Koľko najdlhšie ste boli single?
Čo vás to naučilo? Nemali ste niekedy strach že to tak zostane už navždy ? 🙂
@dominikac321 ono obavam sa, na kazdom najdes nieco co ti nesedi, rovnako ako oni na tebe 🙂 len je rozdiel, ci to je somarina, ktora nijako zasadne neovplyvni vas vztah alebo je to vazna vec, cez ktoru vlak nejde
prosim ta preco chces hladat v com je blb? to nie je uplne ta dobra cesta 🥴 mozno len treba dat niekomu sancu ale to sa mi len lahko mudruje
@petamich skusenost, bud nedorieseny vztah s ex, bez prace, bez zaujmov, rozvedeny s detmi alebo specialita bola tvarit sa nezadane a doma manzelka frajerka...a celkom dost sa chranim aby som sa nesklamala cize hladam chybu kde nie je a cuvam skor ako cuvnu oni aby som si nahodou neublizila a nesklamala sa
@sergejj nechapem ako moze konstatovat ked nikde nepisu ze vystriedali 20 partnerov . Kludne mohli byt s 2mi
Asi 3 mesiace 🙈ale bolo to strašné
@majka99999 ja ti napíšem sama za seba, že u mňa to nebolo o tom, že by som to neoplákavala a ľahko hodila za hlavu.. skôr o tom, že som sa toho vzťahu držala zubami, nechtami.. chcela som zaň bojovať, aj keď ten boj bol dopredu prehraný.. v podstate som sa odpútavala už dlhé mesiace pred rozchodom.. nie vedome, ale to bol úplne nefunkčný vzťah, len som mala proste tendenciu bojovať do úplneho konca jak taký blbec 🤷♀️ a teda keď už naozaj došlo k tomu rozchodu ja už som bola ako keby vyplakaná a vytrápená mesiacmi pred tým oficiálnym rozchodom a ľahšie sa mi cez to potom prenieslo.... teraz by som už jednala inak, ale holt, v tom veku a s tými skúsenosťami 🤷♀️ ....
Isto ja :D 30r. Nikdy som realne nikoho nehladala, nikdy som netuzila po svadbe ci detoch... neviem, preco to tak mam, ale je mi jasne, ze som v tomto cudacka. nevadi, ved kazdy sme iny 🙂
@esmey Tu by ocividne niekto chcel hoc co, ani radodajkou, ako sam pise, by nepohrdol….kedze vies len urazat.
Robit veci nasilu velmi vyznam nedava. Ja ten tlak ani paniku nejako vyrazne nepocitujem. Po istom case si clovek na tu slobodu zvykne.
Vo svojom okoli mam vela slobodnych ludi cize nemam dojem, ze by som nejak vycnieval z radu.
Dnes je to samy tu rozchod, tam rozvod, hentam nevera. Nejestvuje garancia, ze partnersky zvazok by ma nevyhnutne urobil stastnejsim. Vysledok moze byt akykolvek.
Tak ako mam v okoli dobre priklady, takisto mam priklady ktore sluzia ako varovanie. Ciel je zit pokojny zivot bez ohladu na to ci jeho sucastou partner je alebo nie.
Ja som single v podstate od minulého roka a verím,že čo má prísť, príde😊Na druhej strane, mám 28 rokov, hovorím si,že času je veľa ešte, nemám sa kam ponáhľať a nasilu niekoho hľadať. Čo som postrehla,tak muži sa nejak zmenili za tie roky, sú úplne iní ako kedysi 😅
Čo mi to dalo?
