icon

Keby viete, že vás chlap podvádza a viete aj s kým, išli by ste za ním?

18. júl 2022

Baby taká otázka keby viete že vás chlap podvádza a viete aj skym išlo by ste za ním 🤔

Strana
z2
xena0
18. júl 2022

Ty budeš asi tiež dosť mimo keď ideš muža hľadať po dedine aj s rôznymi listami a ťahaš ich so sebou len aby si to ukončila 😂

deti95060810
18. júl 2022

tiež by som asi tie deti zobrala nech sa pozrie ocinko ....
nemá zmysel s týmto človekom strácať čas...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
18. júl 2022

@elizabet173 a... to viem aj ja...
len som napísala ako by som to riešila ja... ostatní to môžu riešiť inak samozrejme podľa svojho vkusu...

arasidka123
18. júl 2022

A čo by mi to pomohlo...podvádzal ma exmanžel a tak som šla.rovno od neho 😄

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
18. júl 2022

@elizabet173 rodné listy by som isto nebrala, a či je to poníženie ? ... uhol pohľadu....

jaskolka
18. júl 2022

Vy bývate v dedine a ona akože nevedela, že je ženatý a má deti? A ze je ženatý s tebou? Lebo nechápem ten cirkus s rodnými listami, veď to je ako v telenovele že stojí žena s krdlom deti na prahu a mava rodným listom, že toto je tbon syn, dcéra, atď..
A ešte tam ísť aj s matkou?
Ok, vydiskutovat si to, ale s nim, maximálne aj s tou milenkou nie toto teatro, aké si urobila... Možno je to aj trosku pochopiteľne, ale podľa mňa si sa veľmi zhodila, nehovorím o strese, aký museli mať z toho deti, že mama ich večer ťahá cez celú dedinu,hľadajú otca ako v kriminalke, (to ste akože nakukovali cez dvory a do okien, aby si ho našla?) a potom začne vyťahovať rodné listy, príde tam ešte aj babka a o dušu dokazujte, že on "je otec?"
Vážne takto to dajako bolo?

mimikarol
18. júl 2022

Samozrejme že by som nešla. A ešte k tomu s matkou, deťmi a rodnymi listami. 🤦

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
alexka89
19. júl 2022

A to čo ti je manžel či iba priateľ?

pazdura
22. júl 2022

Ja by som pekne krásne šla do pivnice po kufor a pobalila mu jeho saky páky... A nech mu hentá oná perie, varí atď.... A ja by som si užívala ako nikdy šak ja by mu ukázala nevďačníkovi s kým on kavej mieša 😉

lesana25
22. júl 2022

Super, decka videli, že sa im kurvi otec, matka hysterci a milenke ukazuje ich rodné listy. Tetky na priedomí budú mať čo preberať celé leto.
Kiežby každá žena riešila veci takto na úrovni 👌

julka828
22. júl 2022

@lesana25 😂😂😂

julka828
22. júl 2022

@mimikarol hahaaa ta ja sa tu smejem

Strana
z2