icon

Kedy je čas porozprávať sa o pocitoch?

29. mar 2022

Aby som ho neodplašila príliš skoro s tým, čo cítim ale aby sa to už aj niekam posunulo resp.zistila na čom som.
Momentálne randíme druhý mesiac.

nyusika
29. mar 2022

definuj, co myslis pod pojmom " rozpravat sa o pocitoch"

slusne povedat, ked ti nieco prekaza je dobre hned od zaciatku.
rozoberat svoj pocit zo svitu mesiaca - na to nie je u mna vhodny cas nikdy

autor
29. mar 2022

@nyusika 🤣🤣 Konkrétne na to keď k tej osobe začínaš cítiť niečo viac

nyusika
29. mar 2022

o tom sa chces naco rozpravat ?
ked to bude uprimne, spozna to aj bez "rozpravania sa o pocitoch"

autor
29. mar 2022

@nyusika Pre mňa je dosť dôležité aby som vedela “na čom som”. Zbytočne budeme randiť rok, ja už po uši a on mi povie, že no ale on nič viac ku mne necítil a ani necíti

ckocka
29. mar 2022

Reči o pocitoch sú zradné v tom že sú to len reči.

nyusika
29. mar 2022

tak sa nepytaj anonymne na modrom koniku a (kludne aj o pocite aj z tejto otazky) sa podel s priatelom.

zildo
29. mar 2022

Však aj ty musíš cítiť podľa jeho správania či ťa má rád alebo nie..nemusíš hovoriť nič a chystať sa na vhodnú chvíľu.ono to príde nejako samo..
A dva mesiace by chlap s tebou nebol pokiaľ by niečo k tebe necítil.

hope87
29. mar 2022

Ja neviem ale podla mna to je prilis skoro hovorit nejak zasadne o citoch po dvoch mesiacoch. Sama musis vidiet a citit ako ti s nim je a ako je jemu s tebou. Alebo preco to chces vediet tak skoro, ze na com si? Mas nejake pochybnosti a on ti uz neprejavuje dostatocnu naklonnost? Pokial je vsetko v poriadku, netlac na to. Ja si presne pamatam, ako to bolo s mojim chlapom (sme spolu uz 12rokov). Lezali sme v posteli, ja som bola o neho opreta a proste to prislo samo, ze sme si navzajom povedali, ze "tak asi uz spolu chodime, co?" 😀 ...smiali sme sa a povedali si, ze sa lubime. Ale s istotou viem, ze to nebolo za taku kratku dobu.

solange7
29. mar 2022

Keby mi niekto povie, ze sa chce rozpravat o pocitoch, zdrhnem. 😀
Pises ze zbytocne budes randit rok. Kto preboha randi rok. V zivote som s chlapom neriesila ci "uz teda oddnes spolu chodime, alebo len randime".

eeffka
29. mar 2022

A ty nevidis, necitis ako sa sprava? To o com chces besedovat?

eeffka
29. mar 2022

@solange7 aky je rozdiel chodit a randit ? Mam 45 a za mojich cias sme bud spolu chodili = exkluzivny vztah alebo nie 🤣

solange7
29. mar 2022

@eeffka nemam tusenia. Moja teoria: ides na rande, zacnete sa stretavat a v kratkom obdobi uvidis ci je to debil, kamarat alebo frajer. 😀
Rocne randenie s jednym muzom mi pride ako nocna mora.

eeffka
29. mar 2022

@solange7 tak ja som zazila take ze idem na kavu, 1, 2 3... a vidim ci z toho bude aj vecera ci ranajky, nasledne cakam a davam exluzivitu alebo len kaveja a cau, neriesim a nestaram sa.