icon

KET - október 2023

kejtryn01
8. okt 2023

Ahojte 🙂 chystate sa tento mesiac na ET alebo KET? Mohli by sme sa tu trosku podporit. Ja mam KET 12.10 a bude moj cislo 2. Prvy nebol uspesny

klody412
25. okt 2023

@kejtryn01 áno clearblue
@marinecka95 nevzdávam sa ale ja to už mám jasne podľa tohto výsledku takže si nerobím falošne nádeje..je to vela už aj na koňa toto cele čiže ja na nejakú dobu s týmito pokusmi končím..a buď nám časom bude dopriate dieťatko alebo nie..je to cele nefér že to vôbec také mladé ženy musíme riešiť

marinecka95
25. okt 2023

@klody412 chápem tvoju flustráciu, je to strašná záťaž pre telo, psychiku atď. Napriek tomu verím, že nám bude minimálne raz dopriate nosiť titul MAMA 🫶
My už máme za sebou 7x potrat - vždy sme to dotiahli max do 10tt, toto je piate KET, myslím stále pozitívne a nič ma nezastaví za mojou túžbou byť mamou. Držím palce do ďalšieho boja.

klody412
25. okt 2023

@marinecka95 ďakujem 🫶 to sa zle už len číta a nie to ešte prežíva..my sme dvakrát po MMT a dvakrát neúspešný ket..ale už to nedávam potrebujem si oddýchnuť od toho celého. My sa normálne ani snažiť nemôžeme lebo nám povedali, že je veľká pravdepodobnosť že to prirodzene vždy skončí pri mmt..a na nekonečné skúšanie cez umelé nemáme peniaze..čiže tak

marinecka95
25. okt 2023

@klody412 ak cítiš, že si potrebuješ oddýchnuť - urob to. Nie je nič dôležitejšie ako byť psychicky v pohode. Je to ťažké ale to je základ úspechu.
Máte vyšetrené všetko? Reproimuno? Hemato? A pod?

kejtryn01
autor
25. okt 2023

@klody412 strasne ma to mrzi uplne som cakala ze bude pozitivny ale ja tomu uz vobec nerozumiem.. vsak ciarky sme mali rovnake..ja som si bola ista ze aj tvoj bude pozitivny. Ale mozno by uz ani moj nebol dnes ktovie no.. mate este zamrazene embryjka?

kejtryn01
autor
25. okt 2023

@marinecka95 moze sa ukazat este neskor ☺️

marinecka95
25. okt 2023

@kejtryn01 uvidime, pri jednom vklade som mala už 5DPT krásne čiarky, pri inom zas 7DPT. Verím, verím, verím, že sa tam ešte // ukážu 😄

jjjjjjanuska
25. okt 2023

Dievčatá nezúfajte.... ja som dnes 10 deň po ET, testy negatívne.... včera som začala špiniť a tak som dnes išla na krv, že asi sa mi spúšťa MS, tak nech to mám potvrdené... špinenie prestalo a krv je pozitívna. V pondelok mám ísť opäť, ale v CAR povedali, že to vyzerá dobre.

marinecka95
25. okt 2023

@jjjjjjanuska krása 🤩 zázraky sa dejú, držím palce

kejtryn01
autor
25. okt 2023

@jjjjjjanuska to je super spraaaava 🙈🍀 a ani duch na teste nebol?

marinecka95
25. okt 2023

@jjjjjjanuska to fakt si mala negatívne testy? Hcg bolo aké ?

kejtryn01
autor
25. okt 2023

@anika378 ako si dnes dopadla na krvi ? 🍀

jjjjjjanuska
25. okt 2023

@marinecka95 ja popravde som to aj zabudla, ja som bola v tom, že nič z toho nebude, kým som čakala na výsledok, išla som si na velky nakup, lebo sak tyzden a pol skoro nic nerobim... a ked zavolali vysledok a povedali, ze to vyzera dobre adekvatne na 10 den po et, som skoro odpadla. V pondelok bude opakovany odber, ze ci sa to znasobi... takze este to beriem tak, ze nic nie je vyhrate...

marinecka95
25. okt 2023

@jjjjjjanuska ja, že si mala testy negatívne 🤷‍♀️
Takže si sa nestresovala testami a až krv ti to pekne potvrdila ?
Špinenie som mala aj ja ale test mám dnes 5DPT negatívny

jjjjjjanuska
26. okt 2023

@marinecka95 ano testy som mala negativne. Tak som sla na krv a tam bolo ze pozitivna ale je treba ist este v pondelok ci to narastie ta hodnota. Test som si skusila aj dnes a je tam slabsia ciarka dnes prvykrat. Ale zda sa mi velmi slaba na to ze je to 11 den od et... tak neviem uz.

