Koľko sexuálnych partnerov je ideálne?
U muza to nie je dolezite
Podľa mňa to nie je normálne ani sa to opýtať.
Ten kto sa potrebuje vŕtať v minulosti má problém sám so sebou.
Takí by si mali hľadať len panny a to isté platí pre ženy.
Za mňa si človek môže robiť ako nezadaný čo chce.Nič to o ňom nevypovedá aký je reálne človek vo vzťahu.
Lebo chlapi su taki ... (ako to napisat a nenapisat rovno blbci?) Oni chcu kazdej opacit co ma pod suknou, len chcu aby oni boli prvi co opacia. "Pouzity tovar" nechcu, lebo su... (to co som nenapisala v prvej zatvorke)
Ja na mieste tej baby utekam ako najrychlejsie mozem, pretoze ten blbec jej to bude furt na oci vyhadzovat, aj keby pred nim mala len jedneho, ze je to vela...
Dám ti jednu radu.Nikdy v živote na túto otázku neodpovedaj aj keby si mala len jedného a drž si odstup od každého chlapa ktorý ti túto otázku položí lebo taký to v gebeni v poriadku nemá.
Títo jedinci väčšinou prekotili čo sa dalo, ale ženu by chceli sväticu.
@peknyvladko ale je dolezite. Pretoze vy chlapi potrebujete mat co najviac "zarezov na pazbe". Poniektori v tom vidia jediny zmysel zivota, niektori sa citia "muznejsi" akokeby sa poctom tych, ktore klatili priamoumerne stupala aj ich kvalita. Ale samozrejme, u zeny je to hendikep ak mala aj nejakeho ineho...
Poplach!! Buduci byvaly. Opakujem, buduci byvaly! 🤣🙈
No takže už je to jasné.
Prvotriedny *urevník ide súdiť ženy.
On je chlap on môže.S takými sa ani baviť netreba.To sú nezrelé jedince.Ja som od normálneho chlapa ešte túto teóriu nepočula len od blbečkov a za ďalšie normáleho chlapa zaujíma aká tá žena bude pri ňom a nie čo robila keď ho ani nepoznala a je veľmi zaujímavé, že práve títo muži sú schopní si na ten sex počkať a odkopnúť jak handru aj slušné dievča ktoré naivne verilo vo vzťah.
Nič nové pod slnkom.Ďalší trtko ktorý si o sebe myslí, že sa ženám z neho kolená podlamujú.
Chlap ktorého najväčší problém je koľko mala žena chlapov aj keď on pretrtkal republiku nemôže byť normálny.
Veď taká extra slušňáčka by o neho ani kolobežku neoprela.
@pralinka25 Veď ona by mohla klamať o počte posteľných návštev, keby som muž tiež túto nadhodím medzi jej známymi, keby mi na tom záležalo- lebo ona môže tvrdiť 5, jej kamoši ju ale môžu opísať ako osobu ktorá za týždeň stihla aj 3 chalanov z podniku si priviesť domov 😉 Chlapi nemajú radi príliš ,, skúsené,, ženy na vzťah, na zábavu áno, ale prsteň takej len ťažko kúpia.
Treba utekať nič dobré ťa s ním nečaká
@autor ale treba sa na to pozrieť logicky- ten kto berie sex ako šport a sexuje na 2 hodinách od zoznámenia s každým kto sa im páči... vážne by si chcela takého muža, ktorý skončil na všetko čo dýchalo a sex preňho nič neznamená? veď takýto človek nemôže byť v monogamnom vzťahu neskôr šťastný, kedže jeho zvyk bol užiť si a šup nová žena daľší mesiac, ty neboj dovolíš aby sa tvojho tela dotýkal hockto? veď to by znamenalo, že si nevážiš samú seba viac ako mäso na potešenie
@katkazocele no ved práve preto som mu od začiatku hovorila, že ja na prvých stretnutiach nepraktizujem sex 😀 najskor sa musím s človekom spoznať, veriť mu a až po čase k niečomu dôjde. Nie takto.
Chlapom nevyhovieš.Dáš skoro si štetka.Dáš neskoro robíš drahoty.
Treba si nájsť takého ktorému to bude úplne jedno.Lebo ani jedna možnosť nie je záruka kvalitného a trvácneho vzťahu.
@autor tak ak máš skutočne takto postavené hodnoty, nechápem prečo by ťa mala takáto síce intímna otázka prekvapiť, alebo by si nechcela na ňu odpoveď potencionálnemu partnerovi? veď je normálne že chce poznať tvoju minulosť, akým si človekom, veď na to slúži doba chodenia, aby si človeka spoznala čo je zač 👍
Skusim ti to vysvetlit, je to jednoduche.
Muz sa rodi postradatelny. Postavenie a respekt si musi vybudovat, schopnost zabezpecit rodinu, atd. Takyto muz je v ociach zeny pritazlivy, bude dobry ochranca.
Naopak zena sa rodi aby bola ochranovana, nezna, zenska, cista, zranitelna. A tuto hodnotu v podobe cistoty si ma zachovat. Ziadny muz nechce promiskoidnu zenu, to indikuje ze nebude dobrou matkou a taka svoju hodnotu stratila. Takze je to viacmenej o dolezitych hodnotach toho daneho pohlavia. Muzova cistota nie je dolezita. U zeny, matky je.
@medda_teda tebe vážne bolo jedno, akú mal minulosť tvoj manžel? ja by som s takýmto mužom, keby o ňom neviem aký život viedol nikdy nedokázala sa milovať... je to dôležitá stránka človeka ako berie svoje telo a ako ľahko dovolí cudzím ľudom zdielať intimitu
@katkazocele Píšeš sprostosti.
Toto sú domnienky ľudí ktorí v živote nemali sex mimo vzťahu a myslia si, že taký človek nemôže byť verný.
Len tak pre zaujímavosť niektoré vzťahy sa sexom začali a zistiť po roku, že sex stojí za nič je stráta času a žiadne pokračovanie by sa nekonalo.
Keď si dlhšie s partnerom a ten ťa po prvom sexe nechá lebo to už s tebou zažiť nechce tak akože teraz čo.
Sú ľudia ktorí nikdy nikoho nepodviedli a majú za sebou aj dlhoročné vzťahy a ako nezadaný skúšali randiť.
Kde je napísané, že každý vzťah vydrží niekoľko rokov?
Nikde.
@autor tak je to pokrytec alebo sa bojí že natrafí na takú akým je On sám...

je uplne jedno co si myslis ty ci cely kon ..dolezite je,co si mysli ona... a ak ani teraz jej nezablika kontrolka ci rovno majak v hlave tak je chuda stratena a ma sa na co tesit-vztah s takym k.kotom ma naozaj skvely "perspektivu"