Kamarátka bola na chate neverná svojmu partnerovi
Tak Silvester priniesol veľa zaujímavých zážitkov aj alkoholu. V skrate sme partia, všetci sa poznáme, máme aj medzi sebou páry,ktoré spolu navážno chodia. Kamarátka po polnoci keď jej priateľ zaspal spoločensky unavený, tak ona sa ďalej bavila a popíjala tancovala. Akosi sa dala do rečí jedným s našim nezadaným kamarátom (skôr známy) a najprv začali padať pusinky, to sme sa smiali, že novoročné pusy už boli, potom dlhé objímanie a jazýčkové zatiaľ čo pár metrov v izbe spal jej frajer, to už sme ich od seba odrthaváli že čo to robí, veď má frajera.
Teraz v partii je dusno, lebo on je veľký kamarát náš aj ona. Nechceme aby bol za hlupáka, ale zase sa vraví, že kamaráti nežalujú.
Mňa už tu niektoré mamičky poznajú, ja z duše neznášam neveru, vždy vravím pravdu, som za ňu všetkými desiatimi. Teraz som zatiaľ ticho, ako aj ostatní v partii chalani a baby. Na druhej strane, ak sa to dozvie On až po čase a že sme to všetci vedeli a boli ticho, tak viem že to rozloží partiu a nebu s nami mať nič dočinenia. Ani by som sa mu nečudovala,
Ako riešite vy kočky takéto veci v partii kde ste všetci kamaráti. Dávate zrak dole a nechávate to samé ako sa to vyvinie? alebo ich beriete rovnocenne kamarátov a proste keď jeden urobí blbosť tak nemáte problém hrať čestne ?
Prvý krát v živote mám dojem, že keď niečo urobím bude zle, ale keď nič neurobím bude ešte horšie.
@katkazocele no tak kočke s partie sa zadarilo na Silvestra,tak nech si to ona a jej "frajer"riešia.,.
Ale že to dáš na MK - to o Tebe veľa vypovedá _IQ MK🤟
@belaanabela veď tu ľudia často hladajú rady, je tu veĺké množstvo žien, ktoré možno toto alebo niečo podobné zažili, stačí si pozrieť komentáre, Kika napríklad to zhrnula perfektne 😉
@kiki234 nie, nereagujem seriozne. take litanie ako pises ty mi za bohapuste vymysly autorky nestoja. a myslim, ze este prida 1-2 taketo vymyslance a uz sa reakcii nedocka, lebo jej to nikto nezozerie.
@matkahelka ak by mne nieco nestalo za nic, nenapisem komentar a nebudem odpisovat ani na dalsie. Ale to zas ja som iny clovek, co napisem aj plati 🙂 niekomu jednoducho polopate nestaciy treba rozpisat 😀
@kiki234 ďakujem kika, ako vidíš nádju sa tú vždy baby, ktoré sa druhým vysmievajú že zažívajú ťažké chvíle, že ich niečo trápi a hľadajú len radu. Potom sem prídu trolovia, ktorí hrdo vypisujú že je to vymyslené, len sa vysmievajú a urážajú, a tvrdia že ich to nezaujíma, ale stále reagujú aj keď ich požiadam aby neprispievali do diskusie. Asi sú to baby čo sa nudia doma 😎
@katkazocele nespracovane traumy sa liecia u psychologov, nie na socialnych sietach. Vymysli si uz pribeh s uveritelnejsou zapletkou, nevera je uz obohrata platna.
@katkazocele Prosím ťa, vieš vôbec, čomu sa v internetovej diskusii hovorí troll? Na teba to totiž sedí. Na nás, čo sme písali, že si to vymýšľaš, nie.
Ja som z tvojich príspevkov pochopila, že ťa niekto podviedol a niekto iný, tebe blízky, o tom vedel a nepovedal ti nič. Tak rieš toto a nie vymyslené hlúposti.
@luciaaaaa Ak si si nevšimla , mám tu aj diskusie o zdravotných problémoch a tak, Toto je druhá diskusia o nevere a pre teba je to niečo neuveriteľné? 😲
@katkazocele neries to. Viem,že ju to neospravedlňuje, ale isto bola opitá a bez zabran. Chvalabohu,ku sexu nedoslo. Možno to obaja teraz ľutujú. A možno z nich vznikne pár,ktorý bude spolu do smrti.
Nechaj to na nich a nemontuj sa do toho.
Bože zase ty a nevera🤦♀️ . Ja si myslím, že si si to vymyslela. Po 1. ty sa predsa v takejto " Fuj "Spoločnosti nepohybuješ, po 2. si taká spravodlivá, že by si to dotyčnému hneď vyzvonila, po 3.uz nevieš čo vymyslieť, aby si si dookola potvrdzovala, že tvoje zmýšľanie ( čo sa týka nevery a bonzovania) je správne, NO:1 musím si veľmi, veľmi hryzť do jazyka, aby som ti tu škaredo nenapísal. Ale ktoré ťa už poznáme vieme, že len nevery riešiš už asi 100 rokov.