Idem sama hocikam, lyžovať, ferraty, hory... predtým by som si nevedela predstaviť,že ísť sama niekam, vždy som potrebovala niekoho pri sebe. A teraz si to užívam.. aj keď zase ja som veľmi spoločenská, takže aj keď idem sama, tak vždy sa s niekým zakecam😁
Ja som bola single 7r. 😊😊😊
A tým myslím úplne single, bez randenia a vôbec pomyslenia na niekoho ďalšieho v mojom živote. Mala som parmesacne bábätko a odišla od ex, mala som sa čo obracať v cudzom meste, sama, bez pomoci rodiny, finančne, atd… takze fakt až po 7r,v 30tke som pripustila, že už by som aj mala priestor a chuť niekoho spoznať a ono to tak aj prišlo 😉💕
@ketrint ale mala si vsetko co vacsina slobodnych chce, dieta...niekedy ozaj neviem co je lepsie, ci cakat po 30tke so zabezpecenim kym pride partner a deti alebo to v mladosti nejak zvladnut, mat dieta a zvysok vlastne uz nepotrebuje silit
@dominikac321 Mylis sa. Dieta nie je vsetko. Vsetko je, ked das dietatu milujucu rodinu. Pochopis, ked budes sama mamou. Ze vtedy prestanes mysliet na to, co chces ty, ale zacnes uvazovat uz len tak, ze co bude pre moje deti najlepsie. A rodina bez jedneho rodica to rozhodne nie je. ( ale jasne, ze obcas to okolnosti nedovoluju inak)
@dadis ty hovoris o idealnej verzii a neda sa nesuhlasit, ja hovorim o mne a autorke komentu, asi sme vekovo rovnake, kym ona riesila co dat dietatu ja som mala spokojny zivot a teraz ked ma ona uz vacsie dieta a aj partnera ja riesim ze vlastne to najpodstatnejsie mi chyba...
@dominikac321 Rozumiem :( sama mam kamaratku a taka je zufala, ze by dieta aj sama vychovala. Je to velmi smutne :( Zelam, nech sa ti sen coskoro splni ❤️
@dominikac321 áno, to viem, že u mna to bolo iné v tomto, že som ten vnútorný tlak (najst partnera, založiť rodinu) necítila…
@ivik4 hehe ale to si odporujes. Si mala dlhy vztah a potom sup do dalsieho 2 tyzdne pauza 😀 to sa ako da? to su povrchne vztahy.
@athom sa chvalis ci stazujes?
od 17 som single nebola, tak neviem, podľa niektorých radodajka, no.-DDDDDD
Len tak zo zaujímavosti by som chcela vedieť že tí čo boli iba nejaký mesiac single a hneď niekoho spoznali, či to bola skôr náhoda alebo nemajú také vysoké nároky a berú všetko čo príde...lebo niekto hľadá spriaznenú dušu aj niekoľko rokov, ja som spoznala celkom dosť chlapov ale do vzťahu bol niekto použiteľný skôr výnimočne
@modrykonik33 Velakrat to je o stasti. Niektori po sebe mozno aj pokukovali skor. Ono tie vztahy sa vacsinou nerozpadavaju zo dna na den, zacne sa to kazit a pary este niekolko mesiacov cakaju, ci sa to vzkriesi. Niekedy, v podstate hned po rozchode su schopni pokracovat s niekym inym. A mozno su tym vztahom otvoreni viac, nez ludia sklamani, alebo co su dlho sami.
Ja som bol najdlhšie sám 6 rokov. Bolo to hneď po ukončení výšky a vtedy som ani nechcel vážny vzťah. Zameral som sa na prácu a koníčky, vďaka ktorým som cestoval a užíval si života. Momentálne som už 3 roky single a nejak si začínam opäť na to zvykat. Teraz v 40ke je hľadanie a randenie aspoň pre mňa je o dosť náročnejšie. Výber je užší, ale už ani ja nie som taky žiadaný ako to bolo za mladi. A sú tam aj určite nároky, pri ktorych nechcem ustupovať. Priznam sa, ze už veľakrát boli myšlienky a predstavy, ze hľadanie partnerky nemusí nakoniec pre mna dobre dopadnúť a zostanem permanentne sam. Na druhej strane som rad, ze som sebestačný a zdravý, takže nejak to dám v živote. Veď sú aj horsie veci na svete. Mimochodom v mojom okoli opäť vzrástol počet rozchodov a rozvodov 😲. Neuveriteľne. Toto mňa trošku obmakcuje, ze ma možno niekto/niečo chráni pred niečím takým 😃

no ja uz som sa veru videla, ze skoncim sama, co som vtedy velmi zle niesla, do toho rodina rypala, ze kedy konecne niekoho domov donesiem (tolko k podpore) a ze teda mam isto vysoke naroky a karieru chcem robit a podobne koniny (vysoke naroky rozumej nenechat sa oplodnit prvym idiotom od susedov bez urazky kohokolvek) - a teraz, teraz tu prave idem dat dieta dolu zo stola, lebo to nedopadne dobre 😅
veru skoda, ze som napr. kus viac nepocestovala vtedy, namiesto toho vina na balkone 😂