Koľko sexuálnych partnerov je ideálne?
@katkazocele To je tvoj pohľad.Môj manžel mal 35 rokov bolo mi jasné, že panic nebol a čo mňa zaujímalo bolo aký je človek a nie kedy mal s kým sex.
Absolútne ma to nezaujíma.Ja som jeho manželka, je mi verný, najlepší manžel akého som mohla mať a posledné čo ma zaujíma je toto.
Sex je neskutočne preceňovaný.Ja by som si tiež nechcela zobrať mačku vo vreci a zistiť, že som si vzala sexuálneho devianta ktorý sa predviedol až v posteli.
@medda_beda takže vlastne si na jeho strane- lebo on je v tomto príbehu ako ten Skúsenejší a chce od nej sex na 3 stretnutí, čo ty považuješ za vhodný čas už
On si len myslí, že je mačo, lebo toľko žien dostal. Nie, že skutočne má vyssie postavenie.
Sex je tam vyššou prioritou ako hľadanie partnerky do života.
No, ale veď v tom máš pravdu.
Ak na to chlap tlačí napriek tomu, že to žena odmieta tak nestojí za žiadne stretnutie.
Normálny by to rešpektoval aj keby to pre neho bolo prijateľné.V tom je ten rozdiel medzi ľuďmi.
Človek môže žiť ako chce ide o to či je ochotný zmeniť svoje nastavenie.
Vobec som ta takto nemyslel, ze cim viac zien, tym vacsie postavenie. Ja som mal v zivote 2 zeny, aj to v dlhodobych vztahoch a moj status je v poriadku.
@katkazocele A to som napísala kde presne.
Odcituj mi to prosím ťa lebo ja fakt nemám v láske ľudí ktorí všetko prekrúcajú.
Je v poriadku sex nechcieť po krátkom čase.Tak isto je v poriadku sa mu nebrániť ak to tak cítia obaja.
Všetko je normálne a v poriadku ak to neubližuje tomu druhému.
A pokiaľ viem téma nie je sex na 3ťom rande.Rieši sa tu úplne niečo iné a to je to, že chalan má iný meter na seba a iný na ženu.
Ja za prvé nechápem čo ho zaujíma počet tvojich sexuálnych partnerov keď je zjavné, že sex po pár dňoch nepraktizuješ.
Nechápem ako o čo mu týmto ide.Malo by mu stačiť, že si zdržanlivá.
Ale ako som už písala.Väčšinou túto tému otvárajú práve tí ktorí mali viac partneriek.
Načo, to fakt netuším, ale je dosť pravdepodobné, že ich každá mala už plné zuby.
@medda_beda “ Ale ako som už písala.Väčšinou túto tému otvárajú práve tí ktorí mali viac partneriek.”
PRESNE NAOPAK
Autorka, ono je to asi tak, ze zacnes randit s chlapom, po troch mesiacoch sa dopracujete k sexu, po pol roku, mozno po roku zistis, ze to nefunguje tak sa rozidete. Po nejakej dobe sa to zopakuje s inym chlapom. Ked seriozne zacne baba randit v sedemnastich, do tridsiatky ma za sebou 10 vztahov, do ktorych vstupovala s rozvahou a zodpovedne tak pre niektorych je uz stetka, lebo uz mala desiatich... Ale v pripade, ze tych 10 vztahov mal chlap, tak nemal stastie na partnerku, tak stale hlada...
Len mne to pride ako dvojity meter?
@peknyvladko ešte mi vysvetli,odkiaľ sa majú tie panny zjavovať,keď každý chlap ich chce prekotiť čo najviac....
@rozculena trafena hus zagagala? 🙂 ved chciet mozu nie? Ci taky problem nedat?
@peknyvladko znies tak akoby kazdemu dali len tebe nie...
@peknyvladko čo,jaká trafená hus? Ja som mala 3,z toho s tým tretím som bola 30 rokov....tak tu netrep o trafenej husi
@viestta ty vyzeras ako keby ze aj chces len neni komu
@peknyvladko 😅
Sorry necital som vsetko. No ak sa pocas stretnuti bavite o tom kedy mu das, tak to bude volaky zufalcek.
Chlap ma vycitit kedy je ten spravny moment a vtedy zasiahnut a nevyjednavat o tom preboha, kde sme
@rozculena ved dobre, co si rozculena
@peknyvladko Ešte som nestretla chlapa ktorý by to mal v hlave ujasnené z vlastného presvedčenia nemal viac partneriek nie preto aby si na tom honil ego a mal potrebu niekomu niečo dokazovať a mal by potrebu sa každej pýtať otázku koľko ich mala.Človek to robí pre seba, chráni seba a ak chce ženu ktorá nemala nikoho tak toho chlapa evidetne sexuálne taká žena nepriťahuje keď naráža na ženy ktoré také nie sú.
Tak buď ťa tá žena niečim zaujala a máte spolu niečo spoločné alebo ťa zaujíma len jej sexuálny život aby si si mohol morálne zagratulovať.
Takto môže chlap uraziť aj ženu ktorá mala len jedného.Pretože pre každého chlapa bude akceptovateľný iný počet.Len neviem fakt čo to vypovedá a budúcej perspektíve vzťahu.
Je super, že mal niekto len jedného partnera, ale už také super to nemusí byť pre tú druhú stranu lebo ten človek môže mať problém v sexuálnej oblasti.
Takže nie vždy to znamená len pozitívum.
A druhá vec je, že to že niekto chce mať minimálny počet partnerov nemá nič spoločné s tým koľko partnerov mala jeho polovička pretože kľudne môže byť jeho posledná.
nie,to myslel tak,že ho máš hneď vyskúšať....či je dobrý alebo zlý...aby si sa dlho nevláčila s ním a potom zistíš,že ti v sexe nevyhovuje
@medda_beda uf sorry toto ja citat nebudem
Tak mu to povedz, že si mala jedného a na rovinu sa ho opýtaj, že o čo mu ide.Ale asi ti to môže byť už jedno kedže tento jedinec je tak či onak ešte decko.

Nie, tym si nebuduje, to som nikde nenapisal. Bud si ma nepochopila, alebo to nechces chapat.