Vzťah s mužom zo zahraničia. Má to význam?
Nechapem ze randim s jednym muzom ktory za mnou pricestoval az z Česka. Bol tu na 3 dni. a prvy den mi prisiel skvely pacil sa mi fyzicky a spravanim rozumeli sme si. Fakt uzasny slusny uprimny mudry rozhladeny. Druhy den bol taky ze tiez vsetko dobre cely den a vecer az som sa ho opytala zo srandy ci ideme na diskoteku. A on ze mozme ale ze nepiije a ja ze tak nechcem aby ma videl opitu lebo ze som trapna vtedy. A on sa uplne urazil bol ticho celu cestu k mojmu bytu a potom sa ho pytam ze tak o co ide. A povedal ze tak tym padom sa mu chcem ukazat len v dobrom svetle a ze nechcem ukazat svoju zlu stranku a ze to neni uprimne. V ten den ma aj vasnivo bozkaval. A na konci ma uz nepobozkal :D len odisiel. No a treti den odkedy prisiel som mala pri nom uzkosti a nechapem preco. Srdce mi rychlo bilo tlak na hrudi mala.som.podliate oci krvou. Akoze cervene. A potom ma dost zarazilo ked mi povedal on ma pocit ze som vzdy ticho :D pritom ja som snim rozpravala cely cas akoze som tichsia osoba a prinom som sa sakra musela prekonavat rozpravat lebo som introvert a tak. Ale tak trochu ma to urazilo ze som ticha podla neho. Ale ze to neni zle povedal. No a co ma zarazilo najviac je to ze povedal ze si hlada vazny vztah je hlboko veriaci a na 3 den ma znovu vasnivo bozkaval chytal za prsia a chcel mi aj bozkavat prsia a kebyze to nezastavim tak dojde aj k sexu. A mi to pride smutne ze uz 2 den podla mna by mal somnou sex kebyze ho nezastavim.. co si o tom myslite ?
Nič nebolo, nebude ani pokračovanie tohto vzťahu. Čakal, že ťa pripije, pretiahne a nie, že si 3 dni nevrzne. Asi čakal iný scenár. Vyhovorí sa na tvoju introvertnú povahu a bude skúšať šťastie inde. Kašli naňho, nájdi si niekoho, s kým si budeš rozumieť a cítiť sa uvoľnene.
Nič nebolo, nebude ani pokračovanie tohto vzťahu. Čakal, že ťa pripije, pretiahne a nie, že si 3 dni nevrzne. Asi čakal iný scenár. Vyhovorí sa na tvoju introvertnú povahu a bude skúšať šťastie inde. Kašli naňho, nájdi si niekoho, s kým si budeš rozumieť a cítiť sa uvoľnene.
@anonym_b1ddfb ale povedal mi ze keby mu islo len o.sex tak.to moze aj v Cesku a ze lahko by ho mal.
Take nieco podla mna ani nie je randenie, uz na prvych stretnutiach ste si nesadli. Ty hladas zrejme normalneho chlapa a on iba osobu do ktorej zasunie..
@anonym_autor Nie ste kompatibilní. Nájdi si iného. Nebude vám to fungovať. Skôr či neskôr sa nezhody prehĺbia a aj tak sa rozídete. Radšej hneď ako neskoro.
No ked si na zaciatku nemate co povedat,a je to to trapne ticho tak nic moc.Teraz sa mate rozpravat naozaj o vsetkom moznom aj nemoznom.Spoznavat nazory toho druheho,ciele do buducnosti,o rodine,detoch,svadbe.Ako si to kto predstavuje,kolko deti a pod.Proste kopec tem je kde sa spoznate,a stale sa mate o com rozpravat.
Teda tak som to mala ja s muzom,ziadne ticho,prirodzena,vesela,vysmiata.
No ked si na zaciatku nemate co povedat,a je to to trapne ticho tak nic moc.Teraz sa mate rozpravat naozaj o vsetkom moznom aj nemoznom.Spoznavat nazory toho druheho,ciele do buducnosti,o rodine,detoch,svadbe.Ako si to kto predstavuje,kolko deti a pod.Proste kopec tem je kde sa spoznate,a stale sa mate o com rozpravat.
Teda tak som to mala ja s muzom,ziadne ticho,prirodzena,vesela,vysmiata.
@anonym_004fad no na treti den sme sa spolu uz nudili
Však dobrá príležitosť, aby jeho známosti v ČR ani nevedeli o tebe a o tom,že si chcel vrznúť.
Moslim??????????????!!!!!!! Už zase ???? Typické ich ťahy. Za jedného som. Bola Žiaľ Bohu vydata
A je to pravda, že keď si vypiješ, tak si trápna? To kde videl? Ak je to pravda a on nepije, tak z z takého vzťahu nič nebude.

Veľký rozpor ako si ho videla na začiatku a ako na konci
A veľa negatív nakoniec reálne bolo z tvojho pohľadu
Takže nič moc