Kamarát s výhodami

laura5623
10. dec 2022

Ahojte
Rada by som si precitala názory iných ľudí na tuto situáciu. Ide o to, že pred par mesiacmi som sa zoznámila s jedným chalanom pozval ma von, rozumeli sme si. Dohodli sme sa, že budeme kamarati s výhodami pretože nám to takto v tej dobe vyhovovalo nechceli sme sa viazať keďže jeho plány sú také, ze ide do zahraničia. Trávime spolu veľmi veľa času, prespavam unho ale nieje to len o sexe niekedy spolu ani nespavame len pozeráme filmy v skratke trávime spolu čas. Stále si ma dobera. Od začiatku som nastavená tak, ze z toho nič viac nebude ale momentálne mám zmiešané pocity. Stará sa omna, zaujíma sa, robí maličkosti ktoré ak človek nič neciti nerobi. Stále ma k sebe vola a rad somnou trávi čas. Objimame sa hladká ma ale vztah nemáme. Vôbec neviem co si o tom myslieť povedal mi ze si ma obľúbil ale často pri nasich doberackach pouzije slovo kamarátka. Možno sa nechce viazať a takto mu to vyhovuje ale ešte som nezažila chlapa ktorý by sa takto choval ku kamarátke. Áno mala by som sa s ním porozprávať ale chcem ešte počkať a nechať tomu voľný priebeh. Budem rada za vaše názory, skúsenosti. Na záver ešte niesme žiadni pubertiaci obaja mame po 20tke.

chcemradu
10. dec 2022

@laura5623 keď ti vyhovuje taký kamarát, tak nerieš. Podľa mňa sa zaľúbil, ale chce si držať odstup. Alebo si myslí, že aj ty to tak chceš. 🙂

amiaja
10. dec 2022

@laura5623 podla mna by si to mala stopnut. Ocividne si sa namotala a ked ti chlapec zdoraznuje slovo kamaratka tak ti dava najavo ze viac nechce. Aby si neodchadzala so zlomenym srdcom. Ja by som to skoncila a aj by som mu povedala preco. Ak mu na tebe zalezi tak si to uvedomi a bude chciet vztah aby ta nestratil. Ak nie, tak si usetris velke sklamanie.

petamich
10. dec 2022

nie podla mna sa nezalubil - preto ta kamaratka 🙂 si pre neho presne kamaratka s vyhodami, ma ta rad, travi s tebou cas, fungujete intimne ALE on s tebou nic viac neplanuje a ak si to zacala analyzovat, to je prve zle znamenie, ze ty si ta, ktora sa zacina namotavat

svokrinjazykmonika
10. dec 2022

@laura5623 Keď sa dvaja dohodnú na kamarátve s výhodami, tak majú riešiť iba sex a nič iné. Lebo potom vznikajú takéto divné vzťahy že aj by sa ľúbili ale nie, aj by spolu chodili ale nechodia 🙃 Ty sa začínaš mamotávať, on to asi vidí tak ti prízvukuje že si len kamarátka, mala by si to stopnúť. Veď aj tak pôjde het do zahraničia. Alebo ťahajte ďalej ten svoj divný vzťah ale niekomu to zlomí srdce.

zojazoja
10. dec 2022

Však musí sa k tebe pekne správať, aby si ta udržal čo najdlhšie a nemusel hľadať inú kamarátku s výhodami. On nerozmýšľa ako ty. On je muž. Ty sa v tom moc pitvas.

nnnuuunnn
10. dec 2022

Chalanko Ťa medzi rečou pohladká a už si z toho hotová. Možno je to len normalny citlivý muž, ale ak má okolo 20tky+, tak proste ešte ma do zakladania rodiny ďaleko. To čo máte sa vola situationship.

harmona
10. dec 2022

Za mna neries a uzivaj si co je teraz, ale v hlave si to ujasni, ste len kamarati a bude dobre, ked to v tej rovine zostane, nie je dobre keby si sa zalubila, aj ked v takychto vztahoch, nevztahoch casto k tomu z jednej strany dojde.

moonlight1210
10. dec 2022

Jemu to podla mna iba takto vyhovuje. Ist az na hranu (ostrie) toho, ci je to vztah, alebo este nie. O to je to cele pikantnejsie, pritazlivejsie. Intenzivnejsie, hravejsie, zabavnejsie pocity.

