icon

Koľko sexuálnych partnerov je v norme a čo je už moc?

martina333x
27. máj 2022

Koľko sexuálnych partnerov je v norme a čo je už moc? 😄😅 Sú 4 veľa? Samozrejme nie naraz, ale po dobu cca 2,5 roka😅

Strana
z4
20erika07
2. jún 2022

@janickacrazy aj ja poznam ,ten chlap ale svoju ženu podvádza. Nikdy by to ale pred nou nepriznal a nikdy by ju nenechal, lebo by to ublizilo jeho povesti

monuska112
2. jún 2022

@20erika07 ja poznam viacero takych parov...s prvym sa vzali od 16r al tak uz tahaju mozno 20 rokov...no a podvadzaju sa vo velkom ked sa spytam preco to zacalo, no bola som zvedava a uz to nevie zastavit nejak si zvykla uzivat, inak vztah vraj super. dalsi sa rovno kvoli tymto neveram rovno aj rozviedli....clovek je proste zvedavy ja si neviem predtavit ze by som bola s jednym a nepytala by som sa ake je to s inym a ci je to vlastne to iste.... ak by som jedla cely zivot len ovocie tiez by som sa pytala ako chuti cokolada hlavne ked vidim ze kolegina si ju nosi na desiatu....ale tu uz sa pomaly zacne kamenovat aj za pud zvedavosti. vlastne poznam dost ludi co spolu zostali ako s prvym partnerom, ale nepoznam ziadnych ktori by sa zroven nepodvadzali prinajmensom jednorazovo skusit....a je super ze tu niekto napise mam jedneho cely zivot a vyhovuje mi to ale kym takycho ludi nepoznam osobne velmi tazko sa mi tomu veri.

bubu1999
7. jún 2022

Podla zahranicnej studie ma zena priblizne 20 sexualnych partnerov za život a medzi nimi nájde svojho životného partnera. Tak prečo ísť podla cisel?
Zena moze mat aj 20, ak z toho nema ziadne problemy...az najde niekoho s kym bude navzdy, a bude ho milovat, usadí sa...a bude jej stačiť ten jeden.
A čo? :D

Strana
z4