icon

Kamarátka bola na chate neverná svojmu partnerovi

katkazocele
1. jan 2023

Tak Silvester priniesol veľa zaujímavých zážitkov aj alkoholu. V skrate sme partia, všetci sa poznáme, máme aj medzi sebou páry,ktoré spolu navážno chodia. Kamarátka po polnoci keď jej priateľ zaspal spoločensky unavený, tak ona sa ďalej bavila a popíjala tancovala. Akosi sa dala do rečí jedným s našim nezadaným kamarátom (skôr známy) a najprv začali padať pusinky, to sme sa smiali, že novoročné pusy už boli, potom dlhé objímanie a jazýčkové zatiaľ čo pár metrov v izbe spal jej frajer, to už sme ich od seba odrthaváli že čo to robí, veď má frajera.

Teraz v partii je dusno, lebo on je veľký kamarát náš aj ona. Nechceme aby bol za hlupáka, ale zase sa vraví, že kamaráti nežalujú.

Mňa už tu niektoré mamičky poznajú, ja z duše neznášam neveru, vždy vravím pravdu, som za ňu všetkými desiatimi. Teraz som zatiaľ ticho, ako aj ostatní v partii chalani a baby. Na druhej strane, ak sa to dozvie On až po čase a že sme to všetci vedeli a boli ticho, tak viem že to rozloží partiu a nebu s nami mať nič dočinenia. Ani by som sa mu nečudovala,

Ako riešite vy kočky takéto veci v partii kde ste všetci kamaráti. Dávate zrak dole a nechávate to samé ako sa to vyvinie? alebo ich beriete rovnocenne kamarátov a proste keď jeden urobí blbosť tak nemáte problém hrať čestne ?

Prvý krát v živote mám dojem, že keď niečo urobím bude zle, ale keď nič neurobím bude ešte horšie.

ketrint
2. jan 2023

@soldi veľa síl a šťastia Ti prajem na ďalšej ceste zivotom 💕

pralinka25
2. jan 2023

@katkazocele tak ked je vas viac co s tym mate moralny problem vezmite bozkavacku von a povedzte jej ze s tym mate problem a nech sa nejako zachova alebo k tomu postavi lebo ze vy mu to poviete. a ona uz nech sa zariadi. bud nech mu to povie sama do nejakeho casu alebo nech to necha povedat vas. asi ho az tak nelubi ked bola schopna robit toto. a alkohol v tom podl mna nehra rolu len obrusuje hrany a uvolni len to co v cloveku uz je

mikadooo
2. jan 2023

@sergejj áno? To som niekde napísala? 😉

maryetta
2. jan 2023

Osobne by som chcela vediet pravdu a rovnako som tak ze ak o nieco ide tak nech je to jasne dane. Nedokazem s niekym byt. Vediet istu pravdu ale tvarit sa ze…
Kamoske by som povedala este hned vtedy ze nech je hrdinka aj po zobudeni svojho princa. A ak nie tak povedala. Bude chvilku dusno. Ale inac by to bolo dlhsie dusno.
Podla mna jej aj tak na vztahu velmi nezalezi. Ked jej to je jedno.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
katkazocele
autor
2. jan 2023

@maryetta Priame a rázne rozhodnutie, ale zatiaľ sme tu v menšine, aspoň čo sledujem názory... Hold doba je taká, že je nutné klopiť oči a neangažovať sa ani do vecí najbližších kamarátov podľa mamičiek h2, Aurora, Koniarova a dalšie.😒

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
koniarova
2. jan 2023

@katkazocele ježiši, nemoralizuj furt. Choď jej to povedať ty hrdinka. Čo si robíš štatistiku? Vodu kážeš ....

katkazocele
autor
2. jan 2023

@zoro9836 Veru snažia sa zo mňa aj zopár báb vyššie spraviť hlupane a ,, hrdinky, ktoré sa chcú pliesť do vzťahov, pritom pointa je lebo nechceme aby bolo našim kamarátom ublížené...

