Kde a ako vytlačiť sexi fotky pre manžela?
Ahojte
Chcem manžela prekvapiť má národký. Pripravila som mu sériu asi 20 skutočné sexi fotiek aj v pradle aj aj bez neho. Chcem mu urobiť sexi knižku.
Ale...... Idea dobra. Lenže tlačiť to nemam. Kde doma nemáme tlačiareň. Čo s tým? Neviem akože národký sa blížia a teraz tak nad tým rozmyslam že ako to vytlačiť kde....... Nechcem aby niekto iný videl tie dané fotky. Dakujem
Bud samoobsluzna kde po sebe vsetko vymazes i ked aj tam si vedia robit zalohy alebo kup za 30€ tlaciaren Domov a mas istotu. Vo fotosluzbe asi nie kde kto si to vsetko nechaju. Ale to ti je asi jedno.
Ani za mňa nie, vyber jednu, skor takú umeleckú, vkusnú, vo fotoshope upraviť profesionálne a zarámovať.
Kamoška má fotolab a robí takéto veci úplne bežne.
Nahaté fotky ale nie, vždy je žena zahalená a fotky sú krásne, jemne vyretušované.
Radšej by som kúpila tlačiareň na takéto niečo.
Ale 20 fotiek, načo?🤣
Raz to nájdu deti, alebo niekto, kto mu to nepatrí do rúk a ostuda ako bič
Však nech ti ich vytlačí ten kto ťa fotil,ten ťa už videl😄
Teraz pred Vianocami mala rovnakú dilemu moja kolegynka. Spravili sme to tak, že v inom meste ako pracujeme som našla foto, kde fotky poslala mailom a ja som išla poobede po ne. Prevzala som ich v zalepenej obálke, vyplatila a odovzdala kolegyni na druhý deň v práci. 🙂
Teraz pred Vianocami mala rovnakú dilemu moja kolegynka. Spravili sme to tak, že v inom meste ako pracujeme som našla foto, kde fotky poslala mailom a ja som išla poobede po ne. Prevzala som ich v zalepenej obálke, vyplatila a odovzdala kolegyni na druhý deň v práci. 🙂
@anonym_d29d45 veľmi sikovne spravené
Ty kokos debilnejší nápad na narodky ťa nenapadol, akože reálne prepáč ale to je strašný darček, to načo bude mužovi? Koľko máš 14 rokov? Už teraz muža ľutujem
Vytlač iba tie v spodnom pradle
Ty kokos debilnejší nápad na narodky ťa nenapadol, akože reálne prepáč ale to je strašný darček, to načo bude mužovi? Koľko máš 14 rokov? Už teraz muža ľutujem
@zuzubb007 mojej kolegyni manžel sa tým aktom neskutočne potesil, telefonovali sme medzi sviatkami a povedala, že darček ocenil. Boli to vraj decentne fotky, maximalne prsnik odhalený. Celkovo 6 ks. 😊 Ona 35 r., on o niečo starší. Prečo by nie? Krásna zena, top postava.
@anonym_autor vo faxcopy, idealne v tlaciarni
S mojim stastim by sa ta samoobsluzna tak zasekla ze by museli volat zamestnanca predajne, veduceho a servisneho technika.
Dufam ze tie fotky su bez tvare.
@anonym_455fb4 😀
Mňa by zaujímalo, kto ti fotky robil. Ak profesionál, mohol ti ich rovno vytlačiť, nie? Ak si si ich robila sama, vieš reálne posúdiť, či sú dobré? Nemyslím to v zlom, iba čerpám zo svojích skúseností, keďže niekto z rodiny mi také fakty ukázal (že čo chystá pre partnera) a tie fotky boli naozaj, ale NAOZAJ strašné! 🫣
@anonym_autor Kup mu k tym fotkam atramentovu farebnu laciaren (je to lacna zalezitost dnes) s foto papierom a spolu ich vytlacte ako test tlaciarne. Bude mat dve prekvapenia 🙂

@anonym_autor viem, ze sa na to nepýtaš, ale nerobila by som to, o pár rokov to medzi vami nemusí byť také ako dnes, čo vám samozrej,e neželám, ale môže ťa nimi vydierať, je tu zopár tských tém
@anonym_2bb229 presne. Toto vôbec nie je dobrý nápad