icon

Kde nájsť partnera bez zoznamky?

Včera o 07:50

Ahojte… neverim ze toto píšem ale ako ste sa vy zoznamili s vasimi partnermi? Chodím von, do spoločnosti, chodím cvičíť do fitka, behávam vonku a nejak si neviem niekoho nájst v realite. Skúšala som aj ja sa prihovoriť nejak nenápadne a nikdy z toho nič nebolo, iba krátky rozhovor a zas vtierať sa nechcem. Skúšala som zoznamky a buď tam nepreskočila iskra z mojej strany, alebo ten muz tvrdil, že hladá vázny vztah a nakoniec nehladal, pri otázke kde je problém tak že v ňom a aká som ja super žena.. ďalsou kategoriou su muzi ktori hned zo zaciatku vypisuju uchylaciny to sa mi normalne zaludok obracia a to nie som ziadna puritanka ale sa to proste nehodi.. kde by ste si hladali partnera vy na mojom mieste? Kurzy jazykov nie (ovladam plynule 3) a na to chodit nebudem, športujem uz nejaky ten ročik a cez kamaratov sa nedá ale že vobec.. mám kamarátky, ktore si samé nevedia nikoho nájst alebo také, ktoré su zadané a premyslaju nad rozchodom…

Strana
z2
anonym_03f246
Včera o 07:53

@anonym_autor ahoj, s mojim som sa zoznamila na kamoskinej oslave... naozaj neviem poradit, kde sa dnes hladaju muzi a som rada, ze toho mojho som stretla najvacsou nahodou tejto planety v case, ked som muza nechcela vidiet ani len na obrazku...

thirstymonk
Včera o 07:58
@anonym_03f246

@anonym_autor ahoj, s mojim som sa zoznamila na kamoskinej oslave... naozaj neviem poradit, kde sa dnes hladaju muzi a som rada, ze toho mojho som stretla najvacsou nahodou tejto planety v case, ked som muza nechcela vidiet ani len na obrazku...

@anonym_03f246 Ja som to mal tak isto so ženou. 20 rokov života sme sa neznašali. Už prenatalne sme sa poznali, resp. naši rodičia, chodili sme spolu do školky, na ZUŠku atď atď... Po 20 rokoch sme sa náhodou stretli a dali do reči. A už bola ruka v rukave. Za dva mesiace máme 9 rokov od svadby

mimachicha
Včera o 08:03

a keby si sa pridala do záujmových skupín? Myslím, že na fcbk boli rôzne...psíčkari, turisti, športové - bežci atď, cyklisti, lezenie, cestovanie. Ľudí spájajú rovnaké zaľuby...Ja by som napríklad skúšala aj tanečné skupinové kurzy. Veľakrát býva nedostatok buď žien alebo mužov v závislosti od kurzu a ľudia sa pravidelne striedajú v páre.

viktoriaandrascik
Včera o 08:08

my sme sa s mužom spoznali na zraze veteránov 🙂 takže tiež cez "koníček"

biba_18
Včera o 08:09

a vek?

anonym_4f04ba
Včera o 08:10

@anonym_autor ja som sa zoznámila s manželom cez katolícku zoznamku. Áno, viem, čo vám napadne, určite sú tam samí fanatici a nikto normálny. Áno, vypočula som si tam kadečo, z jedného pána sa mi oči aj všetko prevracali. Ale našla som tam slušného, milého, vtipného gentlemana s ktorým som už pár rokov v šťastnom manželstve. Treba hľadať. Myslím si, že na zoznamkách sa stále dajú nájsť správni chlapi bohužiaľ tých nesprávnych je tam strašne veľa a človeka to nebaví čítať a triediť. Ako písali iné, môžeš skúsiť záujmové skupiny na fb a inde.

eugen777
Včera o 08:13

@anonym_autor

Ja by som ti poradil to fitko,pises ze navstevujes pravidelne.
Tym padom uz mate splnene zakladny predpoklad.
Zdravsi zivotny styl,zdravsia strava a pod.
A vo fitku byva pomer muzi zeny tak 90% ku 10%
Takze urcite sa tam najde seriozny chlap.
Takisto tam je urcite parkovisko,takze ides okolo,pozres ,kdo prave vystupuje nahodou.
Vsak to casom uvidis,nie tam stat cely den.
Prirodzenym pozretim.
Slusne auticko je lepsi predpoklad dlhodobej lasky ako jazdena felicia 😅

Urcite lepsie ako bar,ci diskoteka,kde uz je alkohol a podobne.

Napr mne by imponovalo velmi,ze cajocka vo fitku pride za mnou a povie,paci sa mi,ako mas natrenovane,neporadis mi z tymto a tymto cvikom?
Alebo potrebujem istit pri drepoch,tam ta moze chytit za boky napr.
Mna by to potesilo a bolo by mi to prijemne.

