Koľko času s vami trávia vaši muži?

1. apr 2023

Ahojte, koľko partnerského času s vami trávia vaši muži? Zaujímaju ma hlavne tí viac zaneprazdneni muži a rodiny s malými deťmi a so ženou na rodičovskej dovolenke. Ako utuzujete vase partnerstvo? Možno aj vedome? Vďaka ;)

mamamasama
1. apr 2023

Okrem kazdeho vecera, ked ulozime deti, chodime spolu v soboty behavat, alebo do fitka. V nedelu travime vsetci.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. apr 2023

@jj298 môj so mnou tak 1-2x do mesiaca sex, inak pracuje aj každý večer do noci. Po praci sa hrá takú hodinu s deťmi. Ak sme spolu, tak len ako rodina, že ideme niekde na výlet alebo sa prejsť. Duševne aj fyzicky to nezvládam a tak zisťujem, že či nie som nevdačny a vadný kus človeka :D muž zarába veľa, ale mne chýba on ako človek. Skoro každý vecer som sama, hoci v tom istom dome.

rik01lulaka
1. apr 2023

S mužom sa permanentne hádame pre deti, sex sme mali za posledný rok asi 3x bo však padám na hubu a muž tiež. S deťmi trávi tak hodinu dve večer...

heln
1. apr 2023

jednu vec sme si zauzivali, ak nam vyjde praca tak, ze sme obaja doma, ze ked prideme obaja z prace, spravime si spolu veceru, kavu, caj a pri tej veceri si porozpravame aky sme mali den, co bolo v praci a podobne.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evica17
1. apr 2023

Ono aj ja som kedysi keď zaspali deti pracovala z domu,ale fakt je to na úkor nášho vzťahu s mužom a aj mňa,že nebolo kedy cvičiť a čítať a iné. A vedela som si zarobiť slušné peniažky, ale fakt som 4hodiny skoro každý deň makala aby som stihla terminy. Čiže ak tie peniaze nejako nutné nepotrebujete,tak nech prehodnotí muž že či to stojí za to. Peniaze nie sú všetko,prípadne nech zredukuje pracu a aspoň dva-trikrat sa ti venuje. A my spolu hrávame spoločenské hry, väčšinou v piatky,soboty,veceriame spolu každý deň a tam sa rozprávame

aknamorka22
1. apr 2023

So mnou muž netravi čas. Keď ma voľno, radšej si rieši svoje koníčky. Raz za čas si pozrieme spolu nejaký seriál alebo film. Inak nič. Deti nám nemá kto postrážiť. A ak napríklad ideme k rodičom, že nám môžu postrážiť deti, nemá najmenšiu snahu niekam ísť. 🤷

autor
1. apr 2023

@aknamorka22 a si tak spokojná?

autor
1. apr 2023

@jj298 my nemáme bohužiaľ nikoho na stráženie.

aknamorka22
1. apr 2023

Absolútne nie. Ale rodičia mi povedali - co si si vybrala, to máš. A majú pravdu. Prestala som sa zúfalo snažiť o niečo. Zaujimam sa už len o seba a deti. Snáď tisíc krát som mužovi povedala, ze nie som šťastná, ze to takto nechcem, ze ma to nebavi. Navrhla som tisíc riešení, otvorene som mu povedala co ma urobiť, navrhla som terapiu. Všetko zbytočne minúty čas. Naučila som sa, resp. sa učím tráviť čas sama. A veru že som spokojnejšia.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. apr 2023

@jj298 ja by som to tak hneď riešila, ale pre neho sú to vyhodené peniaze (ja to vnímam tak, že mu za to nestojím).

