Kedy je čas na prvý sex?
Čaute mám priateľa druhý mesiac stretávame sa intenzívne aj 3-4x týždenne na 3-4 hodiny. Cítime sa spolu uvoľnene túžime po sebe len si nie som istá či na sex nie je skoro. Niektorí muži si potom o žene myslia že je štetka keď dokáže mať sex príliš skoro. Nie som panna ale skúsenosti nejaké extra nemám. Čo by ste robili na mojom mieste?
@zuzinkka18 26
Podľa mňa ten čas uz je. Teda najprv som chcela napísať, že bol... 😉
ja myslím, že v pohode.....inak ja každý vzťah čo som mala tak po 2 mesiacoch randenia bol prvý sex....
Normálne na neho skoč, už je čas.
A inak ty si myslíš niečo zlé o mužoch, ktorí dokážu mať sex "príliš skoro"?
Daj skôr na svoje pocity, než na nejaké spoločenské posteľné normy. Je to na smiech sa hrať na puritanov, ak to tak človek vlastne ani necíti
Ty by si chcela chlapa ktory slut shaming ženy?
Mas 26, to je dost na hocico, aj na dieta. Ale druhy mesiac mat priatela a uz sex??? Uff, to by som nedokazala. U mna bola norma 4-5 mesiacov, az potom. Je to dost skoro. Malo sa poznate. Je to len moj nazor.
Podla mna zalezi od toho ako dobre sa poznate a aku mate chemiu a co od vztahu ocakavas. Ako pocitam, tak ste mali rande uz 30x... tam by ste sa mali uz dost dobre poznat, usudzujem ze tuzis mat z tohto trvaly vztah a zda sa ze sa spolu citite dobre... aj sa o nieco pokusil ale si odolavala?
Na to predsa neexistuje manuál🙂. Záleží od vás dvoch, od toho, ako sa pozeráte na vzťah, čo vás k sebe taha, či je to len ta chémia a vzrušenie z nového, alebo aj trebárs nejaké spoločne predstavy, plány a podobne. My s manželom sme už po dvoch týždňoch vedeli, že chcene byť spolu, a sex po mesiaci bol absolútne prirodzený a normálny, dokonca bez akýchkoľvek rozpakov, že "nový partner". Na toto skutočne ti tu nik rovno nepovie, že už sexujte, alebo týždeň čakajte, či ešte sa spoznavajte
Ja som mala s mojím mužom po 3 týždňoch až mesiaci od zoznámenia .a klape nám to doteraz
Ja som mala sex s mojim terajším manželom tuším do 2 týždňov, sme manželia už 12 rokov a máme dve deti plus harmonické manželstvo k tomu. Na toto manuál neexistuje, ja osobne si ale neviem predstaviť sa stretávať s niekým 2 mesiace, keď k nemu cítim príťažlivosť a chémiu a pozerať sa mu len do očí. Ale to som ja...
Nerozmýšľaj čo si myslia iní muži ...rob ako cítiš a neriad sa nejakými normami, ak je chuť, chémia načo čakať?
dôležité je čo cez tie stretávky robíte? ako dobre sa už poznáte? moja babka vravievala....len s tým do postele líhať,s kým by si aj dieťa chcela mať.....
😁 tak zase aby ti neušiel, keď budeš hrať dlho "drahoty" 😂😂
@lucinka1988 my skoro rovnako 😅 len mam jedno dieta a sme tiez spolu 12r a manželia 7r
Ja som mala so svojím teraz už manželom prvý sex po mesiaci, teraz máme 2 detičky, vo vzťahu sme už 12 rokov z toho 6 rokov manželia.
@janinah mudra babka a to doslova. Tym som sa riadila aj ja.
Zbytočne sa ponahlas.Ak sa vezmete mate 60 rokov sexu pred sebou
Z pricipu je to somarina vyspat sa na 2 rande, ked si videla všetky diely Sex ve meste - oni sa najprv vyspali potom spoznali charakter a chyby a 90% ich velkych lasok a rande skončilo rozchodom
@kassandra25 tak isto 👍
tak toto snáď je o tom, ako to vy dvaja cítite. Ak ty máš tie malomeštiacke obavy o to, aby si on nepomyslel, že si štetka, tak asi medzi vami zatiaľ nie je vybudovaná skutočná intimita. Inak by si s ním o tomto otovrene hovorila. Túžite po sebe...áno, to sa proste deje každému, kto sexuálne dospel a má zdravé libido. To z vášho vzťahu určite nič výnimočné neurobí. Ale pre mňa by bol signál práve to, že tam nie je otvorenosť, že neviete zatiaľ o intímnych témach hovoriť, tak ešte ten čas asi neprišiel. Romantické filmy by mali zakázať. Totiž obvykle len tam si zamilovaní čítajú neviditeľné titulky z čiel a súznia úplne automaticky a prvý sex je vždy super nádherný...ženy, zabudnite na tieto kraviny. Pán boh nám dal dar reči preto, aby sme spolu hovorili. Tak sa o tom bav s ním a nie s cudzími ženami na fórach 😀
Ja som s mojim spala prvy krat na treti den od zoznamenia... 🙈🙊😂 v marci budeme mat 9te vyrocie svadby... 😉
Nahana kohut sliepku po kurine, sliepka uteka, kruzi sem a tam a v duchi si hovori “ poutekam este trochu, nech si nemysli, ze mu dam len tak. Koniec kulturnej vlozky. Kikirikiiiii.
@hankm si myslis ze si vtipna alebo zaujimava?
Ja ked som sa stretavala s mojim priateľom tak rok medzi nami nič nebolo.Každy den sme boli spolu,vela sa rozpravali travili sme spolu spoločný čas a až po roku sme mali prvý sex.A už sme spolu 7 rokov a 1 ročnú dcérku 🙂 stálo to zato si počkať ked príde ten správný čas.
Závisí čo chces 🙂 ak trvacny vzťah, skutočne sa spoznať, vidieť pozitíva aj negatíva druhého a slobodne sa rozhodnúť, či vo vzťahu pokračovať, alebo hľadať niekoho vhodnejšieho, tak je určite na sex skoro.
No ak budeš v 26 stále otáľať prihlási ťa do kláštora.... predpokladám ,že má okolo 30 a večerné rozhovory mu nestačia....
je iné ked niekto spolu začína ked ma 16 rokov a iné ked ma 26.......26 ste už dospelí ludia a myslí že určite si nebude myslieť že si štetka... skôr by som povedala že najvyšší čas to posnuť o úroveň vyššie

A koľko máš rokov?