Kamarátka bola na chate neverná svojmu partnerovi
Tak Silvester priniesol veľa zaujímavých zážitkov aj alkoholu. V skrate sme partia, všetci sa poznáme, máme aj medzi sebou páry,ktoré spolu navážno chodia. Kamarátka po polnoci keď jej priateľ zaspal spoločensky unavený, tak ona sa ďalej bavila a popíjala tancovala. Akosi sa dala do rečí jedným s našim nezadaným kamarátom (skôr známy) a najprv začali padať pusinky, to sme sa smiali, že novoročné pusy už boli, potom dlhé objímanie a jazýčkové zatiaľ čo pár metrov v izbe spal jej frajer, to už sme ich od seba odrthaváli že čo to robí, veď má frajera.
Teraz v partii je dusno, lebo on je veľký kamarát náš aj ona. Nechceme aby bol za hlupáka, ale zase sa vraví, že kamaráti nežalujú.
Mňa už tu niektoré mamičky poznajú, ja z duše neznášam neveru, vždy vravím pravdu, som za ňu všetkými desiatimi. Teraz som zatiaľ ticho, ako aj ostatní v partii chalani a baby. Na druhej strane, ak sa to dozvie On až po čase a že sme to všetci vedeli a boli ticho, tak viem že to rozloží partiu a nebu s nami mať nič dočinenia. Ani by som sa mu nečudovala,
Ako riešite vy kočky takéto veci v partii kde ste všetci kamaráti. Dávate zrak dole a nechávate to samé ako sa to vyvinie? alebo ich beriete rovnocenne kamarátov a proste keď jeden urobí blbosť tak nemáte problém hrať čestne ?
Prvý krát v živote mám dojem, že keď niečo urobím bude zle, ale keď nič neurobím bude ešte horšie.
@dominikamacakova dobre, vďaka za normálnu odpoveď, takto si to mohla napísať hneď tvoj pohľad na vec bez tých pošmekov na začiatku. Vidíš beriem to a rešpektujem tvoj názor keď si ho vyjadrila bez útočenia dospelým spôsobom. Pekný zvyšok večera prajem 😇
@malykonik Teraz sa neuraz, ale si hlúpa alebo slepá? veď v príspevku píšem že sme partia, čiže logicky sme dobrý kamoši- blízki ľudia. Takže preto to riešim ty trdlo😅
@katkazocele mna nazor ostatnych velmi nezaujima 😀 autorka sa pytala, tak som napisala co by som robila ja. Vzdy sa treba vcitit do konkretnej osoby. No asi je to moderne, kazdopadne kazdemu kto napise nemiesaj sa do toho, by som dopriala aby sa mu niekedy naskytla prilezitost, aby mu vsetci naokolo klamali v nevere a potom by som sa opytala ci je to ok a ako sa citi 🙂 ja by som samozrejme najskor dotycnej pekne povedala aby isla za nim, a ak nie tak parta povedat mu to.
@kiki234 ďakujem za odvahu toto sem napísať, prakticky si napísala ako to vidím a cítim ja. Už len čakám, kedy na teba prídu bojovníčku za mlčanie a utulávanie nevery😎 Už sme partia niečo sa rozprávali o tom, ale je to ešte čerstvé máme svoje povinnosti, takže nebolo veľa času zatiaľ 🙂
@kiki234 lenže tu ide o niečo iné. Autorka mala pred cca 2 týždňami rovnakú diskusiu, kde sa na vianočnej párty kolegovia muchlili, a ona mala strašný morálny problém s tým, ako a či to povedať partnerom kolegov.. Cudzím ľuďom.. A zrazu ma rovnaký problém. Nejak často, nie? Neviem ale ani ja ani moji blízki ani moji kamaráti sa s ničím takým nestretavame 🤔
mne pride divne ze cerstvi tridsiatnici riesia toto. sedi to skor na max cerstvych dvadsiatnikov. vsetci ste tam ako male decka. a okrem ineho ak ste si tak blizki tak potom ta poznaju aj tvoje hodnoty a presvedcenie cize vedia ako sa zachovas. a to iste ta kamoska. ak to robila pred tebou tak potom asi vie co bude nasledovat a v tom pripade bud jej na tom nezalezi, alebo je to vymyslene.
ak uz teda mas neodolatelnu potrebu riesit vsetko a vsetkych tak si zajdi ku kamoske. povedz jej ze ma cas do buducej soboty to vyriesit inak mu to povies ty. a potom si to teda utried lebo na 100% ste boli spolu ako parta naposledy. ale koniec koncov ako to tak vidim ziadna skoda.
