Koľko sexuálnych partnerov je ideálne?
podľa teba to je normálne?
@rozculena nie 😀 😀
Mimo otázky, aký počet je Ok ? 😀
nie je to normalne. ani trochu. akoze este keby sa spytal jej ok. ale zistovat po ludoch? psycho.
@pralinka25 no opýtal sa jej a este aj zisťuje 😀
Je to cvok 😅
chore ako hovorim. akoze ja by som sa nepytala ani partnera ale budiz niekoho to zaujima. ale toto? on to nebude mat v hlave v poriadku
@pralinka25
@gribka1 ja si tiež myslím ze niečo nie je v poriadku v jeho hlave.
tak dufajme ze sa mu pocet nebude pacit a necha tu chudinku zit. lebo ak si ho uviaze na krk bude mat asi len problemy
tak potom nemusíš zisťovať na koňovi,poslala by som ho pekne do pííp---
A on si myslel ze sa dotyčná nedozvie, ze sa na ňu vypytuje? To tiež svedčí o tom, ze chlapec nebude najostrejsia ceruzka v peračníku....
@rozculena len som chcela vedieť názor ostatných čo na to, či len mne to príde divne 😀
Hm. Nerozumiem ako to zisťuje od známych. Každý z okolia vie o tom, s kým si mala sex? Či počíta iba tých, ktorí to priznajú? A počíta čo? Vzťahy, náhodné známosti, jednorazovky? Ten musí byť veľmi neistý. A hlupák.
Nech ten známy povie, že si panna 😀
@lenqua_12325 alebo takto:
Si ešte panna?
Ešte nie🤪🤣🤣🤣🤣🤣
by ma zaujímalo,ako to zisťuje,to príde za hocikým a povie:počuj,Jožo,Fero...spal si s mojou Ančou? A keď si ty nespal,tak nevieš,kto všetko s ňou spal? Veď to je na hlavu
@opica_skorica 😀 😀 😀
trápne je slabé slovo.je to idiotina...zjavne aj on je idiot,lebo človek s priemerným IQ toto neurobí
@rozculena áno, takto 🤦♀️ kamoška chodila s jedným psychopatom. Prišiel za mnou s tým ze s koľkými spala. Ze on jej neverí ze spala s toľkými s koľkými mu povedala. Ja som ani neodpovedala a hneď povedal, že určite budem na jej strane. Pytal sa potom môjho muža, ale tiež povedal ze mu neverí, že on určite kvôli mne klame. Tak si na Fb našiel môjho bývalého ktorému písal a on ju ani nepoznal. A takto sa pýtal xy ľudí. Jej susedov, známych, obviňoval ju ze spala a mužmi co ju pozdravili na ulici.
Je ok ze to chce vediet. Nie je ok ze to zistuje po znamych.
@lucia13022023 😲 chorý mozog
😂 no hlavne nech nie je práve on posledný, lebo to s ním bude mať v živote veselé
Ak máte 15 tak áno je to normálne 🤭
Aj v 18tke je to ešte normálne....