Kedy vás začal baviť váš milostný život?
Pekný deň prajem. Kedy ste si povedali že už to nie je len o skúšaní a hľadaní ale ze toto ste vy? A začalo vás to baviť a užívať si to? Nemám nejaké sexuálne predstavy nemám nič čo by som musela alebo chcela skúsiť som skôr hanblivejsi typ. Hľadala som čo by som mala rada ale väčšina vecí sa mi proste nepáči nevzrusuje ma a skôr mi prekáža alebo nejakým spôsobom vyvoláva obavy. Že neviem vypnúť hlavu nijak je vec sama o sebe. Trpím obsedantno kompulzivnou poruchou. Hlavne kontaminacnym ocd a je pre mňa úplne nepredstaviteľné mat na rukách pot sliny alebo iné telesne tekutiny. Počas milovania sa človek prirodzene spoti a mňa to vytrhne z raja a už myslím len na to ze mam špinavé ruky ze mi smrdia už to vo mne kričí ze dosť musím sa ísť umyť. A tie myšlienky ze pot bude aj na plachte na obliečkach na veľkom povrchu môjho tela (OK ja sa potím len v lete aj to len v podpazuší ale partner sa potí veľmi hlavne pri sexe). Nočná mora pre mňa. Aj keď sa len mazlime moja hlava si ide svoje - nestlacaj mi prsníky lebo sa poškodí tkanivo. Nepchaj mi dnu prsty lebo mi zanesies infekciu (aj keď sme vo vani napr 🤦♀️). Dotyky sú mi príjemné na miestach kde sa nič nemôže stať ako krk chrbát brucho ruky nohy (okrem chodidiel to ma striasa). Neviem sa na milovanie tešiť a naladiť keď je toľko faktorov ktoré nevytvárajú ideálne podmienky keď neriešim to vyššie spomenuté - hluk svetlo (aj keď všetko vypnem stale existujú susedia). Vankúše na krivo vlas vedľa mňa zle zatiahnuté žalúzie,, je to des.
Zdravý človek pri tom nerozmýšľa nad vankúšmi ale užíva si veď sa potom umyje a všetko uprace. Ty potrebuješ terapiu aby si prišla na to ako tie myšlienky urovnať.
Tu sa naozaj nemôžeš porovnávať s ľuďmi, ktorí OCD nemajú, si v úplne inej situácii…. riešila by som to určite so svojím psychiatrom a pripadne aj sexuológom, že čo s tým viem robiť
@anonym_autor a povedala si o tomto svojom probléme svojmu partnerovi vopred, kým ste sa ešte len spoznávali?
Nevedela som, že je to nejaká porucha ale ja tiež neznášam akékoľvek telesné tekutiny na sebe, nedovolím stláčať alebo silno chytať prsia presne kvôli tomu, aby sa niečo nepoškodilo a nedovolím ani strkať prsty dnu presne z rovnakého dôvodu, navyše mi to nie je príjemné vôbec. A tiež ma rušia rôzne zvuky. Celkovo ma to nebaví. Tak asi som divná 😅
@anonym_autor a povedala si o tomto svojom probléme svojmu partnerovi vopred, kým ste sa ešte len spoznávali?
@anonym_e2067e nie lebo som to nevedela pomenovať a nemala som to potvrdene. Myslela som si ze to bolo len exom ze nebol ten pravý a nevedela som sa sústrediť lebo toho bolo v tom čase veľa. S ex manželom sme boli svoji prví také neohrabane to bolo tak som si myslela ze také to ma byt a ze ma to asi nebaví ze to nebude pre každého, nikdy žiaden orgazmus ani som nevedela ze vôbec žena môže nejaký mat. V druhom vzťahu mi už orgazmus bol dopriaty zvonku partner odo mňa nechcel oral lebo to ženu ponižuje venoval sa mi viac menej on ale naspäť nič nechcel. Čiže som sa nemusela nútiť k ničomu lebo to ani nechcel. Takže žiaden pot nič doprial mi orgazmus a už sme si len tak ležali, ďalší ex tam začala ta hlava blúdiť tak reku on nebude ten pravý a už sa mi to Ocd zhoršilo vo viacerých smeroch ale badam to intenzívne len od septembra, tu nastal zlom a je to horšie
Nevedela som, že je to nejaká porucha ale ja tiež neznášam akékoľvek telesné tekutiny na sebe, nedovolím stláčať alebo silno chytať prsia presne kvôli tomu, aby sa niečo nepoškodilo a nedovolím ani strkať prsty dnu presne z rovnakého dôvodu, navyše mi to nie je príjemné vôbec. A tiež ma rušia rôzne zvuky. Celkovo ma to nebaví. Tak asi som divná 😅
@anonym_ff1e7f ježiš sme dve 😁 také mimoňky. Takže nemám to len ja tak, ono niekedy dobre padne prečítať ze niekto to ma podobne. Je to ako taká podpora ze v tom nie som sama. Skúšala si v sebe pátrať prečo to tak je? Čo to spustilo? Mala si to vždy?
Chudáci vaši, možno veľmi milujúci, možno dobrí muži.
Chudáci vaši, možno veľmi milujúci, možno dobrí muži.