0silvia0
Včera o 08:16

@anonym_autor pred 26timi rokmi som bola ako 25rocna na oldies party s kamaratkou, moj muz tam bol so svojimi kamaratmi. Sme sa dali do reci, moj muz si vypytal telefonne cislo a tak dalej...

anonym_018229
Včera o 08:16

ja s jednym som sa zoznamila na VS noli sme spoluziaci ale z inej skupiny s druhym na zoznamke a s tretim v nocnom klube 😆 co mam kamosky tak tie sa pozoznamovali aj v praci, fitku, cez spolocnych znamych a tiez zoznamka, VS...

anonym_e49a28
Včera o 08:22

Možno bude stačiť prestať hľadať a nechať všetko na náhodu. Takéto cielene hľadanie mi pripomína situáciu, keď sa žena snaží otehotnieť, všetko možné aj nemožné pre to robí, stále na to myslí, až to nakoniec vzdá, alebo adoptuje dieťa. No a potom odrazu otehotnie. Snáď rozumieš, čo som chcela povedať. Btw..my na plavárni..

babababka
Včera o 08:24

My sme sa zoznámili v práci.Dcéra si ho vyhliadla na nejakej internetovej diskusii,brat na hodoch,ale u nich to dlho nevydržalo.

anonym_7cc404
Včera o 08:25

Ja stále hovorím , že príde to vtedy keď to najmenej čakáte .. ešte rok pred tým ako som spoznala môjho manžela som randila s jedným chalanom , ktorý mi po 3 mesiacoch randenie povedal , že teraz to necíti na vzťah .. že nechce žiadny vzťah .. týždeň po tom si našiel frajerku .. povedala som si , že nechcem už žiadneho muža .. že nechcem vzťah , chcem byt sama .. po roku som išla do pizzerie si prevziať svoju pizzu a vedľa mňa stal jeden muž , ktorý sa na mňa stále usmieval .. vtedy som prežívala otrasne životne obdobie (môj naj kamos sa obesil v ten rok )….😓. pozrela som sa naňho tak smutne , že napokon som zo seba vytlačila úsmev nasilu.. prevzala som si svoju pizzu povedala som dovidenia a odišla som .. kamarátka ma vonku cakala v aute a videla , že zamnou vybehol a povedal mi počkaj prosím môžem ta objať ? A ja som sa naňho pozrela a povedala som mu môžeš.. zovrel ma tak silno , že normálne som ostala 5 minút stať a nepustila som sa ho .. cítila som úplný pokoj vtedy , niečo čo som necitila nikdy .. spýtal sa ma kto som a či mi môže napísať a hneď som mu odpovedala a povedala som mu áno môžeš .. o 3 dni sa mi ozval a začali sme sa stretávať a dnes je to môj manžel .. môj úžasný , milovaný manžel ❤️ za ktorého budem naveky vďačná .. preto som zástanca toho , že keď to najmenej čakáš ono to príde .. nehľadaj .. verím , že aj teba postretne takéto šťastie a budeš veľmi milovaná .. život píše vlastný príbeh a možno si na prahu pred tým .. prajem všetko dobre a držím palce

anonym_14f1ee
Včera o 08:30

záleží koľko máš rokov. Jasné ak 35 + tak je to už ťažšie. Vlak ti ušiel. 30ročný muž už moc záujem nemá - ten radšej o 25tku.
Ja v práci, spolupracovali sme spolu. boli spolu každý deň. Po čase som z práce odišla a o chvíľu aj on. ale to som už bola tehotná.

anonym_60fac8
Včera o 08:30

Ja som sa tiež s mojim zoznámila cez jednu kresťanskú zoznamku. Ale kým som spoznala toho správneho, chcelo to veľa trpezlivosti, možno aj so 100kou mužov som si písala, kým som vyfiltrovala pár “schopných”. Reálne som na rande bola asi so 4 mužmi a ten štvrtý je už aj môj manžel a čakáme bábätko 🙂. Dá sa naozaj aj cez zoznamky, len nemôžeš čakať, že prvý ktorý ti napíše, bude normálny. Chce to veľa času, trpezlivosti, a mať aj reálne očakávania, vedieť čo chceš.

