je to OK alebo nie...Sme takto spokojni a to je podstatne. Osobne si myslim, ze pokial ma niekto potrebu riesit kvantivu a kvalitu, tak nie je spokojny. 🤷
Tak pocas tvojho cyklu je uplne normalne, ze mas chut viac a chut menej, su to prirodzene hormonalne zmeny v cykle... nevidim na tom nic zvlastneho...aj ked teda 5x denne by ma zabilo asi 😂
mám to rovnako, raz by som viac, inokedy vôbec... tým, ako sa menia hormóny, tak aj tvoja chuť... keď on toľko nechce a tebe pomôže aj sebaukojenie, tak to rob...

Sex 3x za tyzden podla mna nie je nic zvysene a nenormalne :D naopak, uplne optimalne