icon

Kedy ste začali milovať sex?

22. nov 2025

Ahojte kedy ste začali zbožňovat sex začal vás úprimne baviť a tešili ste sa co nove dnes vyskúšate? Ja už v tom tapam. Mam priateľa. Som mama dvoch detí. Niekedy sú doma niekedy nie sú. Len on hneď čaká ze automaticky keď pôjdu spať tak bude sex. Som z toho unavená. Jemu sa asi nepočíta spoločne strávený čas môžeme spolu byt aj 8 hodín vkuse a keď nebude sex aj tak to vytkne akoby ten čas nič neznamenal pritom mne je dlho toľko hodín mat doma u seba kohokoľvek. 😔 Chodím do práce starám sa o deti aj domácnosť reálne na seba samu nemám žiadny čas a ešte sa na víkend dovali on a čaká sex. Pritom toľko starosti problémov ktoré treba riešiť. Nezapajam ho do detských problémov nie sú to jeho deti. Financie mame každý svoje takže to tiež riešim sama. Sme spolu už vyše roka vyhovuje mi vzťah na "diaľku". On žije s rodičmi. O nejakom spoločnom bývaní reč bola ale to len keby bolo čo by bolo.
Ale späť k veci proste sex je pre mňa činnosť kde potrebujem tiež nejakú energiu a ja ju už večer nemám. Niekedy ho ešte počas dňa keď príde uspokojim rukou nech sa uvoľní a nech nepovie ze nič nebolo a na svoj orgazmus sa už vykašlem lebo keď začne uspokojovat mňa zas bude chcieť aj on niečo. Večer už potom obaja usudime ze sme unavení. Otvorene som sa s ním o tom rozprávala. V tej chvíli to chápal. Sex nechcem aj kvôli tomu ze sme potratili, dovtedy to vyzeralo sľubne odvtedy sme sa odcudzili a ja už intimitu nechcem. Vie o tom. Rozprávali sme sa hodiny a rozumel tomu. A na ďalší deň? Pýtal sex. Ako ja neviem ci len on je taky nechapavy a necitlivy alebo mam radšej byť sama nechcem sa s týmto už potykat. Rozchod nechce vraj to nie je problém pre neho.

Strana
z2
viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
hankm
23. nov 2025

@anonym_autor na vikendovy vecerny pokec a vinko si najdi gay kamosa. Ak mas potrebu "muzskej energie". Ak nie kamosky. Vcelku zvastne, divit sa, ze muz ma potrebu sexu. Nic to nemeni na fakte, ze aj on by mohol byt viac tolerantny. No to by znamenalo vzdat sa tejto potreby. A tu je zakladna otazka, ci on chce byt vo "vztahu" bez sexu, resp velmi obcasne. A v zasade ked ty to robis z povinnosti, nie z chuti. A beriem, ze mas na to svoje dovody, legitimne. A celkom zarazajuce tvrdenie, ze je ti dlho mat niekoho tak dlho doma.... ten sex je je taky iny zastierajuci problem. To co je klucove bud vies ale zamerne neprezradis, alebo nevies a musis na to prist, resp si to priznat sama pred sebou. Mnoho ludi robi zasadnu chybu, nevedia vyhodnotit, priznat si, ze nie su vhodny, resp neziju vhodnu dobu na vztah. Ale za kazdu cenu to riesia a cyklia sa v sklamaniach a neuspechoch. Ps. Vies ake je to uzasne ked ti zena po sexe povie, ze to bolo super?

lentakyterapeut
24. nov 2025

Za prve ho vobec nepotrebujes za druhe kym bude chodit nebudes mat cas ani priestor spoznat niekoho ineho co by si ta vazil a respektoval ta. Co robi on cez tyzden? V podstate moze zit dalsi zivot. Spi u rodicov a moze (nemusi) nahanat ine. Pochopim keby si ten sex chcela ze ti to za to stoji ale takto? Nemas odvahu ho odkopnut ?

