icon

Kedy prezradiť vzhľadové nedostatky v novom vzťahu?

Dnes o 10:41

Cauko. Na ktorom rande prezradíte budúcemu partnerovi či partnerke, ak máte nejaké ‚vzhľadové nedostatky‘, ktoré nie je cez oblečenie vidieť? Veď vy viete, také tie veci, ktoré sa schovávajú čo najdlhšie. Je to až pred samotným prvým sexom, alebo ho na to chcete pripraviť skôr?

Strana
z3
anonym_ca8ff3
Dnes o 10:45

Definuj vzhladovy nedostatok -- lebo to je strasne siroky pojem... jazvy? Popadnute prsia? Mikro penis? Rozdiel a rozdiel a rozdiel...

autor
Dnes o 10:49
@anonym_ca8ff3

Definuj vzhladovy nedostatok -- lebo to je strasne siroky pojem... jazvy? Popadnute prsia? Mikro penis? Rozdiel a rozdiel a rozdiel...

@anonym_ca8ff3 presne ako pises, prave prsia , brucho po detoch a odflaknute zasivanie dolu

anonym_ca8ff3
Dnes o 10:51

Skutocne si myslis, ze muz, co si zacne zo zenou s detmi, je uplne blby a nevie, ako zena po detoch vyzera? Proste nemame uz 20... co mu chces povedat? Vyzeram strasne, radsej ma povyzliekaj potme? Keby si sa mu nepacila, tak s tebou ani nerandi... len mas nizke sebavedomie, co je strasna skoda... on vidi nieco ineho, ako vidis ty.

autor
Dnes o 10:54
@anonym_ca8ff3

Skutocne si myslis, ze muz, co si zacne zo zenou s detmi, je uplne blby a nevie, ako zena po detoch vyzera? Proste nemame uz 20... co mu chces povedat? Vyzeram strasne, radsej ma povyzliekaj potme? Keby si sa mu nepacila, tak s tebou ani nerandi... len mas nizke sebavedomie, co je strasna skoda... on vidi nieco ineho, ako vidis ty.

@anonym_ca8ff3 a co ak on je takmer dokonaly a si videla jeho fotografie a ty sa dobre poznas a vidis kazdy den v zrkadle. A velmi ho chces.....

13uzivatelka11
Dnes o 10:58
@anonym_autor

@anonym_ca8ff3 a co ak on je takmer dokonaly a si videla jeho fotografie a ty sa dobre poznas a vidis kazdy den v zrkadle. A velmi ho chces.....

@anonym_autor aby si nebola sklamaná keď ho uvidíš naživo, keď si videla len jeho fotografie 😀

mirola
Dnes o 11:02

nikto nie je ani len takmer dokolany.. a ty si zbytocne nahonena..

autor
Dnes o 11:03
@13uzivatelka11

@anonym_autor aby si nebola sklamaná keď ho uvidíš naživo, keď si videla len jeho fotografie 😀

@13uzivatelka11 na instagrame ma desiatky fotografii z posilky a sportuje, je to hokejista a hrava tenis.

a0
Dnes o 11:03
@anonym_autor

@anonym_autor nikdy nevieš aké nedostatky skrýva on 🤣 a vôbec nemusia byť vizuálne.

mondolina
Dnes o 11:05
@anonym_autor

@13uzivatelka11 na instagrame ma desiatky fotografii z posilky a sportuje, je to hokejista a hrava tenis.

@anonym_autor
najprv sa s ním stretni osobne a potom rieš ďalej. možno k sexu ani nepríde.

anonym_e1d016
Dnes o 11:05

joooj nebude to nejaký vojak z USA na misii v Afganistane, alebo lekár (bez hraníc, z poza hraníc) 🙂

anonym_6fbc7f
Dnes o 11:06

tak taký nie je odkázaný na zoznamku

anonym_6cef57
Dnes o 11:07
@anonym_autor

@anonym_autor ako hokejista ma mozno zuby, ktore spavaju v pohari... Ty uz riesis zasivanie po porode a este ste sa ani nestretli...🙄

autor
Dnes o 11:08
@mondolina

@anonym_autor
najprv sa s ním stretni osobne a potom rieš ďalej. možno k sexu ani nepríde.

@mondolina praveze stretnutie je uz tretie pred nami v utorok. preto sa to pytam.

autor
Dnes o 11:10
@anonym_6fbc7f

tak taký nie je odkázaný na zoznamku

@anonym_6fbc7f co o zoznamke?

januska12323
Dnes o 11:11

Určite nečaká, že vyzeráš ako 20 ročná bezdetna žena. Netráp sa zbytočne dopredu, je dosť možné, že si to ani nevšimne a keď sa ďalší deň opýtaš nebude chápať o čom hovoríš.

mondolina
Dnes o 11:11
@anonym_autor

@mondolina praveze stretnutie je uz tretie pred nami v utorok. preto sa to pytam.

