Kamarátka bola na chate neverná svojmu partnerovi
Tak Silvester priniesol veľa zaujímavých zážitkov aj alkoholu. V skrate sme partia, všetci sa poznáme, máme aj medzi sebou páry,ktoré spolu navážno chodia. Kamarátka po polnoci keď jej priateľ zaspal spoločensky unavený, tak ona sa ďalej bavila a popíjala tancovala. Akosi sa dala do rečí jedným s našim nezadaným kamarátom (skôr známy) a najprv začali padať pusinky, to sme sa smiali, že novoročné pusy už boli, potom dlhé objímanie a jazýčkové zatiaľ čo pár metrov v izbe spal jej frajer, to už sme ich od seba odrthaváli že čo to robí, veď má frajera.
Teraz v partii je dusno, lebo on je veľký kamarát náš aj ona. Nechceme aby bol za hlupáka, ale zase sa vraví, že kamaráti nežalujú.
Mňa už tu niektoré mamičky poznajú, ja z duše neznášam neveru, vždy vravím pravdu, som za ňu všetkými desiatimi. Teraz som zatiaľ ticho, ako aj ostatní v partii chalani a baby. Na druhej strane, ak sa to dozvie On až po čase a že sme to všetci vedeli a boli ticho, tak viem že to rozloží partiu a nebu s nami mať nič dočinenia. Ani by som sa mu nečudovala,
Ako riešite vy kočky takéto veci v partii kde ste všetci kamaráti. Dávate zrak dole a nechávate to samé ako sa to vyvinie? alebo ich beriete rovnocenne kamarátov a proste keď jeden urobí blbosť tak nemáte problém hrať čestne ?
Prvý krát v živote mám dojem, že keď niečo urobím bude zle, ale keď nič neurobím bude ešte horšie.
@katkazocele mali by ste sa predovšetkým všetci starať o seba a nechať dospelých ľudí nech sú si sami zodpovední za svoje vzťahy i skutky.
@katkazocele moj ex bol neskutocny manipulator a dlho ju namotaval cez maily. Ona mala kratko po svadbe, mozno si nebola ista svojim rozhodnutim. Neviem. Viem len to co mi povedala ona a to beriem s rezervou. takze skutocnu pricinu nepoznam.
Dozvedela som sa uplne hlupou nahodou. Mojmu exovi prepinalo a vykrikoval mi bezne ako sa vyspal s mojimi kamoskami. Neverila som mu to. A raz tejto kamoske zo zufalstva napisala ako robi doma bordel a ze mi povedal ze sa s nou vyspal. Cakala som od nej odpoved v style: boze, to je ale debil.
Miesto toho mi prisla sprava: prepac, mrzi ma to.
Bola som z toho v uplnom soku. Absolutne som to necakala
@soldi tak takýto štýl odhalenia nevery počujem prvý krát, mrzí ma to... počkať a akosi dokázala po tomto podraze byť s ňou stále kamarátka? :O takže bola neistá svadbou, ale manželovi to akosi zabudla povedať namiesto toho, ten pocit neistoty riešila na penise tvojho muža. Takáto osoba by nemala byť tvojou kamarátkou, prepáč. Ja by som ju za to asi nenávidela 😖
Ja by som to povedala. V mojich očiach by ta baba a ten chalan stratili akúkoľvek sebeuctu a nedokázala by som sa s nimi už normálne baviť. Ale myslím si, ze to bude úplne jedno ci poviete alebo nepoviete, keďže partia sa na 90% rozpadne, keďže sa stalo co sa stalo. Za seba by som, ale chcela pomôcť tomu chlapovi, aby vedel aká je jeho partnerka.
@777januska777 ja osobne mám tiež také nutkanie, ale ak si prečítaš komentáre vyššie, je ich tu dosť ktoré sa radia nestarať sa , nie je to moja vec... Ja tu normálne už bojím povedať, že Nevera je Zlá. Lebo ako vidím u veľa žien sa stáva normou, pred ktorou máme my ostatní zatvárať pre dobro partie alebo rodiny.
Ako sa hovori..cesta do pekla je vydlazdena dobrymi umyslami..🤣..to je tak ked ma niekto bozsky komplex
@katkazocele tak chápem ze radia, ono ludia sa neradi dostávajú do konfliktov všeobecne a pri oznámení takejto veci je jasný konflikt. Ono často sú ľudia radi klamani, pravda je niekedy až moc krutá a bolestivá. Takže chápem, ale ja som človek co chce počuť pravdu aj keď boli, lebo len na pravde sa dá ďalej stavať.
@puklica13 možno len ludia nechcú žiť vo falosnom svete.
@katkazocele ach, zase je tu naša oceľová Katka, ochrankyňa morálky a jej vymyslené príbehy, kde je každý z jej známych neverný. Minule to bola firma a vianočné večierky, teraz je to silvestrovska chata. Čo to bude nabudúce? Katka, mozes ísť pisat scenáre do slovenských seriálov lebo toľko situácii kde je každý s každým zažiješ len ty.
@777januska777 ale prosim ta, nedramatizuj
@777januska777 vidíš už sa tu zbehla aurora, ona ma prenasleduje v každej diskusii, kde poviem niečo ohľadom nevery, normálne sa bojím že ma sleduje. A asi máš pravdu, nechcem žiť vo falošnom svete ☹
@puklica13 to nie dramatizovanie. Ono keď už poznáš pravdu, tak s tým niečo musíš urobiť, keď ju nepoznáš, tak neriesis a dalej môžeš držať masku toho, ze všetko je fajn.