@pralinka25 sme kamárati od vysokej, niektorí od strednej sa poznáme. To je také neuveriteľné mať kamarátov partiu 30roku života a stráviť s nimi 2 dni na chate a zabávať sa? Vám sa život skončil keď ste prišli do vztahov resp manželstiev? :O Asi jej to v tom momente nedocvaklo, a paradoxne ja som sa do toho nemešiala, kamarát ich odtrhával od seba aby prestali. 😔
@katkazocele jednoduchá odpoveď ...to nie je tvoja vec , ty nie si ničí spasiteľ a nestaraj sa
@katkazocele Neviem čo to máš za prácu a partiu, ale napr u mňa v práci sa nič také nedeje a podobne tiež mame s manželom partiu, sme niečo po 30tke chodíme pravidelne na chaty, festivaly, koncerty, ale toto sa tam nedeje. A ver mi že sa tam pije, spieva tancuje, ale takéto veci nemusíme riešiť. Preto mi nejde do hlavy že v tvojom okoli sa deju takéto veci.
@malykonik to je ok, mne je jedno aky ma autorka problem, aky mala, ako reaguju ludia, kto ma akych kolegov a kamaratov. Otazka znela inak a tak som na nu odpovedala. Keby mam riesit kto tu co popisal a zakazdym to vyhladavat a lustrovat musela by som tu sediet cely den. Otazka znela ako sa zachovat a teda som napisala ako by som sa zachovala. A to ze ma takych kamaratov, nech ma, ved je to absolutne bezpredmetne a v tejto veci je uplne jedno ci sa s tym niekto stretol, alebo ze v mojej parte to nie je.. Vsetko nepodstatne a mimo temy kedze autorka sa pytala na nieco ine
@aurora33 tak vy ste už niečo po 30tke😅 Prepáč, nedalo mi si takto podpichnúť 😉 Proste sa to takto v posledných mesiacoch zomlelo v práci, mladý kolektív a dovolím si tvrdiť že aj my sme ešte mladá partia, tak asi hormóny a stereotyp robia svoje nuž.
@katkazocele hej po 30tke znamená 31 manžel o chvíľu 32. Chodíme takto od 18 a nikdy nič. Hormóny a stereotyp su dobrá výhovorka ;)
@aurora33 ja nepoznám jej dôvod, len zažartovala, nezadúdaj kto z nás dvoch najčastejšie pokúša nájsť ospravedlnenie pre podvádzanie. Si to v 99% prípadoch ty😉
@katkazocele Toto som nikdy nezazila a nastastie nemusela riesit. Mal by sa to dozvediet od nej a nie od vas. Raz sa to aj tak dozvie taketo veci sa neututlaju,chlapi sa skor prekecnu ako zeny. Asi sa porozpravaj s kamoskou a nechaj to na nu.
@katkazocele čo? No kde som niečo také písala?
Dievčatá, je to vymyslené. Autorka tu zakladá témy o nevere s tým istým scenárom, kde problémom je, či svedok nevery má mlčať, či prehovoriť. Začalo to zrejme v diskusii, kde toto riešila iná osoba a veľa názorov bolo, že nepovedať, nemiešať sa do toho. Autorku tejto diskusie to pobúrilo a odvtedy sa tu v tomto angažuje. A keďže jej minulá siahodlhá diskusia na túto tému už zapadla prachom zabudnutia, vytvorila novú, tentokrát pre zmenu len s bozkávaním. Logicky: ak by ste boli na chate s priateľom a s celou partiou, bozkávali by ste sa s iným rovno všetkým pred očami? A po upozornení, že haló, vidíme vás, prestaňte, ešte pritvrdíte a začnete si jazyky strkať do krku? Nereálne, vymyslené!
