icon

Jeho nezáujem po skvelom víkende: Čo robiť?

9. feb 2025

Ahojte, neviem čo mám robiť ale situácia je taká, že sa o mňa dlho snažil jeden chlap aby sme sa stretli, stretli sme sa 3x a vyspali sme sa spolu, podotýkam nie raz ale asi 10x za celý víkend, boli sme na sebe ako cecky, bol zo mňa hotový, sex som si uzila aj ja ale nechcem aby to ostalo len pri jednej noci…. Velakrát povedal niečo v zmysle že nabuduce to a to … Celý víkend bol super, boli sme v kine, pozerali filmy doma, varil mi, staral sa všetko, ale keď som od neho odišla sa neozval. Ja som mu napísala, či sa mu páčil víkend, lebo to sa ma pýtal aj on v aute a jeho odpoveď bola ze- ale ano, bolo fajn a pusinku poslal… predtým mi dával kaleráby ako chce budúcnost a mňa spoznať a aj dnes uňho rozpraval že mi kúpi spodné prádlo aké som chcela a tak a čo nabudúce budeme robiť a kam pôjdeme a podobne. Ako som prišla mi dal darčeky pekné pradlo a pyzamko, sladkosti a nejakú kozmetiku. Ďalsie stretnutie sme si nenaplánovali. Predtým písala inak… okrem toho ani sa nespytal ci som prisla v poriadku domov nic.. Myslíte, že to je komplex pasé alebo čo mám robit? Ďakujem moc.

Strana
z2
dzulli1980
9. feb 2025

Tak dosiahol, čo chcel ... za mňa si mu moc skoro "dala" ... už zrejme loví inde.

enmery
9. feb 2025

Bol zainteresovaný fyzicky, nie emocionálne. Nečakaj vzťah od niekoho, kto Ti dával signály len na fyzično. Áno, klamal, ale s tým Ty nič neurobíš.

mircalla
9. feb 2025

@autor Ako dlho sa neozval?

autor
9. feb 2025

@mircalla odišla som od neho o 2 a napisala son mu o 3 a potom neodpisala a čakala som spravu ci som ok alebo niečo a on nič…

januska12323
9. feb 2025

Nejak si do toho rýchlo skočila. Však vydrž kým sa ozve a neskáč mu hneď zase do postele.

mircalla
9. feb 2025

@autor Tak jednoznacne sa uz neozyvaj. Daj tomu 2 dni a ked sa neozve, je to passe. Ale pises v inej diskusii, ze je suknickar....tak vies ako. Uplne by som nezatracovala, ale vlastna skusenost, chlap mi po takom vikende vypisoval, ked mu na mne zalezalo....V ziadnom pripade mu nepis, uz si sa ozvala...Neni to zatial dlho, moze byt na to dovod
Pokial je suknickar, je jedno, ci by si sa s nim vyspala na 3. alebo 7. rande....asi by to dopadlo rovnako, najma, ze dosiahol, co chcel...to by som si nevycitala. Daj vediet, ako to dopadlo

tramtada31
9. feb 2025

Nemá záujem, alebo je zadaný. Ak by to bolo take super pre neho, nevedela by si sa ho zbaviť, žiaľ takí muži sú. Už sa mu neozyvaj

alickapusinka
9. feb 2025

Tak ako rýchlo to začalo tak rýchlo skončilo.Dostal čo chcel a čau.Tie omačky čo splietal to len Ti povedla čo si chcela počuť.A aby to nebolo take tak kúpil TI darčeky.Vyšlo ho to lacnejšie ako keby išiel do bordelu za prostitutkou.

romiada
9. feb 2025

Chlap,ktory by Ta chcel naozaj, Ti napise ci si prisla domov. A do sekundy by Ti odpovedal aj keby mal obe ruky v sadre. Toto je bud hra na mačku a myš alebo Ťa ma v paži.

vanilkovazmrzka
9. feb 2025

Minule forum nestacilo?

vanilkovazmrzka
9. feb 2025

Akurat som si tam precitala komentar v zmysle ze preco ludia venuju tolko pozornosti nacasovaniu sexu - tak presne pre toto 👆

Ber to tak ze si si aspon uzila.

rozculena
9. feb 2025

načo píšeš zase to isté??

autor
9. feb 2025

@vanilkovazmrzka áno, len ide o to, že ja som bola už vyše roka sama bez všetkého a chybala mi intimita. Preto to takto dopadlo..

janka_23
9. feb 2025

Za mňa všetko príliš riešiš. Nechaj veciam voľný priebeh a uvidíš. Ono sa to vždy ukaze samo, či mu išlo iba o sex alebo to bude pokracovat

mircalla
9. feb 2025

@autor Osobne si nemyslim, ze kebyze sa s nim vyspis o 2 rande neskor to daco zmeni. Ak je suknickar, ako pises v inej diskusii, tak to konci dosiahnutim ciela. Mozem vediet, kolko ma rokov?

