Kamarátstvo s výhodami - ako sa nezaľúbiť?
Ahojte,
Mam znamost, fungujeme tak ako je to v nadpise - sem tam sa stretneme, pokecame, vyspime sa spolu a kazdy ideme svojou vlastnou cestou. Predtym som bola spokojna. Vyhovovalo nam to takto, jemu este stale vyhovuje a zrejme to neplanuje menit.
Problem je ale u mna, obavam sa, ze k nemu zacinam nieco citit. Baby poradte, ako si udrzat emocionalny odstup? Kontakt s nim prerusit nechcem.
Hneď to ukonči...tu sa asi nedá nič iné poradiť...
Ja by som z toho predsa len bud vycuvala, alebo by som sa mu priznala s citmi a uvidela, ci nahodou aj unho nieco nevzniklo. Uz ked raz nejake city mas, tak to uz jedine potlacit a to ti podla mna po case zacne skodit. Kamaratstvo s vyhodami nie je taka sranda ako sa zda, ppdla mna to naozaj malokomu vyhovuje dlhsie. A najma zeny podla mna malokedy naozaj dlhodobejsie tuzia len po nezavaznom sexe. Aj ty by si uz mozno radsej predsa len chcela nejaky vztah.
Kamaratstvo s vyhodani funguje, kym mas nulove city (v tomto vztahu). A ocelovy žalúdok. Akonahle sa do toho začneš motat, treba to utat.
Díky za tému, len mi to potvrdilo štatistiku že obvykle sú ženy tie čo sa pri takomto druhu vzťahu zalúbia. Mužom to vyhovuje keďže chcú len sexovať. Ženy stále ondia s tými prkotinami ako záväzky, rodina, dieťa...
@viestta ďakujem. Tak to je potvrdené od ženy. Je to proste tak. Študujem tieto veci dlhšie, tak som aj tušil že to tak bude.
Je to dané aj prírodou čiastočne. Žena je tá čo porodí a vychová potomka, potrebuje stabilitu, vybrať si správneho ploditela (preto sú aj pri výbere partnera náročnejšie), kým muž je stvorený iba na plodenie. Preto im je jedno, muž málokedy odmietne ženu.
A možno sa z toho zrodí dlhý a spokojný vzťah. Aj také poznám v blízkom okolí. Držím päste.
Toto neukocirujes bez toho aby si s tým sekla keďže u teba to už prerastá v niečo viac.
Tiež som to tak mala. Už by som druhy krát do toho nešla, radšej budem sama. Neurobíš s tým nic
No veru zeny su naprogramovane proste po sexe sa zalubit 🙂 Im sa uvolnuje vraj mnozstvo oxytocin co je hormon lasky a blizkosti, Maloktroras tym dokaze pracovat, zeny su nastavene na zalubenie proste. Aj ked casto na zaciatku takychto vztahov povedia, ze mame take a take pravidla, spravilda je to zena co sa zalubi ako prva. Muz bud sa zalubi az neskor alebo sa nezalubi vobec, viec co chce a to je sex, dokaze necitit nic, je mu len dobre 🙂. Mal som s tymto skusenost, uz, zena stale tvrdila ako ze hadam sa nezalubis sa ma pytala a ja ze nie a pritom ona biola uz v tom case zalubena, len zistovala ako to vlastne u mna je nenapadne 🙂. Nam muzom sa uvolnuje dopamin, co sposobuje potesenie a chceme este viac 🙂. Ale nie az tak lasku. Tu sa ukazuje, ze laska a jej vznik je casto obycajna chemicka reakcia a nie nase rozhodnutie, priroda to ma dobre nastavene 🙂. Zena sa vtedy dokaze vraj zamilovat do kohokolvek takmer, aj ked to vobec nemusi byt jej typ, takyto ma ten hormon moc 🙂 https://magazin.pluska.sk/sex-a-flirt/zeny-sexe...
Mala som takého kamaráta s výhodami pred 10rokmi. Teraz práve leží pri mne na gauči v našom dome 🙂
Mala som take kamaratstvo s vyhodami a uz by som na to nepristupila…
Bola som po rozchode a zo zaciatku mi to vyhovovalo-ako taka zabavka, nemyslenie na ex, neriesila som nic. Lenze casom sa to zacalo zamotavat z mojej strany, myslela som na neho, chybal mi… aj som mu povedala, ze ho mam radsej nez by som chcela. On vsak neriesil, rad si uzival a celkovo si myslim, ze som nebola len jedina kamoska s ktorou mal takyto “vztah”… takze som to radsej ukoncila, kedze mi to viac ublizovalo nez som chcela🙄 a gol bol ked sa mi asi po roku ozval, ze bol hlupak a mal vtedy nedoriesene veci, city a ci to neskusime ako par… haha😃
Mala som a nakoniec mi je manželom 🤣🤣
S mojim kamarátom s výhodami práve sedim na gauči v našom dome, pijeme vino a naši traja synovia spia v izbe. Manželia sme skoro 7 rokov. Ono to môže všelijako vypáliť 🤷♀️❤️
S kamaratom s vyhoddami sa sexuje, ziadny rozhovor o tom aky mal dnik...
@cippi veda len potvrdila to čo som tušil. Spozoroval som tie veci už dávno. Aj to že žena je vyberavejšia. Síce sa do milenca zalúbi ale pozor ak sa jej muž nepáči, tak sa z nich nestanú ani kamaráti s výhodami. Kým muž si zasexuje s hocijakou lebo chce len rozkoš a iné ho nezaujíma.
Len si uzivaj 🙂 o par rokov tu budes plakat ze sa nevies zalubit do chlapa co ti vztach ponukat bude
To je len o chémii. Darmo bude chlap hocičo ponúkať, nikdy jej nebude dobrý lebo je len kamarát, nieje jej typ atď.
Presne pre také typy žien ako si ty nie je kamarostvo s výhodami vhodné, hlavne mu nevyznavaj city

Ak tam z tvojej strany niečo začína a ste dohodnutí že to bude iba kamarátstvo s výhodami, tak to proste stupni a zruš kontakt. Hneď. Okamžite. Nijak inak to nepôjde, ak tam z tvojej strany už niečo začalo. Čím skôr to stopneš, tým menej budeš potom trpieť.