@anonym_autor
určite mu nič nehovor dopredu🙈 načo.

autor
Dnes o 11:12
@anonym_6cef57

@anonym_autor ako hokejista ma mozno zuby, ktore spavaju v pohari... Ty uz riesis zasivanie po porode a este ste sa ani nestretli...🙄

@anonym_6cef57 tie zuby mi je jasne. ale mam dojem akoby vsetky rady prichadzali bez citania co pisem. uz boli dve stretnutia, na kave a spolocne staveny cely den . teraz je na rade tretie.

anonym_8a54aa
Dnes o 11:15
@13uzivatelka11

@13uzivatelka11 V dobe Photoshopu a AI fotiek verit, ze vsetky fotky su realne, je meganaivne😃

anonym_6cef57
Dnes o 11:15
@anonym_autor

@anonym_6cef57 tie zuby mi je jasne. ale mam dojem akoby vsetky rady prichadzali bez citania co pisem. uz boli dve stretnutia, na kave a spolocne staveny cely den . teraz je na rade tretie.

@anonym_autor to o stretnuti si dopisala kym som pisala svoj koment, tak sa necuduj ani tym ostatnym, ze pisu co pisu, ked to nenapises

autor
Dnes o 11:16
@anonym_8a54aa

@13uzivatelka11 V dobe Photoshopu a AI fotiek verit, ze vsetky fotky su realne, je meganaivne😃

@anonym_8a54aa stravili sme spolu asi 13 hodin jeden pri druhom,

autor
Dnes o 11:17
@anonym_6cef57

@anonym_autor to o stretnuti si dopisala kym som pisala svoj koment, tak sa necuduj ani tym ostatnym, ze pisu co pisu, ked to nenapises

@anonym_6cef57 podstatne je ze na ktorom rande asi tak. Aby neprislo ku sklamaniu.

anonym_8a54aa
Dnes o 11:19
@anonym_autor

@anonym_autor Desiatky fotiek z posilky? Hm, tu budu ine zavady ako telesne...

martinmmartin
Dnes o 11:19

na plavaren chodte ved....

autor
Dnes o 11:22
@martinmmartin

na plavaren chodte ved....

@martinmmartin to dve z troch problematickych veci budu pod plavkami.

viestta
Dnes o 11:22
@anonym_autor

@anonym_6cef57 podstatne je ze na ktorom rande asi tak. Aby neprislo ku sklamaniu.

@anonym_autor no na tretom by som mu o zle zasitej hradzi urcite nevykladala... A asi by som aj tazko opisovala, ze nad prsiami zvitazila gravitacia a na bruchu mam strie po tehotenstvach v debate medzi hlavnym jedlom a kavou... Neviem si predstavit ako by som to vobec ako informaciu zformulovala.
(ked nie je uplne blby, tak nejake povedomie o takych zmenach u zien ma, ked nema, tak je blby, ak ocakava nejake neposkodene telo u matky v strednom veku, tak to aj tazko zakategorizovat)

anonym_da1b0a
Dnes o 11:27

Brucho a sitie spominat nemusis, splasnute? prsia trosku nadhod, ze po detoch to nie je ako pred nimi. Nech je trochu pripraveny a nemate obaja neprijemne prekvapenie. On z necakaneho pohladu, ty zo zarazenej reakcie. Vacsina muzov vie, ze zena po 40 nevyzera na 20, aj ked sa tu casto poriadaju sutaze, kto vyzera o kolko desiatok rokov mladsie. Mozno v tvari, ale nie na tele.

anonym_1dc0a4
Dnes o 11:28

Nikdy som nič také dopredu nikomu nehovorila, a žiaden chlap s tým nemal problem. Ak nie je pokrytecky blbec tak vie, že máloktorá žena po odrodeni a odkojeni x deti , má telo ako mladá, bezdetná 20.

anonym_6b4314
Dnes o 11:30

Chlapi sa na nás pozerajú úplne inou optikou, než sa vidíme a hodnotíme my. Nič nehovor.

anonym_da1b0a
Dnes o 11:30
@anonym_1dc0a4

Nikdy som nič také dopredu nikomu nehovorila, a žiaden chlap s tým nemal problem. Ak nie je pokrytecky blbec tak vie, že máloktorá žena po odrodeni a odkojeni x deti , má telo ako mladá, bezdetná 20.

@anonym_1dc0a4 No, ziadne prsia su ako maly penis u muza. Nebudes sa tvarit nadsene, resp. nebudes vediet, ako sa tvarit, ak to vidis a necakala si to.

anonym_1dc0a4
Dnes o 11:34
@anonym_da1b0a

@anonym_1dc0a4 No, ziadne prsia su ako maly penis u muza. Nebudes sa tvarit nadsene, resp. nebudes vediet, ako sa tvarit, ak to vidis a necakala si to.

@anonym_da1b0a sa už stretli predsa ,tak ak nemala push Up vypchatu ponožkami, tak si asi všimol aký má hrudník. Že to asi pevné trojky nebudú. A sú chlapi ktori majú radi malé prsia a sú chlapi ktorí majú veľké prsia, a takému je tiež jasné ,že pokiaľ to nie sú silikóny tak gravitácia po deťoch, zaúradovala poriadne

Strana
z3