autor
1. apr 2023

@aknamorka22 tak ja som si toto vedome nevybrala :D

evica17
1. apr 2023

Inak keby ideš niekde sama ,že pravidelné by si chodila napr cvičiť a on nech sa postará o deti,dá spať a môže robiť ? Že zrazu zistí že má dom samostatnú zenu,čo si spraví program j bez neho keď nechce a buď emu to imponovať a bude chcieť ísť s tebou

aknamorka22
1. apr 2023

Však to ani ja nie. To asi žiadna žena. Nikdy nevieš ako sa človek zmení. Ale treba s tým nejako počítať. Ja som už došla do štádia rezignácie. Ja uz neočakávam nič. Mne sa uz nechce nič riešiť. Chcem mať len pokoj 🙂 a podľa mňa takto končí veľa vzťahov. Skôr je rarita keď ma niekto pekný vzťah aj po detoch a rokoch.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aknamorka22
1. apr 2023

@evica17 ja som si toto myslela, zacala som chodiť každý týden cvičiť, na kurz, na kávu do mesta a nezmenilo sa absolútne nič zo strany muža. Ale mne to extrémne pomohlo 🙂

autor
1. apr 2023

@aknamorka22 a môj muž si myslí, že je všetko ako má byť a vôbec mu nechýba nejaký intenzivnejsi spoločny čas, jemu to staci ako to je :D

autor
1. apr 2023

@jj298 on ma momentálne "živí", tak hej, musí :D

luccija
1. apr 2023

Vieš tvoj muž by tiež možno radšej sedel na gauči a pil pivo a pozeral s tebou film.Chodi do práce, potom je s deťmi večer zase robí.Robi to pre vás či nie?ak by ste nemali peniaze možno by deti boli v jasliach u opatrovateľky a ty v práci.
Tak mu vlez do pracovne a zved ho🙂
Možno sa na to pozrieť inak víkendy trávi s vami, netula sa...

aknamorka22
1. apr 2023

Aj môj. Podľa neho je všetko v poriadku. A zase len ja robím drámu zo všetkého 🙂 a mám byť rada, ze ma nebije a nie je alkoholik alebo gembler.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. apr 2023

@jj298 on je proti tomu, aby sme dávali ako rodina peniaze na opatrovateľku. Že spoločný čas je aj keď sme s deťmi a nemusíme mať my náš.

sarita510
1. apr 2023

Ja to mam s muzom super ,ale viem ze je to vzacnost lebo clovek si uz kadecim presiel tak som teraz za muza naozaj velmi vdacna

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rebrambora
1. apr 2023

Tak ja popri materskej praca z domu a sme spolu stale, ako je to mozne. Varime spolu, sprchujeme sa spolu, zaspavame takisto spolu. Neexistuje, aby jeden upratoval a druhy sedel pri telke. Sex sa da niekedy aj viac x do dna, aj pri detoch. Samozrejme fitko a veci kde ide clovek sam, nema nikto z nas problem ostat s detmi. Je to tak 50/50.
To vsetko vymenovane samozrejme ak deti neplacu alebo podobne. Radi by sme vybehli aj sami von, ale najmladsie je este prilis malinke. Peniaze mame spolocne.
Aj po prichode deti nechat vztah na prvom mieste. Len tak moze dalej fungovat. Ved vztah nieje ja a ty, ale my, deti si clovek takisto nespravi sam.
My sme sa ale o vsetkom uprimne rozpravali už na zaciatku. A nemam pocit, zeby sa niekto z nas dvoch zmenil alebo snazil zmenit toho druheho. Mozno preto.

autor
2. apr 2023

@rebrambora tak to máš super. Tak som si to predstavovala aj ja....my peniaze spoločne nemame. Ale hlavne mi vadí to, že sme skôr už len mama a otec ako partneri...otec je dobrý...na deti si čas nájde. Na mňa minimálne, ja som ta, ktorú môže vždy odložiť na neskôr.

fatima99
6. apr 2023

my sa snazime si najst jeden den do tyzdna taky, ze proste sme len samy dvaja, ze ideme sa prejst alebo niekam, do kina alebo tak, len aby proste sme mali cas sa pozhovarat aj o inych veciach ako bezne doma o tom, co v praci, co doma, co rodina.