lucia147852
24. nov 2025

Tebe nestačí byt sama na 2 deti? To ozaj si si chcela urobiť dieťa aj s týmto kamarátom s výhodami? Si pri zmysloch? Ten už dávno mal byt ex.

anonym_236450
24. nov 2025
@hankm

@anonym_autor na vikendovy vecerny pokec a vinko si najdi gay kamosa. Ak mas potrebu "muzskej energie". Ak nie kamosky. Vcelku zvastne, divit sa, ze muz ma potrebu sexu. Nic to nemeni na fakte, ze aj on by mohol byt viac tolerantny. No to by znamenalo vzdat sa tejto potreby. A tu je zakladna otazka, ci on chce byt vo "vztahu" bez sexu, resp velmi obcasne. A v zasade ked ty to robis z povinnosti, nie z chuti. A beriem, ze mas na to svoje dovody, legitimne. A celkom zarazajuce tvrdenie, ze je ti dlho mat niekoho tak dlho doma.... ten sex je je taky iny zastierajuci problem. To co je klucove bud vies ale zamerne neprezradis, alebo nevies a musis na to prist, resp si to priznat sama pred sebou. Mnoho ludi robi zasadnu chybu, nevedia vyhodnotit, priznat si, ze nie su vhodny, resp neziju vhodnu dobu na vztah. Ale za kazdu cenu to riesia a cyklia sa v sklamaniach a neuspechoch. Ps. Vies ake je to uzasne ked ti zena po sexe povie, ze to bolo super?

@hankm to ozaj??
Ona prišla o bábätko, smúti.... a on chce sex a chce sex. Dajme tomu že by nebola potratila, ale bola by na rizikovom, ležala nemocnici, mala ťažký pôrod, potom šestonedelie. Tento exot by k nej chodil do nemocnice v navstevných hodinách na jednu fajku? Lebo sex...Či?
Áno sex je dôležitý ale nie je to vo vzťahu všetko.

@anonym_autor prečo dieťa keď ani spolu nebývate, ja ti nebudem vyčítať množstvo, sama som plánovala tri, ale po dvoch deťoch človek predpokladá že si žena vie dať pozor.
🚩x milión a neempatický tupec ktorý stále býva u rodičov. Prosím kopni ho do prdele lebo budeš mať ešte väčšie problémy

hankm
24. nov 2025
@anonym_236450

@hankm to ozaj??
Ona prišla o bábätko, smúti.... a on chce sex a chce sex. Dajme tomu že by nebola potratila, ale bola by na rizikovom, ležala nemocnici, mala ťažký pôrod, potom šestonedelie. Tento exot by k nej chodil do nemocnice v navstevných hodinách na jednu fajku? Lebo sex...Či?
Áno sex je dôležitý ale nie je to vo vzťahu všetko.

@anonym_autor prečo dieťa keď ani spolu nebývate, ja ti nebudem vyčítať množstvo, sama som plánovala tri, ale po dvoch deťoch človek predpokladá že si žena vie dať pozor.
🚩x milión a neempatický tupec ktorý stále býva u rodičov. Prosím kopni ho do prdele lebo budeš mať ešte väčšie problémy

@anonym_236450 citaj s porozumenim. Z mojho prispevku si si vybrala iba to, co sa ti pacilo a teda sex, lebo fuj fuj muzi nadrzani. Ignorujes fakt, ze tam jasne pisem, ze sex je pomyselny vrchol ladovca a jasne pisem, ze problem je nieco uplne ine. Cely ten vztah je zda sa od pociatku nefunkcny, zbytocny a ja sa cudujem, ze sa vobec pustili do toho ne-vztahu a ze sa pystili do noveho tehotenstva (planovane/neolanovane) je alarmujuce. To, ze bolo predcasne ukoncene ma nesmierne mrzi. Oni dvaja ziju uplne ine "vztahy". Neziju jeden spolocny. A to je zakladny problem. Apropos, to ze sex nie je uplne vsetko viem, sam som prezil 3 rocny vztah takmer bez sexu a bol to najkrajsi vztah aky som mal. Nikdy v zivote som uz nestretol taku komplexnu osobnost, taku inteligentnu, vzdelanu, rozhladenu a s emocnou inteligenciou na uplnom strope. A to bol dovod preco ma to bavilo.

