Kedy prezradiť vzhľadové nedostatky v novom vzťahu?
Cauko. Na ktorom rande prezradíte budúcemu partnerovi či partnerke, ak máte nejaké ‚vzhľadové nedostatky‘, ktoré nie je cez oblečenie vidieť? Veď vy viete, také tie veci, ktoré sa schovávajú čo najdlhšie. Je to až pred samotným prvým sexom, alebo ho na to chcete pripraviť skôr?
@tiezjedna no je to dost zle, Dokusane a .... ved vies.. strie dost hlboke na oboch stranach. a velmi viditelne . a brucho ani nevravim. uplne vystreta v pohode este ale pri jemnom zhrbeni ci predklone skoro akordeon.
@anonym_autor Strie muzi moc neriesia. Tie si mozes skrtnut zo zoznamu. Nad bruchom prizmuria oci, haklivi su na prsia. Mozno by pomohlo cvicenie ... Otazka je, bolo ti treba si zacat s vytrenovanym profesionalnym sportovcom s pravdepodobne peknym telom, ked si si vedoma svojich slabych miest? Da sa namalovat, pekne obliect, zamaskovat, ale raz ... Ale neskusis, nebudes vediet, ako to dopadne. Mozno sa obavas zbytocne ... Prinajhorsom sa uz neozve.
@anonym_autor nestresuj zo seba dopredu. Ešte aby si ty nebola nemilo prekvapena. Keď ho vyzlečieš može byt hora svalov s 10cm ,tak ešte nakoniec vycuvaš Ty. A o duševnych vadach sa ešte len možeš dozvedieť na 5 rande alebo oveľa neskor.
@tiezjedna asi 5 min dozadu mi to povedalo zrkadlo v kupelke. A to nikdy neklame zial.
@anonym_autor ak sa vidíš až tak zle, treba si hľadať seberovneho. Pretože keď sa pri tomto nebudeš cítit dobre a atraktívna, bude to cele na prd.
@anonym_autor Ďalšia nezrelá simplexáčka....
@anonym_ca8ff3 presne ako pises, prave prsia , brucho po detoch a odflaknute zasivanie dolu
@anonym_autor Na 12.rande riesim brusnu diastazu, na 24. ovisnute prsia a na 54. sa venujeme odflaknutemu zasivaniu tam dolu 😂😂😂
Ak je to už niekolke stretnutie, tak sa mu zrejme páčiš a to nebude len vzhľadom, aj muzi sú radi keď si majú so ženami co povedať. Nemusíš sa báť o svoj vzhľad, on urcite tiež nebude dokonaly, ako sa zdá na prvý pohľad, ale pre teba tak vypadá. Môže mať zo seba rovnaké komplexy ako ty. A ze pekný chlap je na zozname je vlastne úplne normálne, sú tam aj pekne ženy, dôvodov sa nájde veľa preco tam hľadajú partnera, od prvotnej bojazlivosti v reálnom zoznamovanie, sklamanie z predchádzajúceho vzťahu, malo času kvôli praci/deťom....
@anonym_autor Na taketo nedostatky sa neda upozornit dopredu. Kazda snaha o ten rozhovor bude vyzerat silene a zufalo. Ze sa obavas ze ta necha, ze mas male sebavedomie, ze sa prilis snazis. Kazda zena (a aj muz) nieco ma. Nikdy neupozornuj na svoje nedostatky. Tym sa automaticky zhadzujes.