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
sashabb
2. jan 2023

@katkazocele mám pocit, že len hľadáš senzáciu a si taká Kelišová, ktorá sa nudí tak potrebuje rozoberať veci, do ktorých ju nič nieje. Toto vôbec nieje o nejakej spravodlivosti. Tiež som ťa zaznamenala, a teda až moc sa angažuješ.

katkazocele
autor
2. jan 2023

@sashabb Angažujem? veď som nikomu nič nepovedala, ani v jednom prípade čo som tu na MK spomínala. čiže prehánaš a snažíš sa zo mňa urobiť toho zlého v tých situáciach, čiže obhajuješ podvádzanie nepriamo, kedže ti to je jedno, ale útočíš priamo na moju osobu, nie na tú situáciiu.

kakawah
2. jan 2023

@katkazocele tak nám tu ešte vysvetli, prečo to zas rozoberaš na koňovi, a nie v tej vašej super partii. Veď sa poradte medzi sebou, čo a ako. Načo tu zas produkuješ tie svoje nazory.??Neviem no, mas okolo 30r.ale mne to pride ako problem 17-nasť ročnej. Mam skoro 50 a teda nevkladam určite žiadnu energiu do toho, aby som si svoju peknú hlávku zaťažovala takými nezmyslami, kto, s kým, kde a prečo a povedať, či nepovedať?? Sú oveľa oveľa dôležitejšie veci v živote. Jednej maminke synček umiera... Na nový rok dobodali pani v MI, veľa ľudí prišlo o svojich blízkych pred Vianocami.... Sa nehnevaj, ty maš problem so svojou hlavou a potrebuješ odbornú pomoc. A vieš čo? Na tvojom mieste sa opýtam odborníkov vyštudovaných, oni ti na tie tvoje otazky určité radí zodpovedajú.

katkazocele
autor
2. jan 2023

@kakawah ty si chorá osoba, neustále na mňa reaguješ i keď ja tvoje názory s urážky nestojím a stále musíš na mňa reagovať 🙂 dospej prosím ťa, nestalkuj ma a nereaguje na mna 😉

svokrinjazykmonika
2. jan 2023

@katkazocele treba mu to samozrejme povedať, stačí že z neho robí vola tá jeho frajerka a nie ešte vy všetci čo o tom viete.

kakawah
2. jan 2023

@katkazocele máš pravdu, momentálne som chorá mam anginu. Inak ja ťa nestalkujem, Ty maš problem uznať, že s tou témou 😍nevera😍 už preháňaš. No vieš, to bude aj vekom, čím budes staršia, tým menej ťa budú zaujímať takéto hovadiny. Teda dúfam, že aj ty do toho stavu dospeješ

aurora33
2. jan 2023

@katkazocele prestan ma prosím ta v každom komentári ohovárať. Napísala som ti že ak ta to tak trápi tak to tomu kamarátovi povedz. Nikde neobhajujem neveru. Aj tak ti neverim že sa niečo také stále deje. Ako tu už niekto napísal, si ako stará ohovarajuca baba ktorá len hľadá senzáciu.

kakawah
2. jan 2023

@aurora33 nie len teba ohovára, aj ja som podľa nej chorá, 😂 šľapli sme jej na otlak, to jej obranná reakcia. Úplne ako z učebnice 😆

katkazocele
autor
2. jan 2023

@kakawah Veď ma urážaš, tak som musela zaregovať? či som mala nechať tvoje urážky bez reakcie, asi máš pravdu. Na trolíka ako ty, ktorý rád provokuje a vyžíva sa keď naňho niekto reaguje už nebudem odpisovať. A áno ty si učebnicový príklad stalkera, si mojimi témami posadnutá 😅

kakawah
2. jan 2023

@katkazocele že kto koho uráža? Skôr ty mňa. Píšeš verejne na sociálnu sieť, tak o akom Stalkovaní píšeš? A čo take hrozné som tí písala? Podľa mňa nič strašné? Zamysli sa nad sebou dievča 🤦‍♀️keď s tebou niekto nesúhlasí, už ta stalkuje, uráža atď. Ty si strateny pripad, nevyzrelá, zakomplexovaná osoba.

matkahelka
2. jan 2023

@katkazocele pozeram, ze si z Trencina. Mam tam byvalu spoluziacku, je skvela psychologicka, poslem ti do IP kontakt. V zaujme nas vsetkych, obrat sa na nu, resp.ak nemas 18 (co z tvojich reakcii a diskusii sudim), popros rodicov. Potrebujes to. V zivote ta postretnu omnoho horsie veci, pripravi ta na to, aby si ich vedela spracovavat.

