icon

Jeho nezáujem po skvelom víkende: Čo robiť?

9. feb 2025

Ahojte, neviem čo mám robiť ale situácia je taká, že sa o mňa dlho snažil jeden chlap aby sme sa stretli, stretli sme sa 3x a vyspali sme sa spolu, podotýkam nie raz ale asi 10x za celý víkend, boli sme na sebe ako cecky, bol zo mňa hotový, sex som si uzila aj ja ale nechcem aby to ostalo len pri jednej noci…. Velakrát povedal niečo v zmysle že nabuduce to a to … Celý víkend bol super, boli sme v kine, pozerali filmy doma, varil mi, staral sa všetko, ale keď som od neho odišla sa neozval. Ja som mu napísala, či sa mu páčil víkend, lebo to sa ma pýtal aj on v aute a jeho odpoveď bola ze- ale ano, bolo fajn a pusinku poslal… predtým mi dával kaleráby ako chce budúcnost a mňa spoznať a aj dnes uňho rozpraval že mi kúpi spodné prádlo aké som chcela a tak a čo nabudúce budeme robiť a kam pôjdeme a podobne. Ako som prišla mi dal darčeky pekné pradlo a pyzamko, sladkosti a nejakú kozmetiku. Ďalsie stretnutie sme si nenaplánovali. Predtým písala inak… okrem toho ani sa nespytal ci som prisla v poriadku domov nic.. Myslíte, že to je komplex pasé alebo čo mám robit? Ďakujem moc.

Strana
z2
mirola
10. feb 2025

treba si vzdy uvedomit, ze aj muzi mozu mat haluze.. akoze moze byt kludne z teba paf a roznymi taktikami sa snazit u teba vzbudit pocit zaujmu a tuzby.. niektorí to robia maximalne nevhodne, iní sa zas zbytocne nezamyslaju... a jednaju pudovo.. nie su na svete dvaja ludia, ktorí by citili rovnako... vsetko ukaze cas

barborachors
10. feb 2025

ma este iné, to je celé

la_dolce_vita
10. feb 2025

Od vcera sa teda neozval? To nevyzera dobre si myslim.. a ze muzi toho nataraju a naslubuju, to neber vazne, kym to aj nesplnia. Ale drzim ti palce.

danica2711
10. feb 2025

veď sa mu toľko nevtieraj, víkend pominul, chlap má asi (dúfam) aj nejakú robotu, nie že furt vypisovať...

vanilkovazmrzka
10. feb 2025

Vsetci v napati ocakavame ci sa ozval alebo nie…?

h2
11. feb 2025

No ako? Ozval sa?

autor
11. feb 2025

@h2 no ahojte, pisem az teraz som sa v nezastavila v práci. Včera som mu zavolala on to hned dvihol ze ahooj cely nateseny ze ako sa mam a takto a zacali sme sa bavit ako keby nic a potom som povedala ze som sklamana z toho ze sa mi neozval a nezaujimal ci som dobre dorazila ani nič nepisal a on povedal presne to čoho som sa bála, že veď si mi vravela ze nemás rada ked ta ludia bombarduju a mas rada svoj priestor tak som ti ho dal ( áno to som hovorila, pretoze predtým co som mala vztah, mi chlap nedal dýchat’ a ja mam toho dosť v práci aj pomimo aktivít a chcem mať aj svoj vlastný život) a dodal ze navyse vcera sme este boli spolu, tak si mohla aspon spracovat vikend… a vraj ze mu bolo jasne ze som prisla dobre, lebo keby nie tak mu volám nech mi pride pomoct a odviest ma az domov. A ze mal este prácu a potreboval sa dat dokopy. toto povedal a ked som sa spytala ako to mám brat a čo si mysliet o tom, ze som zmatena pretoze sme sa celý čas bavili o vztahu, že to obaja hladáme, on že sa budeme nadalej stretávat a spoznavat ze bude chodit on za mnou ja za nim. A ze ak som bola smutná mala som zavolat, a ze na poslednu jeho spravu som neodpisala. (nevedela som čo popravde). Takze tak ale po tom telefonáte sa citim lepsie. Teraz ho už nechám tak.

h2
11. feb 2025

Čiže presný opak si spravila, než sme ti tu radili. Zavolala si mu a začala si mu vyčítať a potom zisťovať, ako to medzi vami je. A on bol hneď v nepríjemnej situácii, vykreslený v tvojich očiach, ako ten, čo sa nezaujíma a musel sa hneď začať obhajovať a vysvetľovať, ako bude vyzerať budúcnosť vášho vzťahu. Prosím ťa, daj si na to do budúcna pozor, toto chlapi naozaj radi nemajú. To, že to teraz dopadlo "dobre" neznamená, že to bolo kvôli tvojej reakcii.