@katkazocele no vacsinou je to tu extrem. Staci ze muz si dopisuje s ex smsky a hned sa tu radi aby s takym chlapom skoncila lebo napise raz napise aj druhy krat 😀 treba si vsetky komentare precitat a jednoducho niektore hatlaniny ignorovat. A ano nevera je zla. Ako pisem vyssie kazdy kto napise nechaj to tak nieje to tvoja vec, prajem to iste 🙂 a ak je aj prispevok vymysleny, je mi to jedno lebo v podstate moj nazor na konkretnu otazku je rovnaky 🙂
@katkazocele ja mam praveze kamaratov a vela. niektore kamosky dokonca od prvej triedy na zakladke. mam aj partiu s ktorou sme silvestrovali. ale pravda je ze v tom veku uz vacsina su minimalne manzelia poniektori maju uz deti uz sa v tomto veku nespijame na chatach ako 18 rocni. ale uz travime ten cas inak. bavime sa smejeme sa hrame hry, opekame grilujeme chodime na vylety ale fakt uz nikto nerobi taketo vystrelky ako popisujes. mne to k tomu veku uz nesedi a to teda ja si myslim ze sme poniektori boli celkom slusne odtrhnuti z retaze v istom case. mam pomerne roznorody a siroky okruh znamych ale nech lovim pamati akokolvek fakt nic taketo ze bozkavacky tohoto stylu na chate. to si pamatam naposledy medzi 15 a 18 rokom potom uz nie.
@kiki234 Ty si moja spriaznena dúša! Keby sa voláš ešte ako ja Katka tak by to bolo znamenie už 😅 Veru už nebudem reagovať na tie trolkov h2 a aurora, oni píšu vždy len veci aby ma vyprovokovali a naštvali. Však keď oni raz budú podvádzané, tak dúfam, že tiež im to nik nepovie. Veď ako vravia nemajú radi kamarátov, ktorí sa starajú 😉
@katkazocele zas ty, archanjel spravodlivosti? Čo fakt nemáš vlastný život, že musíš stále okolo seba sledovať, či sa niekto s niekým niekde neoblizoval? Najprv ti to hrozne vadilo na večierku, teraz na chate - ľudia pod vplyvom alkoholu robia rôzne veci. Ja by som tiež dotyčných nepotlapkala po pleci, ale každý nech si spraví poriadok pred vlastným prahom. Keďže neverou si posadnutá a vidíš ju všade okolo seba, pre tvoje psychické zdravie ti odporúčam,aby si na takéto ochlast párty nechodila. Nebudeš vidieť, nebudeš riešiť. To tu zas bude... Debata na 18 strán jak naposledy 😁
@katkazocele Ďakujem, aj ja dúfam, že mi nikto nikdy nepríde povedať, že ma môj muž podvádza. A tebe zase prajem, nech to tebe povedať príde, keď si to tak želáš. Každému, po čom túži. 😉
@pralinka25 tak chata bolo miesto, kde sme sa všetci pohodlne vošli 🙂 niekedy je to byt, alebo reštaurácia 🙂 ako veľmi odtrthnutí z retaze mohli byť tvoji kamoši medzi 15-18rokom života? čo hrali ste flašu? 😂 prepáč vtip
@katkazocele Poznám svojho manžela a verím, že podvadzana nebudem. Takže ani nebudem potrebovať Katky ako ty, ktoré len dychtivo čakajú kedy kde kto bude podvádzať. A prosím ta, nepíš tu veci, ktoré som nepísala.
@katkazocele ach, dalsia steelovka na x stran o nicom. boze zena, tebe nie je trapne vymyslat tieto koniny? mas zjavny komplex z toho, ze ta niekedy niekto podviedol a tymito sociologickymi vyskumami si ho liecis? neverim, ze ti este niekto veri a seriozne reaguje
@matkahelka toto je moja druhá diskusia na tému podvádzanie, ak ťa to irutuje, tak nečítaj, Nemôžem za to že som si týmito ´tažkými situáciami prešla v poslednom čase, asi nesedím na zadku ako ty doma celé dni 😉
@matkahelka a tymto komentarom ty seriozne reagujes? 😀 A tych x stran nepisu moderatori MK ale zeny na MK, ak by necgceli nebolo by tu 16 stran ci?
@katkazocele a zenam svojich kolegov si uz povedala, ako ich podvadzali ich muzi na vasom firemnom vecierku?
Tak ja neviem, ty bud pritahujes nevernikov z celeho kraja, alebo si vymyslas..
@beronsche Nepovedala som nič, lebo to nie sú blízke osoby, tak ste mi radili... Veď nemôžem spasiť celý svet, také niečo ste písali...😉

30tnici ste? My god......