jblheart
Včera o 08:37

Predsa tu na MK ! 😂😂 Máš istotu že už vie o všetkých problémoch ženských/mamičkovských od A po Z a možno ak budeš mať šťastie tak stíha popri sledovaní MK aj pracovať na svojej postave. 👍😅 Už sa vraj len čaká kedy vedľa sekcie Bazár a Diskusie a príspevky, pridá MK oficiálne Zoznamku. 😂. Podľa odpovedí vyššie to vyzerá tak že neexistuje univerzálne miesto na to a deje sa to až vtedy keď to vlastne už aktívne neriešiš. 😉

marianarem
Včera o 08:42

@anonym_autor Moj muz prisiel ako novy kolega k nam do prace a priatela pred nim som spoznala na ulici, boli sme nahodni okoloiduci. Takze mne to pride take, ze ani neviem, ako som k nim prisla a zrazu boli v mojom zivote. Inak poznam vselijake zoznamenia - niekolko parov vo vlaku, jedna znama sa dala dokopy s kupujucim svojho bytu, jedna kamoska ma manzela z pobytu v nemocnici, kde boli obaja pacientmi. Takze prist to moze hocikedy hocijako.

anonym_169085
Včera o 09:01

@anonym_autor Predovšetkým potrebuješ kus šťastia, bez neho môžeš chodiť kade-tade, behať a cvičiť do bezvedomia a hovoriť aj piatimi jazykmi a zostaneš navždy sama.
A musíš byt fyzicky veľmi pekná, to zaujíma väčšinu chlapov a je pre nich na prvom mieste. Kecy, akoze si super žena a kamarátka, necítim sa na vzťah... hovoria muži ženám, ktoré síce spĺňajú všetky kritériá na dobrý vzťah, ale fyzicky nie sú pre nich až také dokonalé, aby ich chceli a stále veria, ze nájdu krajšiu.

sevrin
Včera o 09:01

Najlepšie vzťahy vznikajú náhodou, treba len byť v správnom čase na správnom mieste. Môže to byť dnes, môže to byť za 10 rokov.

anonym_5372fd
Včera o 09:12

Ja som svojho snúbenca spoznala cez spoločných známych. A to som si myslela, že o mňa ani nemá záujem, lebo na 2 stretnutiach, kde sme boli všetci, sa so mnou ani nerozprával. Potom ma pozval von, išla som len zo zvedavosti, a sadli sme si úplne. Už čakáme bábätko.

anonym_d02204
Včera o 09:31

Ty sa vtierat nechces, ale cakas ze ini sa ti budu vtierat. Lepsiu radu aku tu, ze musis aktivne vytvarat prilezitosti na zoznamenie a potom to nechat na dotycneho, nedostanes. Kolko mas rokov? Ako dlho si sama, kolko si mala vztahov predtym... Ak povies 23, tak mas dost casu a netreba tlacit na pilu. Treba len chodit von, bavit sa, komunikovat. Ak povies 35 a potrebujes stihnut este dve deti, zase je to nieco ine.

anonym_462872
Včera o 09:47

treba chdit do fitka, tam vzdy stretnem niekoho kto ma o mna zaujem, najcastejsie pri stene so zrkadlom, na mna pozera vzdy niekto, nadherna bytost ktora je takmer dokonala a vsetky kohlady a gesta venuje mne, chce ma potesit a vzdy robi to iste co ja, usmieva sa ked ja sa smejem, place ked ja placem. Uplne ma chape. a rozumieme si.

mimachicha
Včera o 09:53
@anonym_462872

treba chdit do fitka, tam vzdy stretnem niekoho kto ma o mna zaujem, najcastejsie pri stene so zrkadlom, na mna pozera vzdy niekto, nadherna bytost ktora je takmer dokonala a vsetky kohlady a gesta venuje mne, chce ma potesit a vzdy robi to iste co ja, usmieva sa ked ja sa smejem, place ked ja placem. Uplne ma chape. a rozumieme si.

@anonym_462872 ze ty chodis do fitka so svojim manzelom?
😝

anonym_d02204
Včera o 09:57
@mimachicha

@anonym_462872 ze ty chodis do fitka so svojim manzelom?
😝

@mimachicha hovori o odraze v zrkadle 🙂

lila246
Včera o 10:23
@anonym_7cc404

Ja stále hovorím , že príde to vtedy keď to najmenej čakáte .. ešte rok pred tým ako som spoznala môjho manžela som randila s jedným chalanom , ktorý mi po 3 mesiacoch randenie povedal , že teraz to necíti na vzťah .. že nechce žiadny vzťah .. týždeň po tom si našiel frajerku .. povedala som si , že nechcem už žiadneho muža .. že nechcem vzťah , chcem byt sama .. po roku som išla do pizzerie si prevziať svoju pizzu a vedľa mňa stal jeden muž , ktorý sa na mňa stále usmieval .. vtedy som prežívala otrasne životne obdobie (môj naj kamos sa obesil v ten rok )….😓. pozrela som sa naňho tak smutne , že napokon som zo seba vytlačila úsmev nasilu.. prevzala som si svoju pizzu povedala som dovidenia a odišla som .. kamarátka ma vonku cakala v aute a videla , že zamnou vybehol a povedal mi počkaj prosím môžem ta objať ? A ja som sa naňho pozrela a povedala som mu môžeš.. zovrel ma tak silno , že normálne som ostala 5 minút stať a nepustila som sa ho .. cítila som úplný pokoj vtedy , niečo čo som necitila nikdy .. spýtal sa ma kto som a či mi môže napísať a hneď som mu odpovedala a povedala som mu áno môžeš .. o 3 dni sa mi ozval a začali sme sa stretávať a dnes je to môj manžel .. môj úžasný , milovaný manžel ❤️ za ktorého budem naveky vďačná .. preto som zástanca toho , že keď to najmenej čakáš ono to príde .. nehľadaj .. verím , že aj teba postretne takéto šťastie a budeš veľmi milovaná .. život píše vlastný príbeh a možno si na prahu pred tým .. prajem všetko dobre a držím palce