autor
9. feb 2025

@mircalla neviem či je sukničkár nemam to potvrdené. Viem že je rozvedený a má 38 🙂

h2
9. feb 2025

Pane Bože, veď víkend ešte ani neskončil! Som myslela, že píšeš o nejakom víkende v minulosti, nie o tomto víkende, čo je teraz. Ak ste ho celý presexovali, tak asi išiel spať. To najhoršie, čo teraz môžeš urobiť, je začať mu vypisovať a chcieť, aby sa záväzne vyjadril k budúcnosti vášho vzťahu. A nebude sa ťa pýtať, či si prišla v poriadku domov, keď si mu predsa napísala hodinu po tom, ako si od neho odišla. Alebo ti cesta trvala dlhšie?

autor
9. feb 2025

@h2 ja som odišla o 2 a domov som prišla o 4..

h2
9. feb 2025

Aha, myslela som, že si mu písala až z domu.
Netlač na pílu, on sa ozve.

autor
9. feb 2025

@h2 myslíš že moc tlačim? Ja som skor nervozna, či ma neoklamal ale viem ze s tym aj tak nič neurobim

h2
9. feb 2025

Nie, teda, ak si mu písala len raz. Ale teraz mu už nepíš, je rad na ňom.

michal_dr
9. feb 2025

@autorka

Nie je to o tom či ta oklamal/neoklamal, ale si sa do neho zamilovala (po dlhom čase sa ti niekto dostal do srdca a zanechal zmätok), už len ta prvá téma, ktorú si založila... 🙄

Back to point...
Ano, mohol ti zo slušnosti napísať, či si pricestovala v poriadku...

To, že sa ti neozve hneď na tvoju správu... pokoj, klud 😉
Totiž vidíš to i tu na fóre, čo žena, to skúsenosť, to názor iný a každá berie situáciu inak na základe životných skúseností 😉
Ozve sa hneď... no už je škatulkovaný, so štítkom zamilovaný 🤦
Ozve sa o 2-3dni... ok, bude to napredovať, super 😉
Ozve sa nikdy... Pohoda, život ide ďalej, sex ste mali obaja dobrovoľne a evidentne si spokojná, čiže super 😉

Vzťah je o dvoch, ktorí "chcú"... ak ty chces a on nie, pohoda, ved kludne sa ti moze ozvať, budete sa stretávať a napíšeš mu koniec, pretože xyz, niečo ti začalo vadiť. Proste pohoda... Netlačiť, nechaj život plynúť... buď troška "sviňa flegmatik" (myslim v dobrom, bez urážky 😉), že ti to je jedno 😉

Myslime pozitívne, nie negatívne... prajem ti, keďže to tak cítiš, aby ti vzťah vyšiel a bola si šťastná 😉😎

vilma7
10. feb 2025

Koľko máš prosím ťa rokov?

mircalla
10. feb 2025

@autor ako pisem pockaj do utorka. V ziadnom pripade mu uz nepis, to definitivne pochovas, pokial je daka mala sanca, ze by z toho este daco bolo (skor nie). A ziadne vycitky, nezhadzuj sa. Zrejme vie, ze si namotana, uz sa mu neozyvaj

mirola
10. feb 2025

boze milujem tieto rovnice a nazory.. kazdy sme iny... kazdy sme individuum nemozes to skatulkovat, ak spolu byt mate a je to tam.. tak sa spolu mozete vyspat pokojne aj na prvom rande...
On tiez mozno teraz premysla, ze co sa to vlastne udialo a mapuje svoje pocity,, aj muzi maju city, strach .. a niektorí potrebuju chvilku casu spracovat iste veci... daj mu cas..
autorka, ale predpokladam, ze sa uz ozval ci?

autor
10. feb 2025

@mirola nie… ale počkám do večera lebo my sme si zvykli písavat az vecer. Len to nechápem lebo on vyzeral ze reálny záujem má a vazne sa snazil

bielasovicka
10. feb 2025

Ja verím, že sa ti ozve. Len výdrž, bud trpezlivá.

mirola
10. feb 2025

ja som sa tiez s mojim vyspala na 3 rande... a to bolo o 3 dni neskor ako sme sa spoznali... a sme spolu.. a ten sex ani z daleka nebol taky idealny ako ten tvoj podla opisu..

andrea78
10. feb 2025

Uz si mu napisala. Viac nepis. Je na tahu on.
Ci ma ci nema zaujem tazko povedat, ja si myslim ze nie, resp. na sex vyhovujes ( kedze planoval dalsi raz ako ,,buducnost,,), ale tam a tym to podla mna konci. O vztah zaujem nema, ked bude chciet sex (a nebude mat iny objekt) ozve sa ( cim vzbudi u Teba nadej, ze z toho vztah bude, no nie). Ak by chcel vztah, ak by bol po tom vikende nalomeny a namotany, spraval by sa inak. Uvidis, ci sa ozve, kedy sa ozve a za akym ucelom.

Strana
z2