janka_23
11. feb 2025

A zbytocne stresy pre nic za nič. Ako som povedala, príliš riešiš, analyzujes. A ešte jedna rada, dávaj pozor na vycitky pretože v tom telefonáte si ho nimi priam zasypala. O tom ze si mu vlastne ty sama povedala ze chceš svoj priestor a chalan len splnil tvoje želanie radšej pomlčím

janka_23
11. feb 2025

@h2 v podstate sme napísali to iste 😂

autor
11. feb 2025

@janka_23 praveze ja to davam do stratena. Prislo mi ze z toho chce len sex

autor
11. feb 2025

Pretoze napisat 1 spravu si ok? A podobne je normalne, vtedy to vedel

h2
11. feb 2025

Čiže ty si sa trápila, či ťa on ešte bude chcieť a teraz si dospela k tomu, že ty nechceš jeho, lebo sa ťa neopýtal, ako si docestovala, keď si mu predtým povedala, že chceš svoj priestor??? 😨

janka_23
11. feb 2025

Dávaš to do stratena? Ešte v čase keď ste boli spolu si tu riešila ci po sexe strati záujem, len ste sa rozišli už si riešila ze prečo sa neozýva, nevydržís to, zavoláš mu a zasypes ho výčitkami...prepáč, nevyzerá ze to dávaš do stratena ale úplne opacne

tim23
11. feb 2025

Chudák chlap, nevie do čoho sa rúti

michal_dr
11. feb 2025

@autorka

@h2 ti to dnes (11.02. 14:21) veľmi pekne a výstižne napísala..

Keby takto na mna takto žena s ktorou som bol 3x v živote (hoc mali sex) vybehla s otazkou...
...prečo som jej nenapísal... (výčitka)
...ako to s ňou myslím do budúcna /vzťahu/... (🙄)

Poviem ti žena, mal by som pocit, že na mňa tlačíš a bolo by mi to proti srdci...

Prečo..? Pretože vzťah je o tom "chcieť", nie musieť, pretože ten druhý chce...

Keď už tak si mu mohla napísať správu na 3-4tý den... "Ahoj ..si v pohode..? Dúfam, že si po víkende nedostal srdcový kolaps 😜😉, ja mám strašnú svalovicu.. 🙄🤣. Dáme stretko..? 😉"
V správe žart, možnosť voľby rozpísať sa, možnosť návrhu i zamietnutia, ale žiaden nátlak 😉

A jedna vec, je strašne, strašne na figu, keď porovnávaš nový vzťah so starým... Tell me why..? Nerobto, zabiješ si nový vzťah, budeš analyzovať (čo už i začínaš) a nového partnera zatlačíš do rohu.

@autorka ...ži a nechaj žiť 😉
Netlač, neanalyzuj, neporovnávaj a bude to fajn 😉

Prajem ti nech vam to spontanne ide ruka v ruke 😉

mircalla
11. feb 2025

No dost som ti fandila, ale tym telefonatom si sa dost zhodila.....Radila som ti nechat to tak a cakat. Ty mu pises, nasledne volas a vycitas, ze sa neozval...pokial by so mnou chlap prezil vikend a 2 dni sa neozval, bolo by mi to jasne. Tak mozno si s tebou este smykne, ak ti to staci, ale nic ine necakaj

vikiki29
11. feb 2025

Ty vole, ja byť tým chlapom, už sa neozvem NIKDY po takom telefonáte 🤦‍♀️

vanilkovazmrzka
11. feb 2025

@tim23 chlap uz davno odbocil do inej ulice 😅

mircalla
11. feb 2025

Zufale zeny robia zufale veci a jemu to je jasne. Mohla si si zachovat uroven, skoda

tim23
11. feb 2025

@vanilkovazmrzka dúfam 😁

autor
11. feb 2025

uz mi napisal dnes ze aky som mala deň s pekným oslovenim, tak by to malo byt ok😄koniec hlásenia a pardon za falosny poplach, este otazka ci sa vidime na valentina ale ak nie nebudem robit sceny slubujem 😂!!! A je to ako to je

mircalla
12. feb 2025

@autor To je sice fajn, potrebuje si este podla potreby smyknut a chce si nechat otvorene dvierka. Vobec si sa mu nemala ozyvat jak stihacka. Pokial ma chlap 2 dni po vasnivom vikende vobec nekontaktuje, tak ma napadne jedine, ze mu na mne az tak nezalezi a berie to skutocne lightovo. Priestor tam na nejaky pripadny buduci sex ci stretko je, ale nejake city tam nebudu. Ked chlapovi na tebe zalezi, nehrozi, ze sa po fantastickom vikende ako opisujes neozve a musis sa ozyvat ty a to dokonca 2 krat. Teda nemusis chcela si

autor
12. feb 2025

@mircalla ďakujem za rady. Už je všetko v poriadku, písal aj včera aj dnes už a piseme si od rána. Tak už som kludná a uvidime co bude dalej 🙂

Strana
z2