Kedy si nájsť čas na milenecký vzťah?
Je pre vas milenecky vztah, miestom skor na pravidelnost, alebo nahodnost? ci dokonca neistotu v stretavani sa? Je milenecky vztah u vas presne dany, napriklad nocnou manzelky milenca, alebo vam vzdy vyhradi jednu ci viac noci v tyzdni? Ci stretavate sa na poslednu chvilu a spontanne dohodnute miesta a cas? Alebo je to tak nepravidelne, ze vam to nevyhovuje a chceli by ste nejaky vyhradeny den na ktory sa vzdy mozete tesit? Zaujimal by ma ozaj nazor hlavne vas, ktori podvadzate partnera alebo manzela ci manzelku, ze ako to riesite casovo s milencom ci milenkami. Dakujem.

@anonym_autor no neviem, ak si to nevies zorganizovat, nepodvadzaj 🤷♀️
Ti máme vypracovať harmonogram na prietrtky mimo manželstvo? 😀 To je už aký level lenivosti 😀

Normalne muzovi poviem zlatko navar a povysavaj sa si idem zatrtosit inde. Lubim ta papa.
Tak v mileneckom trojuholníku sa zdieľa spoločný kalendár a každý si tam zapisuje termíny stretávok aby nebola kolízia v plánoch.
Normálne to vyriešiš v appke kalendár.
Najlepší čas na milenecký vzťah nikdy. Na nový vzťah aj keby mal by byť založený len na sexe a nič viac - priateľstvo s výhodami po rozchode alebo rozvode. Alebo keď už tak po rozhovore s polovičkou, keď bude súhlasiť s tzv.otvoreným vzťahom.
🙈😂👏
Tak v mileneckom trojuholníku sa zdieľa spoločný kalendár a každý si tam zapisuje termíny stretávok aby nebola kolízia v plánoch.
@anonym_29948c 👍
To uz normalnejsie otázky vymyslieť neviete🤦♀️?
Ved normálne sa ho spýtam, ci dnes nejde za Zuzou lebo ja by som chcela ísť za Janom. A ked pôjde, nech cestou kupi chleba, ze večer urobím pomazánku 🤪
ved bud frajer a priznaj sa manzelke, ked ju uz nemilujes, myslim, ze hned ti pomoze s organizaciou
@anonym_autor tak, úprimne.. ideálne by bolo, keby sme si to vedeli naplánovať na nejaký pravidelný interval. Ale vzhľadom na to, že obaja máme rodiny, prácu, koníčky atď, je to vec skôr náhody, spontánnosti... Je nám málo, ale tak aspoň niečo ...
@anonym_29948c a to maju manzelia jedneho spolocneho milanca ? nemoze mat kazdy svojho vlastneho ?
cize stvoruholnik potom
On mal pracu kde som mohla chodit s nim,takze sme sa videli 3-4x do tyzdna.Ja som bola slobodna s dietatom pracujuca z domu.Nebyvali sme v rovnakom meste museli sme sa vzdy stretnut niekedy 50km niekedy 20 od mojho domu.
@anonym_autor ráta sa aj keď sa pomilujm s kľučku, alebo sprchou? 🙈
@anonym_autor a debilom mesiaca sa stáva....
Ved normálne sa ho spýtam, ci dnes nejde za Zuzou lebo ja by som chcela ísť za Janom. A ked pôjde, nech cestou kupi chleba, ze večer urobím pomazánku 🤪
@mischy00 šak nech sa naje u Zuzy 😀
@anonym_autor keď si to nevieš zariadiť,tak sa netrtoš mimo domu
@anonym_autor no neviem, ak si to nevies zorganizovat, nepodvadzaj 🤷♀️
@simsalabim 🤣🤣🤣
Stačí ak manželke nahovoríš, že je to najlepšia kamoška a bude s ňou chodiť na pivo a ona k vám na návštevu (niekoľkokrát denne). Jedna taká tu nedávno písala a reálne tomu aj verí. Keď by ho aj našla priamo na nej a on jej povie, že na ňu spadol, tak povie že dobre.
Boze baby...... ved podvadzate kazda jedna, tak poradte ako to zvladate?????
@anonym_autor v pohode cez deň milenec .večer manžel
Veď normálne sa dohodni s jeho ženou. Kedy robí, kedy je s nim. Odkiaľ to my máme vedieť?

@anonym_autor ano kazda jedna. Snad si nemyslis ze ti dam moj tajny tip ked manzelovi tvrdim ze idem na pilates a na masaz a pritom roztahujem nohy druhemu.
@anonym_autor každá jedna? To ako vieš?
Zase chlap.
Zena sa nemusi snazit vobec, kazdy den v poste na FB ci IG pozvanie na kavu, sex, sex za odmenu, pozvenie na dovolenky, kazdy den to iste, ked jeden vola na kavu, druhy k tomu da rovno pozvanie na veceru a pride na novej Audinke nezabudne povedat. A vsetci cakaju len to jedno vrznut si.
Muz hlada, pise hlava nehlava kazdej peknej. Napise 40 pozyvacich sprav, tolko kavy by zabilo aj kona. A caka, caka ci trafi na tu co si povie dnes sa zase o mna niekto postara. A potom ak sa nejaka chyti hladaju v tom pravidelnost. Kym to vyhovuje obom stranam, alebo si idu po svojom.
@anonym_autor Bože, ty nemas štipku fantázie, teba by som za milenca nechcela 🤔
@anonym_autor no môj muž je cez týždeň preč, alebo ma aktivity so synom napr.minuly mesiac bol so synom klubom na víkend v Maďarsku....