icon

Kedy ste si začali užívať sex?

17. aug 2025

Ahojte ženy hlavne teda asi staršie. Hovorí sa že žena ma nejaký vrchol sexuality vo veku okolo 30 telo sa inak správa začne si milovanie viac užívať. Iní tvrdia ze po 40 je to ešte lepšie vie co chce a vie co nechce. V 50+ už môže prísť menopauza ze tam to už zväčša konci alebo sa spomalí. Chcem sa spýtať ako to naozaj je? Kedy ste si začali sexualitu užívať? Niekto údajne po pôrode niekto po menopauze. Viem ze je to individuálne ale akosi nič neprichádza a vždy je to o tom istom.

Strana
z2
romiada
19. aug 2025
@tenerifka

Nebudem ti pisat veci z mojho sukromia, ale myslim si, ze menopauzou sa neznizuje chut, ale jednoducho zena ma v tom veku doma vacsinou okukaneho paprdu,ktory uz nie je pritazlivy ani fyzicky, ani inak, tak radsej ide o chladnicky ako do postele. Ak sa zene postasti mat po svojej 50-tke noveho a mladsieho partnera (aspoñ na obcasne stretavania, v tom veku uz nehlada nikoho na oplodnenie ani na platenie hypoteky), tak je skoro pravidlom, ze chytne druhy dych a ze si sex uziva

@tenerifka 😂😂😂😂tak radsej ide o chladnicky ako do postele.👏👏👏 výborne.. ..takže ženy nepriberaju pri menopauza ale pri andropauze

hankm
19. aug 2025
@anonym_4a3967

@hankm načo je to dobré? Cestujeme spolu, chodíme na koncerty, športujeme...... vnímam to v podstate ako kamarátstvo, vzájomne sa v niečom potrebujeme. On pomáha mne v niečom a ja jemu v niečom. Samej sa mi nechce byť, aj keď viem byť sama, a už sa mi nechce nikoho hľadať. Nezadani muži v mojom veku na život nie sú použiteľní

@anonym_4a3967 odpovedas si sama. To vsetko mozes/mozete robit ako kamarati, priamo pises "ste kamarati". Nezvyknu byt vztahy zalozene na niecom "viac" ako barter? Nehovoriac o tom, ze "ty nechces byt sama, ty si uz nechces hladat.... chapem, ze moje nazory nie du uplne objektivne, kedze nie som uplne partnersky typ cloveka. Rovnako rozumiem roznym motivom, cielom, dynamike vztahov.

hankm
19. aug 2025
@anonym_4a3967

@hankm a prečo nepotrebujem vzťah vzhľadom na vek? Nestojím predsa nad hrobom. Som aktívny človek, chodíme veľa na koncerty, rada tancujem, chodím cvičiť..... Myslíš, že človek po 50 už nikoho nechce? Nepotrebuje?

@anonym_4a3967 ked sa tak obzriem okolo seba, tak mam dojem, ze v istom veku/obdobi zivota, je to uz iba zvyk a nie aktivny vztah. Necudujem sa, po dajme tomu 30-40 rokoch. Popripade uz iba vizia, nech sa ma o mna ja o koho, resp vzajomne sa o seba postarat, zdielat naklady(optimalizacia) a pod.

anonym_4a3967
20. aug 2025
@hankm

@anonym_4a3967 odpovedas si sama. To vsetko mozes/mozete robit ako kamarati, priamo pises "ste kamarati". Nezvyknu byt vztahy zalozene na niecom "viac" ako barter? Nehovoriac o tom, ze "ty nechces byt sama, ty si uz nechces hladat.... chapem, ze moje nazory nie du uplne objektivne, kedze nie som uplne partnersky typ cloveka. Rovnako rozumiem roznym motivom, cielom, dynamike vztahov.

@hankm vieš, v mojom veku už veľmi neverím na osudovú lásku, nemám 20. A áno, ľudia sú spolu z rôznych dôvodov. Ale asi som sa zle vyjadrila, máme sa radi, máme aj sex, to s kamarátom nebude, resp.ja nechcem kamarátstvo s výhodami. A nemyslím, že stretnem v tomto veku chlapa, ktorý sa bude ku mne úplne hodiť. Oveľa mladší majú problémy nájsť si vhodných partnerov. Možno nie sme spolu z veľkej lásky. Sme spolu z neznámych dôvodov 😃

anonym_4a3967
20. aug 2025
@hankm

@anonym_4a3967 ked sa tak obzriem okolo seba, tak mam dojem, ze v istom veku/obdobi zivota, je to uz iba zvyk a nie aktivny vztah. Necudujem sa, po dajme tomu 30-40 rokoch. Popripade uz iba vizia, nech sa ma o mna ja o koho, resp vzajomne sa o seba postarat, zdielat naklady(optimalizacia) a pod.

