Kamarátove rýpavé reči
Ahojte. Chcem od vás radu ako odbiť so slušnosťou rýpave reči od manželovho kamaráta. Stretávame sa roky,chodíme na dovolenky a rozumieme si. No teraz sa im narodilo tretie dieťa. My máme dve( 22,11-rocne) takže už určite neplánujeme deti. Nielen že máme svoj vek no chceme si už užiť aj to svoje čo sme zatiaľ museli dávať skrz deti do úzadia. Oni si k 40 dopriali bábo. Je to ich rozhodnutie a ja som rada za nich. Dve staršie deti majú 11,8 rokov. A teraz k tomu problému. Keď sa stretneme už počas ich čakania a aj počas zapijania po pôrode rýpave reči. ,,a čo vy? Kedy tretie? Ako vám to pristane..... A tri sú ideál ,, Mám chvíľkové nutkanie ho niekam poslať či si uvedomuje že my už máme dospelé dieťa a či mám rodiť do 50 len preto aby som niekomu ulahodila. Teraz máme ísť na návštevu a mám hrôzu ako zas borec sveta bude ryt.
Tiež sme mali takého kamaráta v partii, mužovi som povedala, že ho buď uprace on alebo ja. Ale to si zapamätá navždy. Upratal ho. Inak, tie jeho reči sú jasny štýl " keď mám ja život na h, tak doprajem aj tebe" a reči o naplnení života, ha ha, 😀😀😀😀. A presne tak to ber, a nabudúce mu povedz ze svoje rodicovske záujmy ste naplnili a teraz sa budete venovať jeden druhému a užívať si spoločne chvíle. A že sú super.
@som_realistka 👍👍👍
Ja by som povedala "vieš ze nie je normálne, riešiť s cudzou ženou počet detí, ktoré porodí? Neprajem si už ani jeden koment na tuto tému. Toto si kamaráti nerobia. Ďakujem, neverím, že nepochopis"
Alebo,, nie ďakujem, my máme rozum,,
Kľudne buď štipľavá,píšeš,že nechceš,ale prečo by si nemohla keď on je brutálne netaktny.A za ďalšie,ja by som k nim ani nešla,ísť na návštevu s nechuťou k niekomu kto mi totálne lezie na nervy,na čo to siliť.Nech ide manžel a ty si urob svoj program.Bez malých detí totižto môžeš.😉
Na taketo otazky a este od takeho hnupa by som si nebrala servitky.
Salena ma nevolaju.
Kto nevie sulozit ten sa stara.
My mame doma televizor na dlhe vecery
Este ta to bavi sa takto strapnovat?
Myslis ze sa dozijes v zdravi stuzkovej?
Je tooolko moznosti, len netreba byt prislusna,kedze toto je ocividne bulo
Normalne mu povedz ze dalsie dieta je to posledne, co ti teraz chyba. Ze si rada ze mate s muzom svoj klud a ze nechapes, naco si na stare kolena robili dalsie dieta, asi sa sami dvaja nudili.
Alebo mu len povedz ze vy chcete na "stare kolena" klud a nie dalsie dieta. A nech ta s tym neotravuje, lebo to potom vyzera, ze nie je so svojim zivotom spokojny, ked s tym otravuje druhych.
to asi nebude len o tom tretom dietati ako citam tvoje komenty,ale o tom,ze mas pocit,ze stale je len jeho zivot spravny,ze on tak rozprava
lebo takato jedna poznamka na dieta by nikomu nevadila natolko
Nuž, musíš si vybrať, či chceš byť za blbú alebo za nepríjemnú. Žiadnym decentným spôsobom to takémuto arogantnemu bulovi nevysvetlis, jedine, comu rozumie (resp. ho zabrzdí) je výsmech. Ideálne verejný. Alebo mu muž povie par slov ako chlap chlapovi (a nie, rozhodne nemám na mysli manuálne vysvetľovanie). Kamarátstvo tým asi utrpí, ale pravdu povediac, jeho zvastami utrpí tiež. Takže to vyjde narovnako. 🤷♀️
Návšteva sa zrušila. Bábo teplotuje. Veď vieme aké to je ,,s malými deťmi,,😂.
Ja by som sa ho vždy na jeho rypanie opýtala, že či chcú pokračovať. A že vy ste už skončili a načo znova začínať, že teraz si idete užívať.

Povedz ze uz nemozes mat deti a nech to laskavo zoberie na vedomie ak by ho este nutkalo nadhodit debatu o dalsom vasom decku. Ze si to nechcela takto napriamo hovorit ale evidentne to inak nepochopi.
No a ak by predsa tak to uz len muz by mu mal dat jednu vzduchom chladenu nech sa mu to v hlave utrasie.