marinecka95
26. okt 2023

@jjjjjjanuska držím palce

marinecka95
26. okt 2023

Baby, ja dnes 6DPT test úplne negatívny 🥶🥶

nika1919
26. okt 2023

@marinecka95 na 6 som mala negatívny aj ja ešte

marinecka95
26. okt 2023

@nika1919 fakt? A vkladali aké embryjko ?

kejtryn01
autor
26. okt 2023

Tak mne uz volali a vysledky krvi negativne aj napriek pozitivnym testom 😕 takze nabuduce sa uz ja netestujem. Pochopim nahananie duchov ale ked aj digitalne vysli pozitivne to mi ozaj hlava neberie ako to je mozne. Nevadi ideme dalej 🙂

marinecka95
26. okt 2023

@kejtryn01 To ma mrzí. Ak si mala mini čiarky na obyčajných testoch je pochopiteľné, že aj digi bol pozitívny - nejaké hcg tam bolo. Síce nie vysoké v takomto štádiu, no rýchlo bohužiaľ v takýchto prípadoch klesá. Dnes už by pozitívny možno už ani nebol.
Držím palce do ďalšieho boja 🫶

kristiinaz
26. okt 2023

@kejtryn01 velmi ma to mrzi , verila som , ze to je na dobrej ceste ked si mala aj ten digi pozitivny ☹️ A mas pravdu ideme dalej 💪 verim , ze teraz uz to nejakym sposobom vyjde

bambulka881
26. okt 2023

@kejtryn01 mrzi to aj mna verim ze nabuduce to uz bude vysoke a take ako ma ziadny duch drzime palce.aj vies kedy pojdes na dalsi pokus ? vysetrenia mate vsetky reproimuno,hemato?

anika378
26. okt 2023

@kejtryn01 no ja tiež výsledky z krvi negatívne...tak čo už...

marinecka95
26. okt 2023

@anika378 mrzí ma to, ja sa obavám, že sa do skupinky neúspechov čoskoro pripojím.
Držím palce do ďalšieho boja 🫶

anika378
26. okt 2023

@marinecka95 tak hádam, že nie..ako sa cítiš?
My si teraz ideme dat pauzu, pol roka určite, keďže sme v júli začali prve ifv , v auguste negatívny výsledok bol, nato hneď som išla na hysteroskopiu ( neskutočná bolest to bola ) prišiel výsledok, ze nic nenašli, tak mi vkladali teraz jedno co sme mali zamrznute embryo , to tiez nic...tak potrebujeme oddych teraz , lebo tie 4 mesiace boli ťažké...a najhoršie je, že sme zdraví obidvaja ...rozmýšľam ešte, že pôjdeme niekde na vyšetrenia nejaké ešte...a ak sa rozhodneme opäť pre ifv, tak asi zmeníme kliniku..

marinecka95
26. okt 2023

@anika378 ak cítiš, že potrebuješ prestávku - počúvaj svoje telo, urob to. Nie je nič dôležitejšie ako byť psychicky v pohode.
My sme absolvovali tiež KET v júni, v júli, oba skončili po krátkej radosti. Tento KET, ktorého čakáme výsledok bolo naše posledné piate embryjko. Na tretí deň som začala špiniť, zvýšili mi prolutex na 3x denne, dnes 6DPT test negatívny. Neviem, akosi cítim, že to dobré nebude.
Ak sa smiem opýtať - kde do CAR chodíte ?

anika378
26. okt 2023

@marinecka95 tak to tiez dosť ako my...do Gyn fiv Žilina..vy ?

marinecka95
26. okt 2023

@anika378 rok predtým IVF, stimulácia, 2x KET a oba skončili do 10tt. Celkovo som za obdobie, v ktorom sa snažíme o bábätko potratila 7x - dotiahli sme to max do 10tt. Ale máme všetko, všetko vyšetrené. Kde je problém, netuším ja ani lekári 🤷‍♀️
Keď spomínaš, že by ste išli na nejaké vyšetrenia - hemato, repordukčnú imuno atď asi nemáte. Určite odporúčam

nika1919
26. okt 2023

@marinecka95 5 dňovu blankocystu