icon

KET - október 2023

kejtryn01
8. okt 2023

Ahojte 🙂 chystate sa tento mesiac na ET alebo KET? Mohli by sme sa tu trosku podporit. Ja mam KET 12.10 a bude moj cislo 2. Prvy nebol uspesny

klody412
26. okt 2023

@kejtryn01 mrzí ma to dúfala som, že aspoň tebe to vyjde pozitívne 🥲 Ach to je smola…Mne dnes krv tiež potvrdila, že nič. Čize my si dávame pauzu nateraz, keď tak si pôjdeme porobiť nejaké testy obaja ešte a budúci rok niekedy ak budú sily pôjdeme na to opäť ešte máme 2 zamrazené. Baby prajem vam vela úspechov a hlavne tebe @marinecka95 veľmi silno drzim palce ❤️

marinecka95
26. okt 2023

@klody412 ďakujem, Vy si baby moje oddýchnite. Mrzí ma to ale verím, že všetky raz tými maminami budeme a basta !!
Ja ešte pár dní počkám na výsledok ale nemyslím si, že by sa konal nejaký happy END

marinecka95
26. okt 2023

@nika1919 a ktorý deň ti ukázal test //?

nika1919
26. okt 2023

@marinecka95 7 deň ráno som mala duchovnú postupne tmavla

marinecka95
26. okt 2023

@nika1919 tak verím, že sa snáď ukáže aj u mňa 🙏

evicka1995
26. okt 2023

@klody412 nam.ani jednej nevyslo☹️☹️

nika1919
27. okt 2023

@marinecka95 treba len veriť

marinecka95
27. okt 2023

@nika1919 verím už šiesty rok 🤭

nika1919
27. okt 2023

@marinecka95 my dva a pol roka máme za sebou niekoľko insemimacii ale žiaľ nepodarilo sa ani pri jednrj a na štvrtý pokus bolo biochemické teraz máme prvé Ket zatiaľ vyzerá že sa podarilo ale uvidíme po ďalšom sone

marinecka95
27. okt 2023

@nika1919 držím palce. Nám už beží šiesty rok, niekoľko inseminácií, niekoľko prirodzených tehotenstiev, IVF - 5x KET = 7x potrat do 10tt. Verím, že to raz zvládneme do konca 🙏

jjjjjjanuska
27. okt 2023

Dievčatá mrzí ma, že napriek pozit. testom ste mali krv negatívnu, ja som dnes 12 deň po et, už mi test ukázal //. Dnes som bola opäť na krv, tak som zvedavá, akú hodnotu mi povedia... my mrazačika nemáme žiadneho, zo 4 nám zostalo toto 1 embryjko... snáď bojuje teda

jjjjjjanuska
27. okt 2023

Ako sa prejavuje to biochem.? Lebo ja stále aj dosť špiním ☹️☹️ Tak sa bojím.

marinecka95
27. okt 2023

@jjjjjjanuska no biochemické, testy sú pozitívne, hcg tým pádom tiež.
Mne zvyklo pekne rásť, prvý, druhý, tretí odber a potom naraz čiarky slabli a hcg klesalo. Prišla MS

jjjjjjanuska
27. okt 2023

@marinecka95 aha, no tak uvidíme, ale je dajn po 7 rokoch snaženia, 3 cykloch IVF a 4 vkladoch vidieť //.

marinecka95
27. okt 2023

@jjjjjjanuska Držím palce, čiže dnes máš 12 ty deň po vklade?

kejtryn01
autor
27. okt 2023

@marinecka95 ja som mala hcg pod 2.. a pri biochemickom je to hcg vyssie nie? Tak neviem neviem o co islo v mojom pripade 😳 ale poucenie je ze ziadne testy nerobim uz nabuduce.

kejtryn01
autor
27. okt 2023

@bambulka881 dam si pauzu a mozno nejak zaciatkom roka. Ale nemame nic z toho praveze musim sa popytat v CAR. To treba odporucenie od nich? Lebo toto vobec neviem ako funguje.

kejtryn01
autor
27. okt 2023

@klody412 aj ja som dufala lebo nikdy som nemala pozitivny test ani naznak nebol. Ale tak dame aj my pauzu a pobehame vysetrenia a potom skusime stastie inokedy 🍀

kejtryn01
autor
27. okt 2023

@jjjjjjanuska silno drzim palce a urcite sa podari je to na dobrej ceste 🤍

marinecka95
27. okt 2023

@kejtryn01 mala si preto menej ako 2 preto, že ti rýchlo kleslo. Ak by si šla v deň pozitívneho testu isto bolo viac

jjjjjjanuska
27. okt 2023

@marinecka95 áno 12 deň. Včera bola uplne slaba a dnes je silnejsia, keby je biochem. tak tiez tmavne? Ci bledne?

marinecka95
27. okt 2023

@jjjjjjanuska mne tmavli, mala som niekedy testovaciu silnejšiu ako kontrólnu čiarku. Rastie, rastie, pomaly alebo normálne a naraz je koniec.
Ale mysli pozitívne 🙂

bambulka881
27. okt 2023

@kejtryn01 mna posielali este so svk CAR na reproimuno len ma dali do BA a tam je slaba reproimuno kedze mi predpisali akoby podla vzorca infuzky co davaju kazdemu no ked sme presli do Brna tak som zmenila na NR a to je 100 a 1 ovela viac vysetrenie, hladanie problemu preco tie intralipidy nefungovali normalne mi urobili testovacie obdobie a vysledok nefunguju..vymenili mi za ine a otehotnela som..hematologiu tiez poslali z CAR ale ked to nenukaju pytala by som si to lebo mne pribudlo par diagnoz ktore branili uspesnym ivf..drzim palce verim ze to uz das v novom roku
my mame hcg vysoke uvidime ked bude ultrazvuk ci bude vsetko ako ma🍀

jjjjjjanuska
27. okt 2023

@marinecka95 oki vďaka, snažím sa 😊

marinecka95
28. okt 2023

Baby ja 8DPT total negatívne, včera večer krvná zrazeninka alebo kúsok sliznice, je to pasé

jjjjjjanuska
28. okt 2023

@marinecka95 ešte je len 8 deň, to máš ešte šancu. Nevzdávaj to... ja po včerajšom teste peknom.... dnes som robila rano a je čiarka slabšia ☹️☹️ Takže asi nič... ach jaj. Ale ty ešte mysli pozitívne, ako si ti mňa povzbudila včera, dnes ti to vravím ja. 😊

marinecka95
28. okt 2023

@jjjjjjanuska ďakujem ale po tých mojich skúsenostiach to jednoducho už dobré nebude.

jjjjjjanuska
29. okt 2023

Tak dnes 14 deň po ET... nie je to ranný moč a robila som si dve značky testov....

marinecka95
29. okt 2023

@jjjjjjanuska držím palce ale na 14 deň po transferi som mala iné koľajnice.

marinecka95
29. okt 2023

@jjjjjjanuska Prepáč za moje slová, nemyslela som to tak ako to možno vyznelo.
Na 14DPT mi prídu tvoje čiarky veľmi slabé, bodaj by som sa mýlila a bolo všetko v poriadku. Prajem ti to.
Hcg rastie tak ako má?
Pri úspešných vkladoch som mala čiarky takéto: