Keď sa niekoho nájdem, tak mi na ňom začne niečo vadiť
Ahojte, chcem sa poradiť. V poslednej dobe sa mi často stáva.. ze keď si nájdem nejakého chalan na pisanie/stretávanie tak mi na nom začne niečo vadiť. Ukončíme pisanie/stretávanie avšak po čase začnem kvázi "špekulovať ", či sa vážne nedá preniesť cez tú danú vec a začnem sa v tom vŕtať. Nie som si istá svojou voľbou..
Po čase som sa ozvala chalanovi, s ktorým som si prestala písať kvôli veci co mi na nom vadila. Avšak prišla som po čase na to, že to nie je pre mna az taka zasadna vec (moja spekulacia), tak som sa mu ozvala a prisla na to ze už rieši inú.. tak ma to vzalo.
Máte niekto s týmto skúsenosť?
Kazda pobozka par žiab kym najde Shrecka.
@jaja234 radšej sa venujej matematike a ostatným predmetom na základnej škole...
@jaja234 nie je to jedno..v 15-ke rozmýšľaš úplne inak ako v 30-tke...len dobrá rada, žiadne mudrovanie...
Ale skus aj ten vek. Inac sa radi niekomu kto ma -násť a nkekto kto ma 30+.
Darmo ja ked som zacinala s muzom som mala 16 rokov.
Teraz sme spolu cca 15-17rokov????
To co mi vadilo vtedy uz ani neviem co bolo 😂
Prichadzaju a menia sa aj tieto veci.
@maryetta mám 23.
Práve z toho som zmätená, že vtedy som to brala ako pohromu.. prišli iní a zistila som, že by to nebol až taký problém no už je neskoro..
Rovnako je problém aj ten, že s tým chalanom som sa nebavila cca polroka a nejak extra mi to nevadilo, avšak teraz keď viem ze už je tam iná.. tak ma to začína hnevať. Čiste prípad toho, že chcem to čo nemôžem mať a chcem sa toho zbaviť. Alebo mi len vadí, že mi naznačil že si s tamtou sadol viac nez so mnou (aj keď je to trufale tvrdiť keďže sme si len písali a nestretli sa).
Nesmies spekulovat nad tym co by bolo keby.
Ber veci take ako su. Nikdy nevies co bude o tyzden. O mesiac. O rok.
A potom sa nad tymto iba pousmejes 😉
@maryetta
@basulaak Mala som vzťah veľmi mladá, vtedy som bola strašne zaľubena a odvtedy sa mi fakt ze zacil len jeden chalan. Asi som sa nejak obrnila voči mužom alebo neviem, keďže som ten rozchod vstrebavala veľmi ťažko a dlho. Možno je to aj tým, že môj mozog si povie ze to mi nevyhovuje a hned to ukončím aby som sa neskor netrapila (ako vo vztahu).. alebo ja neviem. Mam strach ze si nikdy k sebe nikoho nenájdem, čo mi sadne..
Najprv toho človeka spoznaj a potom špekuluj či tú vec prežiješ alebo nie. Ak je to nejaká blbosť a povieš mu, že sa ti to nepáči, pred tebou to robiť nebude. Ak niečo vážne v zmysle tri deti s tromi ženami tam nemáš nad čím uvažovať.
@januska12323 no jednalo sa o chodenie do kostola. K tomu patril k inej viere.. no pri iných som si uvedomila, že by mi to až tak nevadilo.. 🙂
Ak si to ukoncila tak ta logicky az tak neocaril. Ked stretnes toho praveho bude sa ti zdat ze wau a nebudes mat potrebu sa v tom vrtat. Doteraz si takeho nestretla. Takze neustupuj z narokov a hladaj dalej. Ustupovat z narokov zacni ked budes mat 35 a stale budes single.
Po 35 neustupuj ani o chlp, to už sú tvoje zvyklosti, tvoja povaha tak ukotvené, že premôcť sa a tolerovať niečo čo tolerovať nechceš je reálne nemožné. Možné je potlačiť svoju osobnosť, ale neviem kto by to chcel celý život robiť, takým povahám ja nerozumiem.
@ckocka tak ak bude v 35 stale single tak treba prehodnotit ci tie naroky nema zbytocne vysoke, prip.ci sama ponuka to co pozaduje. Lebo ak jej na "kazdom"daco vadi tak chyba nemusi byt v muzoch ale v autorke....samozrejme, ze zo zakladnych presvedceni neustupovat, ale ludom vadia aj rozne banality....ale u autorky je to myslim tym, ze proste nestretla toho do ktoreho by sa zamilovala. Keby ano tak neriesi kraviny. (Tym nemyslim to rozdielne vierovyznanie - to je zasadne)
Chandler? 🤔😄
Alebo si moja hlava vždy niečo nájde, len žeby som predišla sklamaniu :D
Avšak keď som sa stretla aj s takými, čo sa nevedeli správať/boli frajerikovia alebo šli na niektoré veci príliš rýchlo, tak som to vierovyznanie prestala brat za takú vážnu vec..
@zooeynka Vychádzam z predpokladu že nie je žiadnym spôsobom zaručené že stretnem partnera s ktorým som schopná prežiť spokojný život. Stretnúť vhodnú polovicu je z veľkej časti o šťastí, nie každý ho má a za to nijako nemôže.
Ako to vyrieši je potom na zvážení čo je pre neho menšie zlo. Pre mňa je to jednoznačne zostať sama. Poznám sa.
Ale ako pozorujem aj ženy čo si myslia že sa prispôsobia to nezvládnu, to sú tie príbehy od začiatku to nebolo úplne ono, ale myslela som že sa naučíme spolu žiť, alebo tie ešte menej racionálne myslela som že on sa zmení.
Dôvod je podľa mňa ten že ich túžba po partnerovi prehluší hlas rozumu.
To ja mám taku švagrinu vyberala vyberala až dovyberala.Ten je škaredý, ten fajči, ten nechce deti, ten nema blond vlasy, nerobi ON prácu aku by som chcela aby robil.A dovyberala tak že má 50 rokov je slobodna bezdetna.TY máš ešte nizky vek ale tým som chcela napísať to že ked nebudeš ochotna neskôr zľaviť s nárokov tak to radšej bud sama.
takáto podobná je aj jedna moja kamoška a to má pomaličky 34 rokov ako ja.Ako chápem takéto chovanie pri pubertiakoch alebo ešte 20 plus.Tiež pár mesiacov je s niekým a už ju to omrzí ževraj to nie je ono nikdy a v kuse jej tam dačo chýba .Pritom dlhý vzťah ešte nikdy ani nemala.Všetko len také niekolko mesačné divno vzťahy.Ja nechápem takéto detinské povahy.A to som si vždy myslela že ženy majú viac rozumu ako chlapi.Takéto chovanie sa mi skôr na nich hodí a že sú vyzretejšie.Ale asi je to od povahy nie od pohlavia