KET - október 2023
Ahojte 🙂 chystate sa tento mesiac na ET alebo KET? Mohli by sme sa tu trosku podporit. Ja mam KET 12.10 a bude moj cislo 2. Prvy nebol uspesny
@evicka1995 ja som mala ET v auguste, tiež neúspešný, tak teraz Ket bez hormónov, iba si vkladám progestanell..
Test som si ešte nerobila a asi ani neurobím..
A kam chodíš na kliniku ?
@anika378 ja do Košíc a ty
@evicka1995 ja do Žiliny Gyn Fiv
A ako sa cítiš?
Ahojte pridávam sa k vam 😊 ja som bola na ket 13.10. Tak snad nám ten piatok 13-teho prinesie šťastie ✊ drzim palce aj vam kočky
Ahojte, pridávam sa aj ja, et bol 15.10. v Brne. Držíme si palce 🙂
@klody412 ahoj ako sa po to citis
@anika378 ja ani neviem trocha mam jak pichnutie vo vaječníkov.....neviem no a ty
@jjjjjjanuska mala si čerstvý trasfer
@evicka1995 ja to iste, sem tam ma niečo pichne , no ktovie...už si radšej nič nenahovaram a som pripravena na všetko. A si doma ? Ja som si vzala pn na 2 týždne
@anika378 som doma oddychujem včera večer som urobila test ale len ráno mi vyšla takáto slabulinka a ráno takí dusík tak neviem dnes 6dpo
@evicka1995 vies čo zatiaľ v pohode..od transferu mám taký mierny tlak v podbrušku a včera vecer sa mi zdalo že som mala také mierne spinenie ale len naozaj mierne tak uvidíme.. a ty ako?
@klody412 6dpo dnes pozri večer som testla ale ráno len to bolo vidieť také slabé ale dnes ráno som spravila a len taky duch je tam neviem no
@evicka1995 to je dobre znamenie, že sa tam vôbec ukázal 😊 ale ešte je to celkom skoro tak verím, že bude silnieť. Ja som dnes len 4DPO a testovať chcem najskôr tak v nejaký 9-10 deň nech sa zbytočne nestresujem
@klody412 no uvidíme bojím sa toho ze hcg mi nebude stupat
@evicka1995 vôbec sa kvôli tomu teraz ani zbytočne nestresuj..teraz už len mysli hlavne pozitívne aby si si neprivolala niečo čo nechceš. Verím tomu, že to bude dobre ✊
@evicka1995 ano, čerstvý.
@klody412 bo uvidíme baby hovoria ze len to terás začína sa hcg púšťať do tela držím všetkým palce
@jjjjjjanuska ja ket
Ja sa nejdem zatiaľ vôbec testovať, hádam vydržím..
A kedy mate ísť na krv ? Ja 25oktobra
A už máte nejaké deti ? My sa snažíme už 4 roky a stále nič. Najprv sme chodili do Heliosu Martin , tam nám robili vyšetrenia nejaké, podstúpili sme aj inseminaciu. Ale nepáčilo sa mi, že zakaždým keď sme tam prišli, niekto druhý nás mal ja starostí. Preto sme sa rozhodli zmeniť kliniku a začali sme chodiť do Žiliny.
@anika378 ja už 20 .10 je to skoro bude to len 9dpo
@anika378 ahoj ja som ties tam chodila mali sme 2x iui aj ivf a nič a odišli sme odtiaľto chodíme do Košíc a detičky nemáme ale som po vklade 6dpo
@anika378 presne aj my helios ale BB. Nam sa absolutne nepacilo lebo idu len po peniazoch a tlacia hned do IVF. Stale iny lekar. Taka plna cakaren ze este len mi robili sono a uz sa tam dobijala hned dalsia pacientka. Mam pcos a stale si isli svoje ze mam mat dlhy protokol pritom vsade je jaane uvedene ze pri pcos ma byt kratky protokol. Odisli sme hned a isli sme do reprofit Martin a to je neporovnatelne. Tam sa nam dokaze venovat doktor aj hodinu a vsetko vysvetli. V heliose sme nemali ani cas na otazky lebo uz sa tam tlacila dalsia pacienka. No ako cele zle za mna. A dokonca cele ivf nas o niekolko 100€ vyslo lacnejsie v reprotife martin ako v heliose.
@kejtryn01 presne mate pravdu
@anika378 no ved a preto sme zmenilo centrum
Baby môžete mi poradiť keď si robím teh.test hneď nevidim druhu ciarka len po nejakej hodine baby hovoria ze je to neplatné poraďte mi som 6dp po vklade

@anika378 nie minuli mesiac som mala et meuspesmy terás sme mali ket
Testovala si už?