@777januska777 Nereaguj na ne, oni dve sú falošné profily 🙂 to sú takí trolovia na MK. Ja som založila viacero diskusií, a vždy mi lezú len kde som spomenula neveru
Spali spolu či nie? Ty akože riešiš bozkávanie? 😆 Pre boha, daj si pohár vína a choď spať
Prosím ťa a svojich kamarátov nechaj na pokoji
@dominikamacakova počkať, svojmu priateľovi, mužovi si dovolila čistenie madlí inej žene? teda ty by si také dačo nepovažovala za vážny problém?
@katkazocele prosim? Komentovala som ti len ten večierok a toto. Zase si o sebe nenamyslaj že ta sledujem. A aj tak si myslím že si tie témy vymýšľas.
@katkazocele tebe šibe, je to tvoj manžel, partner? Ty si normálne ako vegeta, musíš sa miešať do všetkého 😂
@dominikamacakova je to dobrý kamarát ty trdlo! nauč sa čítať s porozumením, a neodpovedala si mi na otázku či to má dovolené tvoj, teda pardón Ty sa bozkávať s inými.😉
ono sa hovori, s akymi ludmi travis cas, taka si...mate partiu...kolko mate rokov?!....uz len to, ze bolo ta zena opita nie je ok a ze sa bozkava pred kamaratmi s inym muzom v blizskej pritomnosti svojho partnera je uplne zle...nemala by som chut sa s takou spolocnostou stretavat ...
Ja si nemôžem pomôcť, ale vzhľad k tomu, aký postoj si zachovávala k podobným prípadom len celkom nedávno, sa nemôžem ubrániť pocitu, že si si to vymyslela, aby si tu znova rozpútala diskusiu na tému "povedať - nepovedať". Teraz si pre zmenu dala "len" bozkávanie. Akože, o čo ti ide?
@madeline1 sme dá sa povedať čerstvý tridsiatnici všetci, tak bola to chata a pili sme tam všetci, sme partia, no však to čo urobila vieme že bolo zle, ale kedže patrí do partie tak ju ani jeho nemôžeme len tak odstrihnúť 😖
Zase ty?! Robíš si srandu?! Veľmi zaujímavé že si nonstop svedkom nevery. Raz kolegovia, teraz kamaráti..... 🙄🙄🙄 Strašne zaujímavý život máš, to ti teda poviem. Toľko tvojich tém o nevere.. Čo z vlastnej minulosti nemáš spracované? Podviedol ťa muž?
@malykonik pred vianocami bol firemný večierok, stalo sa čo stalo, napísala som diskusiu, teraz bola chata stalo sa tam toto zaujímavé z čím chcem poradiť, teda vlastne aj ostatní v partii. Čo je na tom ťažké pochopiť že riešim na MK vzťahvové problémy a nie to ako mám schudnúť alebo aké legíny si mám kúpiť? 😎
@koniarova Mala som tam priateľa, pekný pokus 😉
@katkazocele mat partiu v 30tke a este k tomu riesit tieto veci stylom...nemozme ju odstrihnut, lebo patri do partie a aj on patri do partie...to mi pride detinske...
@katkazocele vidíš, je to tvoj kamarát a tvoja kamarátka tak načo sa do nich staráš? Sú to dospelý svojprávny ľudia. .. nie, ja by som si to voči svojmu partnerovi nedovolila a ani on. A keby sa naaaahodou stala nejaká blbosť na silvestrovskej chate tak o tom nechcem vedieť. Načo?
@katkazocele nikto tu neobhajuje neveru, ani tu, ani v inej tvojej diskusii. Očividne nie si schopná to pochopiť. Len ti väčšina radi, aby si sa nemiešala do cudzích veci, pokiaľ to nie sú tvoji úplne blízki ludia/priatelia. Zaujímalo by ma, či takto mravne postupujes aj v iných situáciach 😅😅😅, napr zavoláš kamoške ze "Janka, Katka ti klamala ze jej ochorelo dieťa, pravda je že len sa jej nechcelo ísť s tebou von.".... "svokra, nemôžem spať, lebo tvoj syn ti klamal ze nevládze zjesť tvoj obed, jemu len nechutíl, musíš vedieť pravdu! "....

@katkazocele tak vies. Treba si zvazit nasledky.
Chces to povedat preto lebo Ta trapi svedomie?
Alebo preto, aby si nerobila z kamosa debila?
Nechces to povedat lebo sa citis trapne?
Alebo sa bojis jeho a jej reakcie?
Ak mu to povies, k comu to pravdepodobne povedie?
Ak mu to nepovies, co bude pravdepodobnym nasledkom?
Porozmyslaj nad tym co moze Tvoja ne/cinnost sposobit do buducna, to Ti pomoze sa rozhodnut.
Ja som mala v tomto smere jasno - ak to poviem, tak rozbijem rodinu. Rodinu, ktora je stastna. Povedat to, by mne ulavilo, ale im by to znicilo vztah.
ak to niekedy vyplava na povrch, co v tomto pripade nie je pravdepodobne, tak pridem onho ako o kamarata. Toto riziko je pre mna prijatelne.
Kazdopadne, u Tvojej aj mojej kamaratky plati, ze svojim neuvazenym rozhodnutim strpcili zivoty ludom vo svojom okoli. Ja sa so svojou kamoskou stale stretavam, ale uz sa na nu pozeram cez inu optiku, uz tam bude vzdy odstup - ale tak zohrava rolu aj to ze sa vyspala s mojim manzelom a roky to predo mnou tajila