Kedy ste si začali užívať sex?
Dobrý deň. Pred nedávnom som mala prvý pohlavný styk, odvtedy sme s partnerom spolu spali ešte 2-krát. Vždy ma to zo začiatku dosť bolelo, v podstate som z toho nič nemala. Partner sa mi venoval naozaj dôkladne a myslela som, že som dostatočne uvoľnená, ale zrejme nie.
Chcela by som sa spýtať, po cca akom čase začal byť pre vás sex príjemný. Ďakujem za odpovede.
@simsalabim ja ho pouzivam spolu s kondomom a este sa nam nic nestalo
@matqa411211 neodporuca sa to, lebo narusa latex. Nerobila by som to. Pise sa to vselikde, napr. https://www.drmax.cz/zeptejte-se-lekarnika/koko...
@simsalabim viem ze sa to pise, ale lubrikant je pre mna lepkavi, rychlo vyschne, iba pisem ze to takto praktikujeme uz dlho a nic sa nestalo
@matqa411211 v poriadku. Len ked ho radis druhym, urcite je dobre upozornit na to, ze je zname, ze poskodzuje latex. Aby nebol neprijemne prekvapeny.
@simsalabim to mas pravdu
@lenkaxyz9 a nemôžeš mať nejaký fyzicky problém keď ťa ten sex tak bolí? ja by som sa určite o tom poradila s gynekológom
Lubrikačný gél je super, treba však zistiť, ktorý ti vyhovuje (sú na rôznych bazach)...mne najviac vyhovuje silikónový👌na iné som mala alergiu
Az po vysadeni antikoncepcie.. a potom ked sme sa s kazdym novym partnerom ako-tak zosuladili.. prve razy nic moc.bud moc tvrdo alebo moc slabo ono to chvilku trva kym zistite co kam kedy... musis len trenovat nic ine nezostava...

@mladena ale treba upozornit, ze kokosovy olej je nevhodny pri pouziti kondomu.