@katkazocele
@katkazocele Otazne je, ze ked mu to poviete, ci sa partia aj tak nerosype. Ci tak alebo onak, on sa uz navzdy bude citit pred vami za to, ze ma parozky trosku inak. A jeho slecna tiez. Ci budete mlcat, ci hovorit, uz je to pokazene.
Ja si myslím že do mesiaca tu bude téma, mozno už aj anonymná, ako šla autorka napr do kina, alebo do reštaurácie a zbadala tam svojho známeho/známu/kolegu/kolegyňu/sesternicu/bratranca ako je v spoločnosti nie su svojim partnerom/partnerkou a držali sa za ruky a bozkávali. A čo ma teraz chudinka autorka robiť?! Tiež si myslím že tu Katka ma nejaku nespracovanu traumu tak aspoň tu takto si vybíja frustráciu na ľuďoch, ktorí jej radia nestarať sa do životov iných ľudí. A nazýva ich trollmi.
@aurora33 ona mesiac nevydrzi. urcite to bude skor.
@katkazocele No to ste teda uzasna ,,partia´´ a ten chalan teda vyhral priatelku. 🙂 Ktovie kolkokrat mu uz dala. ;) alebo inemu na inej chate.
@katkazocele dajte jej šancu až to povie ona
Ak nie, tak to poviete vy
Iné mi nenapadá
@soldi ja nesudim nikoho,mne to nijak život nemení...autorka má dilemu "povedat- nepovedať"
Píšem tebe,lebo v živote nepochopím,ako sa môžeš stretávať s osobou,ktorá šla do postele s chlapom,ktorý bol v tom čase tvoj muž. Že "poznám ju od narodenia"- ale pozerám sa na ňu už inou optikou
V mojom živote by už miesto nemala
Ja človeku,s ktorým som dobrá kamarátka a vážim si ho by som určite povedala pravdu. Veď aj ja by som chcela vedieť keby sa to týka mňa ...keby mi to nikto nepovedal a dozviem sa to až potom ,veľmi by ma tí akože kamaráti sklamali,že aj keď urobila tá dotyčná so mňa vola,kamaráti v podstate držali s ňou a nestala by som im ani za to aby povedali pravdu . Radšej by som bola keby sa takejto osoby čo má podvádza zbavím ako mať napríklad deti,manželstvo a mať takúto osobu vedľa seba čo keď sa opije je jej jedno
@exina144 Máš pravdu, ja by som to chcela vedieť tiež, predtým než mať s takým človekom napríklad deti + najhorší pocit je keď to vie okolie, ale ty dotyčná to nevie 😢
@nini1978 rozumiem tomu co pises. Ked som to zistila, tak som sa s nou nebavila vobec. Mesiace. Ale potom sa to zvrhlo s ex. Odisiel. Moja matka poslala vsetkym znamym a celej rodine sms kde im doslova zakazala ma kontaktovat. Ostala som tak strasne sama. Potrebovala som ju kontaktovat kvoli trestnemu oznameniu. Tak som sa jej rovno vyrozpravala, nevladala som tu tarchu niest sama.
Ona je v podstate mojim jedinym spojivom s mojim detstvom a minulostou. Tazko sa to vysvetluje, chapem ze Ti to pride nepochopitelne, suvisi to aj s tym, ze mam problem s nastavovanim si hranic
Nestaraj sa do toho, kedze sa ta to netyka.
@hariet je to dobrý kamarát, rovnako ako ona. Netrápi to nielen mňa ale aj ostatných v partii
.. chces aby partia ostala ako bola ale zial to uz tak nebude ...dozvie sa to neskor a bude zle , ze ste mu to nepovedali .... poviete mu to a bude tiez zle ...tam to uz nezachranis ...no poloz si otazku, ci by si ty ako podvadzana chcela aby ti to tvoji naj kamosi nepovedali ???
@evelyn246246 Ja zo zopakujem znova, ja by som chcel vedieť od kamarátov pravdu, keby by môj priateľ toto urobí, bohužiaľ toto verejne nemôžem písať tu v diskusii lebo uživatelky h2 a aurora sa mi vysmejú, že mám psychické problémy, keď chcem nebyť klamaná a mať vzťahy či už osobný alebo medzi priateľmi založené na úprimnosti
@katkazocele ved ak chceš mať také vzťahy tak to tomu kamarátovi povedz.
@katkazocele ja stále nechám, čo to tu dookola omieľaš. Veď keď si presvedčená o tom,že by to mal vedieť, tak mu to povedz.
@katkazocele Ano, to co urobila kamaratka je blbe, ale prepac, podla mna je rovnako blbe aj to, ze vesias pribeh svojich kamaratov na MK a neriesis to v prvom rade s nou...Ak ste naozaj dobre kamaratky ako tvrdis, tak sa porozpravaj v prvom rade s nou, ako to ona vnima, preco to urobila, ako si to cele dalej predstavuje atd...
@zoro9836 Anonymna SMS?? Preboha 😀 Kolko mas rokov? 🙂 To je naozaj zbabele riesenie....

@katkazocele ze ty si robis prieskum spravania zien? A tak nadhadzujes na soc.siete citlive temy...
Ci primitivny trolig, trochu okorenit smutny zivot?