Problem je na tvojej strane, ze to zacinas vnimat ako vztah. Ze zacinas za tymi drobnostami hladat naznaky, ze chce viac, len sa hanbi to priznat (vnutorne sa brani citom).

Urob test. Naznac, ze chces s nim regulerny, oficialny vztah a uvidis, co ti povie. Nevyhoda je, ze ti mozno povie, ze si to cele pokazila a ukonci to medzi vami.

jan510
10. dec 2022

ja by som sa ho narovinu opytala ci teda neciti nieco viac a ci neprehodnotit situaciu ak teda chces aj ty nieco viac a podla toho sa zariadila, ak sa bude vykrucat uz by som sa s nim nestretla

queen_mary
10. dec 2022

@petamich uplne suhlasim. On zalubeny nie je, ale ty to riesis. Vyplnas mu volny cas a je s rebou rad.

cippi
10. dec 2022

Muz je taky, ze ked chce iba kamaratku na sex zvacsa sa toho drzi, kedze rozmysla racionalne a neriadia ho prevazne emocie ako zeny. Aj ked by cosi citil mozno, tak si povie nie nepojdem do vztahu, lebo ja chcem kamaratku a hotovo, chcem spoznavat slobodne pripadne aj dalsie zeny. Zeny su praveze tie co sa omnoho castejsie zalubia a nevedia v tomto drzat slovo 🙂. Preto ked zena povie, nezalubim sa, ano budeme kamarati na sex, treba to brat tak, ze ak zacne muz s nou travit viac casu ako len ten sex, zena sa zvacsa namota, a treba byt na toto pripraveny. Zena v tomto nedokaze byt nastavena ako muz, aj ked to rozprava, ze ano, som sa naucil z vlastnej skusenosti 🙂.

kisskiss
10. dec 2022

@laura5623 Ste kamaráti s výhodami.. za to že je muž milý, ešte ťa nemusí milovať romanticky, ale rád ťa mať môže. Asi sa s tebou cíti dobre, lebo si myslí, že ste na rovnakej vlne - kamarátskej s výhodami - na ktorej ste sa dohodli.

minarova22
10. dec 2022

Jednoznačne zaľúbený a len hra,, formu'' na ktorej ste sa dohodli 🙂 Otázka ale znie, aké sú city u teba?

som_realistka
10. dec 2022

@laura5623 kamarát s výhodami, to je všetko, je mily lebo je mu s tebou fajn, a aj sex je lepší keď si dvaja rozumejú, ale nič viac v tom nehľadaj.

matovicova
10. dec 2022

@laura5623 lenže môže mať takých kamarátok ako ty viac...

foterlotor
10. dec 2022

Bud rada, kolko vydatych zien by bralo taku pozornost? zavidim.

h2
11. dec 2022

Podľa mňa nie ste žiadni kamaráti s výhodami, ale normálne máte vzťah. Len teda je tam ten fakt, že on odchádza do zahraničia a že to zrejme nebude mať budúcnosť. To, že ti povie "kamarátka", možno to hovorí sám sebe, aby si pripomenul, že to nemá nechať zájsť priďaleko, kvôli tomu plánovanému odchodu. Ak si od začiatku súhlasila s takouto formou vzťahu, tak to nerieš, užívaj si a čas ukáže, ako to s vami dopadne. Možno to jeho odchodom skončí a možno nie, možno nikam nepôjde, alebo pôjdete obaja...

domca1408
13. dec 2022

@laura5623 a stále je na pláne zahraničie? kedy odchádza?