Kedy opustiť problematické manželstvo a začať novú kapitolu?
Ahojte potrebujem poradiť, čo by ste robili na mojom mieste. Nechcem to tu do detailov všetko písať. Ale v manželstve máme veľké problémy brala som si ho veľmi mladá, nemala som vtedy ani pojem čo je to život. Stále pracuje v zahraničí od kedy sa poznáme. Ja som bola inom prostredí výchovana on tak tiež. Nikdy sme si nesadli ale otehotnela som tak sme spolu ostali a budovali si budúcnosť. Ale od kedy sme spolu tak aj pre tu najmenšiu drobnosť má zbije, vyhodí von aj spolu s dcérkou. Je mu jedno čo budeme robiť od keď ma nervy na nič nemyslí len ma zbije a vyhodí. Mala keď to vidí place a bije ho aby prestal. Nikdy nemal dôvod na mňa žiarliť levo sa vôbec o seba nestarám. Bývame u jeho rodičov a dorabame dom. Jedina vec prečo mu to všetko trpím je preto lebo si v svojej hlave myslím že keď som to už 6 rokov vydržala, ťa nech to vydržím už len pre ten dom. Nemám kam ísť nikdy som nepracovala, ani len školu som nedokázala dokončiť. Čo mám robiť poraďte mi. Mám to všetko trpieť pre ten dom? Teraz má vyhodil som u rodičov, rodičia ma to ale nechcú . Takže aj napriek tomu že má zbil a vyhodil sa tam budem musieť zajtra vrátiť .
@mina0202 Možno budem. aj tvrdšia zo všetkých. Prepáč, si fakt taká hlúpa, že znicíš detstvo svojej dcérky??? Tak toto je pre mňa totálna debilita. Lebo som si vysnivala a zariadila svoje izby. Ach môj Bože. Už viem, prečo takýmto ženám hovorím sprostá. Komu niet rady, tomu niet pomoci. Lebo majetok. Normálne potrebujete všetky tieto ženské psychiatra a psychológa, lebo také choré a sebecké zmýšľanie je katastrofa pre deti. Okamžite s ňou odíď. Ináč jej znicíš detstvo. A vieš čo, snívaj a nechaj sa biť... To je úplne to, čo Ti prospieva. Vidno to na Tvojom zmyšlaní...
Viac myslieť na dom ako na seba a hlavne dieťa a je prepáč choré. A ty si s prepáčením strašne sprostá.... Keď nemyslíš na seba tak aspoň na malú.
@mina0202 kôli domu sa dáš biť sa spamätaj malej robíš traumu ak je otec degeš ty nemusíš byť tak načo tu potom píšeš keď ťa zaujíma dom. Nemáš v sebe hrdosť. Raz ťa tak udrie že naozaj preletíš dole schodami ale už tak že ani nevstaneš už. Asi na to čakáš zrejme.
Skoro každá jedna hovoríme to isté že ani dom nestojí za tu traumu čo prežívaš ty a tvoje dieťa a ty trepeš o dome no niesi poriadna matka keď teba zaujímajú materiálne vecy ako tvoje dieťa to sa nehabiš ešte toto písať čo je u teba na prvom mieste tak bude že ťa aj vypraši z domu von a donesie si druhú ale dám krk že ani vtedy by si nemala v sebe hrdosť.
@mina0202
@mina0202
@mina0202 Takto si predstavuješ svoj život?
Bude sa to len zhoršovať.
Na Facebook sa prihlás do skupiny Opýtaj sa právnika. Poradia ti aspoň prvé kroky, na koho sa máš obrátiť pre pomoc. Určite to rieš cez právnika, sama ani nevieš, čo a od koho môžeš všetko požiadať a riešiť. Existujú aj bezplatní právnici a inštitúcie,
ktore pomáhajú.
Existujú azylove domy pre matky s detmi(v Nitre napr. Slniečko) tie tiež pomáhajú. Sama to nezvládneš, a asi neexistuje nikto, kto by ti s tým rozumne pomohol.
Potrebuješ psychológa, za tvoj strach zmeniť svoj život môže to, že si týraná fyzicky aj psychicky. Dá sa z toho dostať. Dá sa odísť od tyrana a začať svoj život. Predstav si, že odídeš, začneš sama s dcérkou v malom podnájme, a čo ty vieš, možno o 10 rokov budeš mať dobrého muža a aj svoj dom.
A nájdi na Facebooku skupinu Nikdy viac. Pomáhajú ženám odísť od tyrana, nájsť dočasné ubytovanie, psychologickú a právnickú pomoc.

Jeho rodičia sa mlčky pozerajú na to,ako Ťa bije,ako ich vnučka trpí?Vedia o tom vôbec?Rozprávala si sa s nimi o tom? Ani dom,ani nič iné určite nestojí za to,aby si zostávala pri tyranovi.Dcera môže mať z toho doživotnú traumu.Co najrýchlejšie od neho odíď aj s dcérou. Keď máš peniaze,kúp si na začiatok niečo menšie, časom určite stretneš niekoho , s kým si budeš môcť vysnívaný domček plánovať.Len hlavne od neho odíď čo najskôr a nečakaj,že sa niečo zmení...naopak,môže sa to ešte zhoršiť. Nájdi si prácu,ľudia aj bez vzdelania pracujú.