Keď si muži holia pod pazuchami a nohy
Aký nazor mate nato ked si muži holia pazuchy a nohy?
Nohy si len raz oholil pri mne cez leto a skoro ma piclo lebo keď sa ku mne priblížil hrozne to pichalo🤭🤣 pazuchy si holý normálne a na hrudy ma jemne chĺpky ktoré sk holí občas na chrbáte ma pár chlpov ktoré mu občas vytrhnem pinzetou 🙄
@ninusa221 a tu je odpoveď keď sa oholi na nohách tak to pichá keď s ihlou dole už to nepicha 🤣
Oholenie podpazusia a intímnej oblasti je základná hygiena aj u mužov(podľa mňa). Nohy sa u nich tak neberú, aby mali oholene, okrem aktívnych športovcov alebo tanečníkov. Napríklad takého baletného "danceura" v úzkych priesvitných tanečných leginach si neviem predstaviť so zarastenymi nohami
@jaskolka hygiena nieje oholeniale o umývani či niečo mi uniklo
Nohy holit nie, ale teda pazuchy holit by som dala zakonom u chlapov, nic hnusnejsie ako chlpate pazuchy u chlapa bleee
@zuzubb007 keď všetko tak všetko aj nohy veď chlpy ako chlpy ja v Tom rozdiel nevidím či chlp na nohe je iný chlp ako pod pazuchou či azda máme na vysvetlenie iní teóriu
pazuchy ak ich mám moc chlpaté, inak mi neprekáža a to holenie nôh to sa mi STRAŠNE nepáči na chlapoch
@mladena prečo veď keď holime chlpy tak všade aký je v Tom rozdiel či azda chlp medzi nohami chlp na tvári chlp pod pazuchou či chlp na nohe je iný chlp nieje tak potom ak trvame na holeni dole tak nieje dôvod tolerovať chlpi na nohách či na tvári to sú dobré nezmysly čo ľudia rozprávajú a sami nevedia že neguju negovane
@rasto8181 ty musis byt velmi citlivy na svoj porast, ked si si dal namahu reagovat v 2.5 roka starej teme 😂 hladas podla klucoveho slova 😵💫
@petamich nie našlo mi toto čistou náhodou a keď som to čítal tak sa mi rozum zastavuje čo tu za hlúposti dokážu hlavy ľudské vyplodit ja nejaký extra porost nemám tak akurát na tvary pod pazuchami na hrudi a dole a v živote nič nesmrdelo a podobné nezmysly preto som zareagoval že už fakt ľuďom tie hlavy buauty priemysel dobré vymyl

Pri biku je potrebné holiť nohy a oholene pazuchy u chlapa beriem ako samozrejmosť
@huginko dovod