Koľko sexuálnych partnerov ste mali od začiatku roka?
Dnes je uz 2.2.. kolko sexualnych partnerov ste mali od silvestra? pocitajme od 1.1. kedze po silvestrovskej oslave si to mnohe nepamatate. u mna zatial iba 3 ☹ A co vy?
@anonym_autor len troch? Nejak stagnuješ
Lepších trollov si MK najať nevie?Slabota...🤣
Peracnik mas zbaleny na zajtra? Koncia prazdniny
Choď sa radšej učiť.
Keby som napísal tu cifru mysleli by ste si že vám diktujem telefóne číslo. ...... Ako inak na takú otázku reagovať 🤦
@anonym_autor len troch? Nejak stagnuješ
@markusrasford to tie divne zoznamky, uz to nieje co byvalo v nasom veku.
1, môjho muža 🙂 a dúfam, že sa nikto na túto provokačnú kravinu nechytí a nebude ťa zabávať pobúrenými reakciami
@anonym_7da17d toto je uplne v pohode odpoved, prave takych ocakavam najviac. A to je dobre. Stastna to zena.
@markusrasford to tie divne zoznamky, uz to nieje co byvalo v nasom veku.
@anonym_autor ano presne ako píšeš. Nic nie je ako byvalo
Naraz alebo zvlásť? 😂
@anonym_7da17d toto je uplne v pohode odpoved, prave takych ocakavam najviac. A to je dobre. Stastna to zena.
@anonym_autor Šťastná to žena,ktorá neroztiahne trom za mesiac.
Naraz alebo zvlásť? 😂
@lindous tak snáď naraz. Zvlášť by to bolo divné
40
Dúfam, že nemáš p1xu ako ružičku rozkvitnutu 🤣 chváliť sa s niečím takým🫣😳
@anonym_autor ahoj Trollka, tak ja mam na kazdy den dvoch, presne rano a na vecer.
A o týždeň tu napíšeš či si sa mohla pri tom nakaziť kvapavkou alebo niečím podobným. Ale skôr si ďalší troll alebo nerieš ešte školské lavice. Radšej sa choď doručiť SJL. Ja si postačím s jedným tulipánom.🤣 @admin nevhodná téma. Už to tu ide úplne dolu vodou.
@anonym_autor tieto prazdniny naozaj robia velku zabavu na MK
@anonym_autor tieto prazdniny naozaj robia velku zabavu na MK
@krasneleto skoda, ze tieto su len take kratke. Bolo by veselsie
Toho roku som ešte sex nemala
Nejde o kvantitu ale kvalitu
@krasneleto skoda, ze tieto su len take kratke. Bolo by veselsie
@viestta pockaj na jarne, tri tyzdne non stop zabava bude
86 ale posledný nezaplatil, mám ho vôbec zarátať? 🙄
Tak ja sa tu nad sebou rozčuľujem ze začiatok februára a ja nemám prečítanú ani jednu knihu a nieto striedanie partnerov 😀
Prava a lava ruka sa rataju za dvoch?
@anonym_autor mam len jedného a toho mám už 36 rokov jediný bol môj prvý a aj ostal
40
@anonym_273075 ona sa pýtala na počet sex partnerov nie na predvolbu do ČAD-u
@anonym_273075 ona sa pýtala na počet sex partnerov nie na predvolbu do ČAD-u
@anonym_autor Tento rok nula. Žena rodila začiatkom januára a sex sme doteraz nemali, lebo je v šestonedelí.
Len jedného, už 10 rokov

1, môjho muža 🙂 a dúfam, že sa nikto na túto provokačnú kravinu nechytí a nebude ťa zabávať pobúrenými reakciami