katkazocele
autor
2. jan 2023

@matkahelka aj ty máš niečo za ušami z minulosti, kedže si na strane slečny vyššie? 😎 nebojte sa baby, vaše prešľapy sa predsa vaši muži nedozvedia, lebo vaši kamaráti sú ako vy , budú držať jazyk za zubami a budete v pohode, žiadne stresy 😉

kakawah
2. jan 2023

@katkazocele na tento môj príspevok, si ty takto reagovala. Vôbec si neodpovedala k veci. Tak kto je chorý a kto koho uráža. Maš v sebe bloky, nevyriešené veci z minulosti a my si to tu odnášame.🤔

kakawah
2. jan 2023

@katkazocele si vyprosim, ja som pani. 😉 a sme doma, všetci máme niečo za ušami, lebo nezdieľame názov slečny oceľovej. Pardón 😂

matkahelka
2. jan 2023

@katkazocele mna frajer po x rokoch vztahu podviedol, videla som nas spolu pred oltarom... pisala som tu o tom neraz. mam to odplakane, odnervovane, odkricane, odstresovane, odchudnute, proste spracovane. Nevytvarala som fiktivne diskusie a neutocila na zeny, ktore maju iny nazor ako ja. Mam susedu, ktoru s 3 detmi muz podvadzal, nedokazala to spracovat, vyrovnat sa s tym. Tiez je na koni a tiez tu nevytvarala chore vymyslene diskusie. Proste chodila k psychologovi. Na tom nic nie je. je do oci bijuce, ze s tym mas tiez vnutorny problem a nedokazes sa s tym vyrovnat. nikto s trochou sudnosti ti neuveri, ze tvoje pribehy su pravdive. Su to fabulacie na to, aby ti to pomohlo spracovat tvoj problem ako podvedenej. Uz si fakt priehladna.

madeleine
Autor odpoveď zmazal
katkazocele
autor
2. jan 2023

@matkahelka je mi ľúto že nemáš prácu kde sú kolegovia a je mi ľúto že nemáš kamarátov, vlastne ti závidím, lebo možno práveže ty by si musela čeliť takýmto hnusným situáciam namiesto mňa, čiže by som nemusela písať moje zle skúsenosti, lebo veru ťažko sa píše, keď sa jedná o blízkeho kamaráta 🥲

matkahelka
2. jan 2023

@katkazocele dakujem za opytanie, mam aj skvelu pracu, aj skvelych kolegov. aktualne som na MD, stale sme v kontakte. ty kazdym svojim od veci prispevkom viac a viac dokazujes, ze nie si ok. zo srdca ti zelam, aby si tu odbornu pomoc vyhladala a bola cim skor v poriadku. s bolestou v dusi, stastna nikdy nebudes, aj ked ti tu v 200 vymyslenych diskusiach da kazda zena za pravdu.

nekonecna_katastrofa
2. jan 2023

@katkazocele Jaaaj Katka, ty si také oko hurikánu, okolo teba samá nevera 🤔 ja som chodila aj na školenia, teambuildingy, chaty, víkendovky a okolo mňa sa nič nedialo. Alebo tí ľudia mali dosť rozumu sa pobrať niekde do súkromia. Neverím, že vám kamoši pred celou partiou robili také divadlo. No ale keby aj áno, prečo sa vy ako partia nestretnete alebo neurobíte spoločný chat na whatsappe, že ako to budete riešiť? Vy poznáte najlepšie všetkých aktérov, spiaceho nič netušiaceho chlapa, aj bozkávajúcich sa. Tak sa dohodnite spolu a potom to riešte. Pozvite si záletníkov na koberček, dajte ultimátum, ktorý to povie, alebo sa dohodnite na mlčaní na veky večné, ale preboha prečo to musíš rozoberať na koňovi? 🤷‍♀️

katkazocele
autor
2. jan 2023

@nekonecna_katastrofa išla som sem po radu, lebo ostatní v partii tiež nevedeli čo urobiť s touto situáciou. Ale vďaka za radu, už sa pracuje na Tom aby sme sa stretli všetci 😇 a dohodli ako sa to bude riešiť.