@hankm a on tiež nechce byť sám, v nejakom kamaratskom vzťahu s výhodami, tvrdí, že tiež si nechce hľadať inú, bývame spolu, spolu robíme veci v domácnosti, v záhradke, čo ti poviem, aj keď nie som celkom netechnický typ, tak ten muž v domácnosti zato chýba. Uvidíme, dokedy budeme spolu, vzhľadom na náš vekový rozdiel možno tento vzťah neskôr skončí. Ale to teraz neriešim. Budem to riešiť potom.

terus00
21. aug 2025

Mám 40 a chuť tak často ako mám teraz som ešte nemala. Myslím na to každý deň, momentálne sme doma bez detí, takže to aj každý deň máme

anonym_132270
21. aug 2025

@anonym_autor z môjho pohľadu som si sex najviac užila v začiatkoch vzťahu (20+) kým ešte neboli deti. Mali sme energiu, chuť na seba... Po pôrode to šlo mierne dolu vodou, neviem ako vy, ale ja som tam dolu mierne viac roztiahnuta po pôrode takže už mám problém s orgazmom v určitých polohách, aj muž tam ,,pláva,,... Takže rozhodne to od pôrodu nieje lepšie ..mám 35 r.

anonym_acf8f0
21. aug 2025

Mala som pred manželom 5 sexuálnych partnerov (s každým z nich som bola aj vo vzťahu). Sex ok, užívala som si ho, ale nebolo to nič bez čoho by som nemohla žiť alebo by som nejako pociťovala prípadnú nadržanosť, resp. jeho nedostatok. S manželom som 13 rokov a teda až s ním to začalo byť to pravé orechové. A úplne najlepšie je to po deťoch. Už sa vzájomne poznáme, vieme čo ten druhý chce a čo sa mu páči. Ľúbime sa a sme si navzájom verní, rešpektujeme toho druhého. Teraz boli obe deti týždeň v tábore a teda sme s mužom vyvádzali doma neskutočne.. :D :D :D ako za mladi :D

tenerifka
21. aug 2025

Ked cestujem do exotiky, bezny jav co vidim naokolo su zeny po 50-tke, po 60-tke a aj starsie, s mladymi obdarenymi miestnymi, a tym zenam teda ziadne libido pri tychto muzoch nechyba-mlady chlap ma pekne zdrave zuby, hladku pokozku, peknu postavu a asi aj dobry vykon.... Ja sa tym zenam vobec nedivim, ked na to maju, nech si daju....

breznica
21. aug 2025

Mňa sex baví odkedy som začala (v 17) doteraz😅

damira90
21. aug 2025

Nne to pripada, ze fantazia to robi, " mokre" ste ked van to hlavne robi stavy emocie tuzby nie.. neviem. Staci ze na nieco myslite niekoho.. ja som sa len tak tu zapojila mozno sa mylim 🙂 alebo je to telo neviem. Za nejake hormony ,bloky .ze sa nepusta ten system tam " dole".

mirage
21. aug 2025
@anonym_48f3f9

@anonym_4151f7 Existuje lubrigant.

@anonym_48f3f9 to je co?

dismonika
21. aug 2025
@veltraud

Mam par rokov po 40, 20 rokov s tym istym muzom a mam pocit, ze po styridsiatke zacal zivot 🙂 sex sme mali vzdy fajn. Teraz je mega, krasny, roztopasny aj dost frekventovany. Sem-tam si pomyslim, ci je to este posledny zachvev alebo co. Ozaj mam pp styridsiatke asi naj obdobie doteraz ;)

