icon

Kde ste sa zoznámili s partnerom?

anachsunamon
29. apr 2023

Ahojte, kde ste sa zoznámili s partnerom? Ja som dost introvert, z prace domov, kamosky nemam, respektíve uz vydate, takze nejaky bar nepripada do uvahy. V práci nikto zaujímavy,skor vsetci zadany. Zoznamka to no neviem to mi nepríde uz ako dobry napad.

drake122
29. apr 2023

@anachsunamon prečo si myslíš, že ťa treba baliť? Si sa tu sťažovala, že nik ťa neosloví. Keď ťa aspoň niekto oslovil, aj to ti len preletelo nad hlavou... podobne ako aj všetky rady tu čo boli napísané v dobrom. Cvičiť a registrovať na zoznamke dobré, ale skús trochu rozmýšlať, čo vlastne chceš dosiahnuť a ako ty sama komunikuješ. Aj keď ti ľudia chcú poradiť, každého raz prejde chuť, keď vidia, že to je ako hádzať hrach na stenu...

galioska
29. apr 2023

@anachsunamon ja pred sto rokmi na diskotejke a to som si myslela, ze normalny tam isto nebude😅 kazdopadne tiez som bola a som introvert a teda nebyt kamosiek z vysky tak na nejaku discu, ci divadlo nepachnem😀🫣 Moja dcera je este horsi introvert je dospela a sama, neriesi zoznamky, nic a v robote same zeny s nou👩🏻‍💻🫣

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@drake122 vies co pre nic. Tak umrem sama akoze co chces odo mna . Prihlasila som sa co viac mam robit. Zacat pisat chlapom rad radom?

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@drake122 a nie nikto ma neoslovil, nie som hluchá

drake122
29. apr 2023

@anachsunamon joj nie, chlapom radšej ešte nepíš. Ale skús najprv len týmto ženám, čo ti tu odpovedajú odpísať, ale len neutrálne, nie útočne, ani nie pasívne agresívne, len bežne komunikovať s nimi a premyslieť si, čo píšu. Nie automaticky predpokladať, že ťa osočujú a tak...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
h2
29. apr 2023

@sheila121 Čo je OK? 101 kg nie je OK, ani keby mala dva metre!

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@drake122 papa pekny vecer prajem

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@sheila121 nie je to ok. Vobec to nie je ok

drake122
29. apr 2023

@anachsunamon napríklad tejto bessie, neobviňuj ju, že je negramotná, iba konštatuj fakty, že si sa pridala do tej skupiny a na tú zoznamku. Lebo keď hneď v takomto štýle píšeš, ona bude tiež nahnevaná, že si ju akože napadla...

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@h2 myslis ze ja to neviem? A dvojmetrový moze mat 100

drake122
29. apr 2023

No zase nerobte z tej váhy takú tragédiu, nie je to koniec sveta.

bessie12
29. apr 2023

@drake122 tak vieš, kazdy je blbý len ona je lietadlo. Nemám chuť ani naladu sa s nou tu naťahovať. Keď je taka milá aj v reálnom živote, tak sa nečudujem, že je sama. Tu vôbec nejde o váhu ci výzor, ale o charakter.

h2
29. apr 2023

@anachsunamon Dvojmetrový chlap áno. A ty nemáš dva metre. Skús tú posilku. Prospeje to tvojmu zdraviu, postave, sebavedomiu a môžeš tam aj stretnúť fajn chlapa. Teda, keď prestaneš byť taká negativistická, ako v tejto diskusii.

drake122
29. apr 2023

@anachsunamon vidíš, toto bolo super. Normálne si len pozdravila, bez pokusu inzultovať. Super, tak pekný večer aj tebe.👍

sheila121
Odpoveď bola odstránená
h2
29. apr 2023

@drake122 Už to nezachraňuj, aj tak ťa nechce. ☹️

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@drake122 nevravim ze je negramotna ale ked si neprečítala ze som niektore rady uz zaviedla

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@bessie12 aj tebe pekny vecer helikoptera

drake122
29. apr 2023

@h2 ale však o to ani nešlo, robíme pokroky, nie je to stratený prípad.

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@h2 🤦🏻‍♀️

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@h2 tak este raz kde pisem ze mi moja vaha vyhovuje a je to ok? A ze cvicim si videla hej

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@drake122 co furt mas? To ti tak vadim?

drake122
29. apr 2023

@anachsunamon a čo to znamená, že je 'helikoptéra'? Robí okolo seba vír, alebo ako si to myslela?

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@drake122 ked ja som lietadlo podla nej tak ona je helikoptera

bessie12
29. apr 2023

@anachsunamon 😂 narazam na tie tvoje komentáre z poslednej strany. Si trochu arogantná a urazas sa za každú prkotinu.

drake122
29. apr 2023

@anachsunamon nie, prečo by si mala vadiť? Však je len živá diskusia, to je dobré, nie?

anachsunamon
autor
29. apr 2023

Keby viem ako budete utocit tak sa tu radšej nic nepytam

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@bessie12 pekny vecer este raz helikoptera

drake122
29. apr 2023

@anachsunamon jaj tak! No tak potom to nebolo zlé takto kontrovať, ale netreba to hrotiť na druhej strane.