icon

Kde a ako vytlačiť sexi fotky pre manžela?

Včera o 13:20

Ahojte
Chcem manžela prekvapiť má národký. Pripravila som mu sériu asi 20 skutočné sexi fotiek aj v pradle aj aj bez neho. Chcem mu urobiť sexi knižku.
Ale...... Idea dobra. Lenže tlačiť to nemam. Kde doma nemáme tlačiareň. Čo s tým? Neviem akože národký sa blížia a teraz tak nad tým rozmyslam že ako to vytlačiť kde....... Nechcem aby niekto iný videl tie dané fotky. Dakujem

Strana
z2
anonym_f33715
Včera o 18:47
@anonym_2bb229

@anonym_autor viem, ze sa na to nepýtaš, ale nerobila by som to, o pár rokov to medzi vami nemusí byť také ako dnes, čo vám samozrej,e neželám, ale môže ťa nimi vydierať, je tu zopár tských tém

@anonym_2bb229 presne. Toto vôbec nie je dobrý nápad

lentakyterapeut
Včera o 18:48

Bud samoobsluzna kde po sebe vsetko vymazes i ked aj tam si vedia robit zalohy alebo kup za 30€ tlaciaren Domov a mas istotu. Vo fotosluzbe asi nie kde kto si to vsetko nechaju. Ale to ti je asi jedno.

anonym_f479c3
Včera o 18:50

Ani za mňa nie, vyber jednu, skor takú umeleckú, vkusnú, vo fotoshope upraviť profesionálne a zarámovať.
Kamoška má fotolab a robí takéto veci úplne bežne.
Nahaté fotky ale nie, vždy je žena zahalená a fotky sú krásne, jemne vyretušované.
Radšej by som kúpila tlačiareň na takéto niečo.
Ale 20 fotiek, načo?🤣
Raz to nájdu deti, alebo niekto, kto mu to nepatrí do rúk a ostuda ako bič

anonym_a56c62
Včera o 18:59

Však nech ti ich vytlačí ten kto ťa fotil,ten ťa už videl😄

anonym_d29d45
Včera o 19:03

Teraz pred Vianocami mala rovnakú dilemu moja kolegynka. Spravili sme to tak, že v inom meste ako pracujeme som našla foto, kde fotky poslala mailom a ja som išla poobede po ne. Prevzala som ich v zalepenej obálke, vyplatila a odovzdala kolegyni na druhý deň v práci. 🙂

markusrasford
Včera o 19:09
@anonym_d29d45

Teraz pred Vianocami mala rovnakú dilemu moja kolegynka. Spravili sme to tak, že v inom meste ako pracujeme som našla foto, kde fotky poslala mailom a ja som išla poobede po ne. Prevzala som ich v zalepenej obálke, vyplatila a odovzdala kolegyni na druhý deň v práci. 🙂

@anonym_d29d45 veľmi sikovne spravené

zuzubb007
Včera o 19:19

Ty kokos debilnejší nápad na narodky ťa nenapadol, akože reálne prepáč ale to je strašný darček, to načo bude mužovi? Koľko máš 14 rokov? Už teraz muža ľutujem

lapersefona
Včera o 19:24

Vytlač iba tie v spodnom pradle

anonym_d29d45
Včera o 19:52
@zuzubb007

Ty kokos debilnejší nápad na narodky ťa nenapadol, akože reálne prepáč ale to je strašný darček, to načo bude mužovi? Koľko máš 14 rokov? Už teraz muža ľutujem

@zuzubb007 mojej kolegyni manžel sa tým aktom neskutočne potesil, telefonovali sme medzi sviatkami a povedala, že darček ocenil. Boli to vraj decentne fotky, maximalne prsnik odhalený. Celkovo 6 ks. 😊 Ona 35 r., on o niečo starší. Prečo by nie? Krásna zena, top postava.

anonym_38892b
Včera o 20:28

@anonym_autor vo faxcopy, idealne v tlaciarni

karolinakr
Včera o 21:02
@anonym_455fb4

S mojim stastim by sa ta samoobsluzna tak zasekla ze by museli volat zamestnanca predajne, veduceho a servisneho technika.

Dufam ze tie fotky su bez tvare.

@anonym_455fb4 😀

anonym_e532b3
Včera o 21:43

Mňa by zaujímalo, kto ti fotky robil. Ak profesionál, mohol ti ich rovno vytlačiť, nie? Ak si si ich robila sama, vieš reálne posúdiť, či sú dobré? Nemyslím to v zlom, iba čerpám zo svojích skúseností, keďže niekto z rodiny mi také fakty ukázal (že čo chystá pre partnera) a tie fotky boli naozaj, ale NAOZAJ strašné! 🫣

bystrozraky
Včera o 23:35

@anonym_autor Kup mu k tym fotkam atramentovu farebnu laciaren (je to lacna zalezitost dnes) s foto papierom a spolu ich vytlacte ako test tlaciarne. Bude mat dve prekvapenia 🙂

Strana
z2