@anonym_7cc404 jeej to je krasne ♥

anonym_462872
Včera o 10:54
@anonym_d02204

@mimachicha hovori o odraze v zrkadle 🙂

@anonym_d02204 ❤❤❤

anonym_64a935
Včera o 10:57

fakt ziadna kamoska/kolegyna nema brata/bratranca schopneho?

anonym_64a935
Včera o 11:07
@anonym_60fac8

Ja som sa tiež s mojim zoznámila cez jednu kresťanskú zoznamku. Ale kým som spoznala toho správneho, chcelo to veľa trpezlivosti, možno aj so 100kou mužov som si písala, kým som vyfiltrovala pár “schopných”. Reálne som na rande bola asi so 4 mužmi a ten štvrtý je už aj môj manžel a čakáme bábätko 🙂. Dá sa naozaj aj cez zoznamky, len nemôžeš čakať, že prvý ktorý ti napíše, bude normálny. Chce to veľa času, trpezlivosti, a mať aj reálne očakávania, vedieť čo chceš.

@anonym_60fac8 toto, co si popisala zaberie extremne vela casu

autor
Včera o 12:09
@anonym_14f1ee

záleží koľko máš rokov. Jasné ak 35 + tak je to už ťažšie. Vlak ti ušiel. 30ročný muž už moc záujem nemá - ten radšej o 25tku.
Ja v práci, spolupracovali sme spolu. boli spolu každý deň. Po čase som z práce odišla a o chvíľu aj on. ale to som už bola tehotná.

@anonym_14f1ee 28 mám.. a hladám od 30-38.. priblizne.. na zoznamkách mam ale pocit ze sú ako keby extrémy. Lebo ja tiez nechcem nejakeho sexosa vysekanáho chodiaci sval ale zas ani takého ktorý mi pride antisexy😂 a najst tam zlatý stred, ktorý vie aj nieco zmysluplne pisať je umenie.. lebo nasla som tam aj takych co vyzeraju fajn, a to co mi pisali to bola jedna katastrofa, ako im stoji p*nis a podobne a ako by mi vylizali nohy, lebo som tam mala fotku v satach a bolo mi vidno nohy v slapkach… akoze hrozne a to pri prvych spravach a za mna je toto no go, ja by som chcela niekoho s kym sa dá viest inteligentna debata a nebude prizemny..

autor
Včera o 12:13
@anonym_169085

@anonym_autor Predovšetkým potrebuješ kus šťastia, bez neho môžeš chodiť kade-tade, behať a cvičiť do bezvedomia a hovoriť aj piatimi jazykmi a zostaneš navždy sama.
A musíš byt fyzicky veľmi pekná, to zaujíma väčšinu chlapov a je pre nich na prvom mieste. Kecy, akoze si super žena a kamarátka, necítim sa na vzťah... hovoria muži ženám, ktoré síce spĺňajú všetky kritériá na dobrý vzťah, ale fyzicky nie sú pre nich až také dokonalé, aby ich chceli a stále veria, ze nájdu krajšiu.

@anonym_169085 praveze ja si o sebe myslim ze som pekná žena, za toto ma niekto asi ukamenuje ale chápem že nie vzdy kazdeho typ. Ale áno máš pravdu.

anonym_ceb80c
Včera o 12:21

Na zoznamke. Sme spolu dva roky a bola to ihla v kope sena 🤣. Trvalo mi to tri roky neustalych konverzacii. "Na kavu" som bola asi s 50 chlapmi, kym nieco klaplo z oboch stran. Tiez som bola z toho znechutena, nebavilo ma to. Neznasala som travit ten cas s cudzimi ludmi, aj ked som sa vzdy snazila prve stretnutie naplanovat tak, aby dlho netrvalo som sa nutila a prekonavala tam ist. Vsetci kamarati uz mali dieta, von chodit moc nebolo s kym a nevidela som realnu moznost niekde niekoho ineho spoznat. Tak som len verila tomu, ze statistika nepusti a raz to musi klapnut.

Strana
z2