@anonym_autor ako naozaj chces na rande a fakt je jedno,ci je to tretie alebo 40te,rozpravat dotycnemu pri vine/kave,vecery,vylete (dopln podla seba)ze pocuj Stevo,je mi s tebou krasne,aj aj uz zacinam mat pocit,ze by to mohlo klapnut,ale musim ta vopred varovat.Mam strie,celulitidu,flajtre,ktore tlieskaju,ked bezim na elektricku,ja len,aby si vedel,do coho ides.....Ja chapem,ze mas strach a mozno,teda asi urcite chyba aj sebavedomie.Na vonok nadherna,vlasy,tvar,oblecko,to vieme nejak dat dokopy aj v kupelke za par minut,no uz telo nie je v nasich rukach,pokial samozrejme nemame eura navyse a netravime hodiny u plastickych.....Ved kazdy ma nedostatky (pre neho)ktore su pre druheho dostatky.Aj bezdetne mozu mat male prsia napriklad,alebo obrovske bradavky,velke brucho,strie z rastu,nadvahy,naopak,mozu byt az moc vychudnute a hanbia sa.Vytahane prsia moze mat aj 20rocna bezdetna.Skratka tu nejde o vek,ani o deti/nedeti.Kazdy sme nejaky a tenkrat poprve (vzdy je to s novym poprve)je tak menej viac o stude a hanblivosti.Aj pani mozu mat to svoje.Moje mat telo aj zo zlata na fotkach,ty nievies,ci sa netrapi,ze ma chlpaty chrbat (brrrr),maly penis,vajca po kolena,bradavicky a pod.Hlavne to neries preboha verbalne komunikaciou.Ak pride k aktu,co si myslim,ze po tretom rande je dost skoro (nemusi sa viac ozvat,lebo si uzil a ty to pochopis,ze presne pre tie,akoze nedostatky tvoje sa neozval)uzivaj si to a neries kde co mas zle a nemas zle.Zakladom dobreho sexu je sebavedomie a kludna hlava.Ak sa budes nepretrzite pozorovat a vychytavat chyby na sebe a cely sex bude o strese,ze co ak videl to a hento a co ak sa mu nepacim a pod.,tak mozes byt aj top modelka,pojde to do kytek.Zacni sa mat rada,vedz,ze kazda mame nieco,na co nie sme pysne,tak isto aj muzi.A ak mozem poradit,ak zacnete nieco k sebe citit a budes mu verit,ze to ma zmysel (nie,tretie rande to nie je)az vtedy uvazuj nad stykom.
🙏 nerieš vzhľad. Riešil by by som vnútro. Žiadnemu chlapovi pár nedostatkov nevadí, pokiaľ sú normálni. Mne by to osobne nevadilo. Viac mi vadí neúprimnosť, ako strie, bruško, ovisnuté prsia. Každý je iný, nikto ideál. Buď sama sebou a uvidíš. Netreba nič dopredu hovoriť. Príde na to chalan sám. A uvidíš ako reaguje.
@anonym_autor ked bude milovať, bude milovat a zboznovat vsetko na tebe, aj tvoje strie, bruško aj ovisnute prsia. Nic nehovor, neznižuj sa v jeho očiach a miluj svoje telo také, ake je.
@anonym_ca8ff3 presne ako pises, prave prsia , brucho po detoch a odflaknute zasivanie dolu
@anonym_autor odflaknute zasivanie znamena nepekne na pohlad alebo ze si siroka? Niektorí muzi maju radi pysky tam sa nejaky zly steh skryje a nebude prekazat.
Ja žasnem co niektoré ženy riešia.. Je to len telo preboha
Mne prezradila priatelka, ze ma o 5 rokov viac, nez mala uvedene na zoznamke, po 7 mesiacoch chodenia, ked sme mali ist na dovolenku a bolo treba nahlasit pas na letenku. :D
Takze miesto o 5 rokov mladsia, je odo mna o mesiac starsia. ;) Argumentovala, ze inak by som ju nechcel (co mala pravdu) a ved nam to funguje. I tak se da, ako hovoria vychodnare.
@anonym_1dc0a4 No, ziadne prsia su ako maly penis u muza. Nebudes sa tvarit nadsene, resp. nebudes vediet, ako sa tvarit, ak to vidis a necakala si to.
@anonym_da1b0a no nie, nie je to take iste. Maly penis ta mozno nikdy neuspokoji, mozno ani o sexe nebudes vediet. A to je dost velky pruser

Ako môžeš dúfať, že ťa bude mať niekto rád, keď ty nemáš rada samu seba?