@veltraud presne, môj sa smeje, že ho usexujem k smrti 🤣🤣🤣 je starší

anonym_f7f399
21. aug 2025

@anonym_autor ako dvadsiatnička sme ja ani partner ešte nevedeli, ako poriadne na to, po tridsiatke a deťoch sa to zlepšilo
Teraz ako päťdesiatnička mám 4 roky nový vzťah, s exmanželom nám to nevyšlo a po rokoch sme sa rozviedli.
Tie 4 roky sú moje najšťastnejšie, nielen, čo sa týka sexu, ale všetkého. Stále po sebe túžime, milujeme sa aj každý deň na úkor spánku 🙂, naučil ma užívať si každú spoločnú chvíľu, mať sa rada taká, aká som, dodal mi sebadôveru, povzbudzuje ma vo všetkých mojich snoch.
Nebojím sa s ním skúšať nové veci a napriek tomu, že už som v menopauze, na milovanie s ním sa stále teším, vzrušuje ma aj po rokoch.
Verím, že nám to vydrží 🙂

adrianajozko
Autor odpoveď zmazal
autor
21. aug 2025
@anonym_132270

@anonym_autor z môjho pohľadu som si sex najviac užila v začiatkoch vzťahu (20+) kým ešte neboli deti. Mali sme energiu, chuť na seba... Po pôrode to šlo mierne dolu vodou, neviem ako vy, ale ja som tam dolu mierne viac roztiahnuta po pôrode takže už mám problém s orgazmom v určitých polohách, aj muž tam ,,pláva,,... Takže rozhodne to od pôrodu nieje lepšie ..mám 35 r.

@anonym_132270 ja som úzka ako aj pred pôrodmi ale vnútri nič necítim ani som nikdy necítila takže logicky ma samotná penetrácia vôbec nebaví, cítim len tlak na cikanie a tým ze mam problémy s mechúrom je to skôr nepríjemné so vzrušením to nemá nič spoločné. Ďalej keď sa dotýka krčka tak mi to príde vyslovene ako bolesť takže čo si na tom mam užívať? Urobím sa do minúty dvoch v predohre a pre mňa výzvam sexu konci v tomto bode 🙉 čakala som ze to bude vekom lepšie že možno budem cítiť veľa žien začalo cítiť ale keď to takto ma ostať nebudem čakať proste skončím so sexuálnym životom aj so vzťahmi ako takými. Nenapĺňa ma to. Alebo si nájdem asexuala

autor
21. aug 2025
@damira90

Nne to pripada, ze fantazia to robi, " mokre" ste ked van to hlavne robi stavy emocie tuzby nie.. neviem. Staci ze na nieco myslite niekoho.. ja som sa len tak tu zapojila mozno sa mylim 🙂 alebo je to telo neviem. Za nejake hormony ,bloky .ze sa nepusta ten system tam " dole".

@damira90 ono to dole čvachce stále. Pipina ma svoj život 🤣🤭 suchá nie je nikdy ci mam fantáziu alebo nemám vždy je mokra. Akurát spojenie s mozgom nie je. Chuť nie je. Libido nie je

damira90
21. aug 2025
@anonym_autor

@damira90 ono to dole čvachce stále. Pipina ma svoj život 🤣🤭 suchá nie je nikdy ci mam fantáziu alebo nemám vždy je mokra. Akurát spojenie s mozgom nie je. Chuť nie je. Libido nie je

@anonym_autor jaaj tak takto. A inak nemas nejake lieky alebo alergia antika alebo hocico nejake lieky si nebrala? Ze ti to takto spravilo..alebo je to o chalanovi, nemas k nemu vasen teda on ju nevie v tebe spravit.. :/ nvm

autor
21. aug 2025
@damira90

@anonym_autor jaaj tak takto. A inak nemas nejake lieky alebo alergia antika alebo hocico nejake lieky si nebrala? Ze ti to takto spravilo..alebo je to o chalanovi, nemas k nemu vasen teda on ju nevie v tebe spravit.. :/ nvm

@damira90 nie nie neberiem nič ani som nebrala max vitamíny na imunitu 😃.. Necítim takú tu chémiu a vášeň vo všeobecnosti vôbec 🤷‍♀️ to nebude vyslovene nim. Veľmi ťažko neviem nájsť príčinu

anonym_fadcad
21. aug 2025

Ja mám 36 deti už najmladšie ma 6 a áno konečne si sex užívam ,donedávna som mala také obdobia len počas plodných dni ale teraz aj viac už

anonym_23e1a5
23. aug 2025

u mna to bolo partnerom. Dlhe roky s jednym, nebavilo ma to nikdy, aj ked mame spolu deti. Po rozvode v 40r. som si to s novym partnerom zacala brutal uzivat a teraz si zivot bez sexu neviem predstavit

Strana
z2