@anonym_e2067e chudáci len kvôli sexu? Snáď nie. Každá žena má aj množstvo iných kvalít ktoré môže ponúknuť nie len "dieru". Jasne mrzí ma to ze to tak je, nielen kvôli nemu ale aj kvôli sebe ze ešte sa odo mňa "očakáva" nejaká sexuálna aktivita aspoň do 50tky a už v 30tke to nedávam. Pýtam sa ako to majú ini ako to riešili možno ako vypnúť hlavu úplne stačí lebo meditácia cielene presmerovanie myšlienok vytvorenie dokonalých podmienok to zlyhalo na plnej čiare. Áno trápime sa s tým s mojim chlapom ale oceňuje na mne iné veci. Je nadmieru spokojný s mojou kuchyňou a on je veľký labužník takže od neho je to pochvala 😁 miluje na mne ze organizácia je pod mojou kontrolou co kedy vybaviť kedy kam ísť vybavenie dovoleniek výletov veci ktoré treba riešiť. Nemusí sa o nič starať on to aj tak nemá rád riešiť xy veci. Xkrat ocenil ze ho viem vypočuť podržať ze som trpezlivá keď to sam so sebou nezvláda. Ze sa viem vyrovnať s vecami skôr než on (prišli sme o babo). Nenúti ma riešiť to. Netlačí ma do sexu. Akurát stále cítim ze keď si ležíme pri filme zákonite to čaká. A mrzí ma ze nestačí mu raz sa urobiť. Rad by aj 3-4x. Raz ma to ako tak baví to sa ešte do nálady dostanem na tých pár minút ale venovať milovaniu hodinu dve tam už pozornosť udržať neviem
Nikdy som nemala taketo myslienky ako ty.
@anonym_e2067e chudáci len kvôli sexu? Snáď nie. Každá žena má aj množstvo iných kvalít ktoré môže ponúknuť nie len "dieru". Jasne mrzí ma to ze to tak je, nielen kvôli nemu ale aj kvôli sebe ze ešte sa odo mňa "očakáva" nejaká sexuálna aktivita aspoň do 50tky a už v 30tke to nedávam. Pýtam sa ako to majú ini ako to riešili možno ako vypnúť hlavu úplne stačí lebo meditácia cielene presmerovanie myšlienok vytvorenie dokonalých podmienok to zlyhalo na plnej čiare. Áno trápime sa s tým s mojim chlapom ale oceňuje na mne iné veci. Je nadmieru spokojný s mojou kuchyňou a on je veľký labužník takže od neho je to pochvala 😁 miluje na mne ze organizácia je pod mojou kontrolou co kedy vybaviť kedy kam ísť vybavenie dovoleniek výletov veci ktoré treba riešiť. Nemusí sa o nič starať on to aj tak nemá rád riešiť xy veci. Xkrat ocenil ze ho viem vypočuť podržať ze som trpezlivá keď to sam so sebou nezvláda. Ze sa viem vyrovnať s vecami skôr než on (prišli sme o babo). Nenúti ma riešiť to. Netlačí ma do sexu. Akurát stále cítim ze keď si ležíme pri filme zákonite to čaká. A mrzí ma ze nestačí mu raz sa urobiť. Rad by aj 3-4x. Raz ma to ako tak baví to sa ešte do nálady dostanem na tých pár minút ale venovať milovaniu hodinu dve tam už pozornosť udržať neviem
@anonym_autor a nechceš najprv vyriešiť svoj problém a potom mať vzťah
Ano zena neponúka len dieru ,ale ta diera je veeelmi dôležitá a sk tebe vadia dotyky kde sa jemu páči ,tak toto neprejde
Prečo vlastne si s človekom čo sa ti hnusí
Chodis k psychiatrovi? Treba riešiť ocd, potom sexualny zivot.
@anonym_autor Mne sa vždy sex protivil, akurát niekedy počas ovulácie mám naň chuť... Nie každého to baví proste ako nie každého bavia telenovely alebo lyžovanie. Moja mama napríklad bola podobná a robila to len občas ako manželskú povinnosť, ale radosť z toho nemala...
@anonym_autor Mne sa vždy sex protivil, akurát niekedy počas ovulácie mám naň chuť... Nie každého to baví proste ako nie každého bavia telenovely alebo lyžovanie. Moja mama napríklad bola podobná a robila to len občas ako manželskú povinnosť, ale radosť z toho nemala...
@anonym_280673 mate s mamou aj rovnakých partnerov?Myslim s tou občasnom chuťou na sex alebo ako to riešite ak nie
Ked som mala staleho partnera a prestala sa bat ptehotnenia
Toto sa darmo pytas pospoliteho ludu...vacsina pri tom zaziva slast...ries s odbornikom
@anonym_autor zacalo ma to bavit s tym spravnym chlapom
@anonym_autor ja nemám psychiatrickú diagnózu,takže takéto veci neriešim
Toto čo píšeš o tom, že nechceš, aby ti pchal dnu prsty, lebo ti tam zavedie infekciu, je náhodou celkom opodstatnené. Chlapi majú nechutný zlozvyk pchať ženám dnu prsty, ktoré si predtým neumyli. Niektoré ženy im to dovolia a potom skuvíňajú, že majú výtoky. Ja mužské prsty vnútri milujem, ale jedine tesne po dôkladnom umytí, na ktorom trvám za každých okolností.
@anonym_autor chod za psychologom, mozno sa to este da poriesit

Ja si myslím, že keď sa partneri zladia a pasujú si, tak ich to začne baviť.
V tvojom prípade ide ale o dosť špecifickú situáciu. Nevieš vypnúť hlavu.