Kde ste našli slušných mužov?
Ahojte, kde ste sa zoznámili so slusnymi mužmi, ktorí nemajú potrebu vás od začiatku obchytkavat. Ja som na kresťanskej zoznamke a hneď na tretom rande, co sme sa v aute bozkávali, ma kresťanský založený muz, začal chytať za prsia. Už neviem kde mam hľadať dakoho normálneho, co nemysli hneď iba na sex. Kde a ako ste si nasli serióznych muzov. Prečo sú všetci hneď takí nadržaní.
@matkahelka tak toto je dosť smutný názor, nedám Ja dá mu iná hneď :(
@katkazocele smutne je skor to, ze autorka ma pred 40 a hra sa na pannu orleansku a vyhladava jedneho vacsieho exota ako druheho. pre kazdu z nas je smutne nieco ine 😉
@petricka22 Súhlasím s tebou, že netreba s chlapom hneď sexovať na treťom rande, bohužiaľ ako vidíš z reakcií na teba a j na autorku, tak veľa žien zosmiešňuje len preto že nepremýšľa vagínou ako Oni. To je táto doba, už aj ženy sme ľahko dostupné , tak potom aj tie narýchlo vzťahy vyzerajú 😢
@matkahelka ty keby si na jej mieste, tak by si mu ,,dala,, len aby ti nezdrhol za inou? ja poviem za seba, že by som zamávala na odchod keď mu ide len o sex
@katkazocele ja som svoj nazor na tuto temu vyjadrila v prvom svojom prispevku, nebudem sa opakovat 😉
@jsbb No, ja som bol na tom opačne. Chcel som slušnú ženu, aj vlastný r. dom mám, len som urobil chybu, že som to hneď na prvom stretnutí to jej povedal. A ako som potom dozvedel, išlo jej len o to, aby mala kde bývať, a za to by bola schopná hocičo hoho. Ja už mám 49,asi už mi bude lepšie samému. Zoznamky tiež. Kým som tam nenapísal, že žijem vo vlastnom, ani jedna správa. Potom už sa len tak hrnuly. Ale nenechal som sa oklamať.

@foterlotor V tom, že je to kresťanská zoznamka, nie je problém sám o sebe.
Problémom je okrem iného, že v jej veku si nemôže veľa vyberať, a mnohí muži to zneužívajú, lebo rátajú s biologickými hodinami.
K zoznamovaniu tu je zosumarizovaná zaujímavá séria článkov od českého psychológa (je tam aj čo-to o zoznamovaní cez inzeráty/zoznamky), snáď som to sem ešte nedával: http://klimes.mysteria.cz/clanky/psychologie/se...