KET - október 2023
Ahojte 🙂 chystate sa tento mesiac na ET alebo KET? Mohli by sme sa tu trosku podporit. Ja mam KET 12.10 a bude moj cislo 2. Prvy nebol uspesny
@marinecka95 pisala som SS 😉
Ahojte, ja som mala dnes vklad. Je to nás 2.pokus.
@jenny282 ja to mam tak isto.. vobec to neriesim snazim sa fungovat normalne a uvidime o 10 dni si chcem spravit test aby som vedela na com som este pred krvou..a ak by to nevyslo nevadi zivot ide dalej a budeme sa snazit dalej. Nakolko uz mam len posledne embryjko tak este som rozmyslala skusit cele ivf v native bez hormonov. Vraj sa pri odbere nemusi uspavat ked odoberaju len jedno vajicko a potom sa hned robi ET ak to jedno dobojuje dokonca. A kolko mas este mrazacikov? ☺️
@kejtryn01 Ahoj, držím silno palce aby ti to vyšlo 🥰
Duch tam o dva dni už nebol takže asi ovitrelle 🤦🏼♀️ Teraz si spravim test až dva dni pred odberom a uvidime. No necitim na sebe žiadne priznaky 🤷🏼♀️
@kristiinaz ale este nic nieje stratene a moze sa objavit ciarka neskor 🍀☺️ dakujem a aj ja drzim palce
Zeny drzim Vam palce, dajte vediet ako ste dopadli po testoch, resp.po krvi 😉
@kejtryn01 mňa na zaciatku pichalo na pravej strane kde mi vkladali embryo ale teraz už ani nie..Sem tam cítim v maternici také ako pred menštruáciou, ale ináč nič zvláštne . Ale začínam byť nejaká chorá, tak neviem 🤔. Testovať sa nebudem, počkám na krv. Hádam to už teraz vyjde, zamrznuté embryo už nemáme.
@anika378 ahoj aj ja som po.vklade ochorela
@evicka1995 kedy si mala vklad ?
@anika378 11.10
Ty
@evicka1995 ja tiež 11.10 😉
@anika378 no krasne a ako
@evicka1995 je to prvý tvoj vklad ?

@dasty1992 nemala som ju nejak príliš nízku ale vraj jej trošku pomôžeme, ja som osobne v riadenom cykle spokojnejšia 😋
Koľko dňové embryjko máte zamrazené? Aký deň cyklus si?