icon

Kedy ste si začali užívať sex?

lenkaxyz9
30. júl 2021

Dobrý deň. Pred nedávnom som mala prvý pohlavný styk, odvtedy sme s partnerom spolu spali ešte 2-krát. Vždy ma to zo začiatku dosť bolelo, v podstate som z toho nič nemala. Partner sa mi venoval naozaj dôkladne a myslela som, že som dostatočne uvoľnená, ale zrejme nie.
Chcela by som sa spýtať, po cca akom čase začal byť pre vás sex príjemný. Ďakujem za odpovede.

Strana
z2
simsalabim
5. aug 2021

@mladena ale treba upozornit, ze kokosovy olej je nevhodny pri pouziti kondomu.

matqa411211
5. aug 2021

@simsalabim ja ho pouzivam spolu s kondomom a este sa nam nic nestalo

simsalabim
5. aug 2021

@matqa411211 neodporuca sa to, lebo narusa latex. Nerobila by som to. Pise sa to vselikde, napr. https://www.drmax.cz/zeptejte-se-lekarnika/koko...

matqa411211
5. aug 2021

@simsalabim viem ze sa to pise, ale lubrikant je pre mna lepkavi, rychlo vyschne, iba pisem ze to takto praktikujeme uz dlho a nic sa nestalo

simsalabim
5. aug 2021

@matqa411211 v poriadku. Len ked ho radis druhym, urcite je dobre upozornit na to, ze je zname, ze poskodzuje latex. Aby nebol neprijemne prekvapeny.

matqa411211
5. aug 2021

@simsalabim to mas pravdu

radanadzlato
1. dec 2021

@lenkaxyz9 a nemôžeš mať nejaký fyzicky problém keď ťa ten sex tak bolí? ja by som sa určite o tom poradila s gynekológom

evuska32
31. júl 2023

Lubrikačný gél je super, treba však zistiť, ktorý ti vyhovuje (sú na rôznych bazach)...mne najviac vyhovuje silikónový👌na iné som mala alergiu

shellmass
31. júl 2023

@lenkaxyz9 hlavne sa nauč spoznávať svoje telo,hraj sa sama so sebou ...🙂

saxana000
31. júl 2023

Az po vysadeni antikoncepcie.. a potom ked sme sa s kazdym novym partnerom ako-tak zosuladili.. prve razy nic moc.bud moc tvrdo alebo moc slabo ono to chvilku trva kym zistite co kam kedy... musis len trenovat nic ine nezostava...

Strana
z2