renesance80
24. nov 2025
@morpheuss

@viestta chodí k nej len cez víkend a je nadržaný... no čuduj sa svete, kto by to bol povedal, že za celý týždeň, čo si nepichne, tak má chlap obrovskú chuť na svoju partnerku.... ale hej, vy už hneď reči o matraci musíte spustiť... všetkým ženám, čo nechcú byť matrac, odporúčam tohto pána:

@morpheuss akosi toto je len madrac, nakoľko s nou nezdiela aj jej starosti chodí si len pre radosti ,so sorry toto nie je vzťah

karolinakr
24. nov 2025
@januska12323

Pošli ho do obehu.

@januska12323 a ty si ho ulapíš 😀

karolinakr
24. nov 2025

napiš mu sms, že nech v sobotu nechodí ( daj mu kopačky, len ho ešte naťahuj) 😀

karolinakr
24. nov 2025

ale z toho opisu to fakt vyzera, že chodí len na postelovè cviky
nič nemaju spoločné, len sex musí byť i keby traktory padali a to už je divnè

anonym_0c3131
25. nov 2025

To je skôr nevztah.
On keďže nemá deti nemá záväzky tak celý deň myslí iba na to. Buď sa vezmite alebo nič. Alebo byvat spoločne. On není unavený. Veď iba do práce chodí a to je celé. On nemá domácnosť deti. Treba mu to vysvetliť. Ale chlap nikdy nepochopí. Môj tiež vkuse otravuje so sexom

letfenixa
25. nov 2025
@minenkaa

@anonym_autor preco si s ním keď ti nevyhovuje,dieta ste prečo robili keď vlastne ani mieste spolu ,kde by ste potom žili a ako

@minenkaa lebo jej bol pridelený na MNV.

minenkaa
25. nov 2025
@letfenixa

@letfenixa MNV🤣🤣🤣🤣😁😁😁😁

letfenixa
25. nov 2025
@minenkaa

@letfenixa MNV🤣🤣🤣🤣😁😁😁😁

@minenkaa to mám od @viestta.

iwesska
25. nov 2025

A to ti je treba takehoto chlapa,ktory si od mamicky odskoci na sex? Ani spolu nebyvate,ani asi nebudete, ani s detmi ti nepomahal,len si gule pride vyprazdnit? 🤔 Ten potrat bol varovny prst,aby ste sa vy dvaja o nic nepokusali,lebo tebe pribudne 3.dieta a on si pojde k mame oddychnut. Clovek by povedal,ze ked si ostala s detmi sama,uz si sa poucila.

minenkaa
25. nov 2025
@letfenixa

@minenkaa to mám od @viestta.

@letfenixa a to sa už potom asi nedá vrátiť ,keď je takto pridelený

karolinakr
25. nov 2025
@letfenixa

@letfenixa haha

karolinakr
25. nov 2025
@minenkaa

@letfenixa a to sa už potom asi nedá vrátiť ,keď je takto pridelený

@minenkaa aj ty si bola pridelená niekomu 😀 otázka, či to bol dar alebo kríž 😀

minenkaa
25. nov 2025
@karolinakr

@minenkaa aj ty si bola pridelená niekomu 😀 otázka, či to bol dar alebo kríž 😀

@karolinakr ja som len a len radosť

karolinakr
25. nov 2025
@minenkaa

@karolinakr ja som len a len radosť

karolinakr
25. nov 2025
@iwesska

A to ti je treba takehoto chlapa,ktory si od mamicky odskoci na sex? Ani spolu nebyvate,ani asi nebudete, ani s detmi ti nepomahal,len si gule pride vyprazdnit? 🤔 Ten potrat bol varovny prst,aby ste sa vy dvaja o nic nepokusali,lebo tebe pribudne 3.dieta a on si pojde k mame oddychnut. Clovek by povedal,ze ked si ostala s detmi sama,uz si sa poucila.

@iwesska pravda

Strana
z2