icon

Koľko si pýtať v manželstve za sex?

Včera o 18:55

Ahojte, riešim trosku takú dilemu. Manžel sa vyjadril, že nám ženám ide o prachy, hlavne takým, ktoré sú vydate, tak som sa rozhodla, že mu nechcem dávať zadarmo. Povedala som manželovi sumu mesačne takých 600 euro za sex, ale povedal, že on mi za sex platí tak, že platí účty v domacnosti a kupuje mi kozmetiku..Kto má pravdu? ako to beriete, keď jeden deň s manzelom mate sex a na druhy vám niečo kúpi.. Môj manžel to berie tak, že tak sa muž odvačuje žene za sex, čiže každý sexualny vzťah medzi mužom a ženou, aj manzelstvo je forma ku***enia sa ženy.. (jeho slová)
Ja som zamestnaná na úrade

Strana
z2
anonym_f67f45
Včera o 19:49

A samozrejme,vikendy volne,idem na cely vikend na wellnesss.Kazdy vikend.

anonym_97fa6f
Včera o 19:56

Pomoc🙉🤣🤣🤣idem sa opytat muza, kolko mi posle za vcerajsi sex. Ps: som draha🤣🤣🤣

anonym_f67f45
Včera o 20:05

A este som zabudla dopisat,ze pekne vsetko na ruku a do mojej ruky.A ja ich miniem sama na seba,samozrejme,ze manzel vsetko ostatne plati navyse.

anonym_5e7c7f
Včera o 20:30

Co keby si ty platila jemu, že vôbec je s tebou😃

anonym_7302e3
Včera o 20:34

Opytaj sa muza kolko dava milenke mesacne a potom porovnaj. Ak bude suma rovnaka tak prihod. Podla mna je to uboho malo.

euka210
Včera o 20:38

@anonym_autor to sa az tak nudite cez Vianoce ci co? To co je za chore zmyslanie? Manzelstvo nie je o sexe a peniazoch...mate pokrutene priority...

danica2711
Včera o 21:20
@anonym_autor

@anonym_c0e560 nie je to vymyslené, prečo by malo

@anonym_autor pretože je to tak blbé, že to nemôže byť pravda

anonym_9617c5
Včera o 21:59

Ja som na tom asi velmi dobre, mne prve co napadlo “sakra asi budem musiet platit ja jemu” ja mam vzdy viac orgazmov ako on. NIKDY som to nebrala ako povinnost alebo sluzbu, to dakeho neschopneho muza mas…

anonym_4b12cd
Včera o 22:24

@anonym_autor 100 za fajku, 200 za lizanie vajec a 500 za sex. este nieco? v noci nocne priplatky samozrejme, ces sviatok 100 % navysenie.

enmery
Dnes o 00:53

Tento poklad si si vzala dobrovoľne, máš, čo si chcela🫠

hankm
Dnes o 08:00
@a0

@anonym_autor najdrahší sex, je vždy ten s manželkou 🤣. Inak si dobre lacná.

@a0 presne tak, Najdrahsi sex, je ten manzelsky 😁

magdalienka11
Dnes o 08:10

@anonym_autor zostalo mi smutno, ako môže niekto tak veľmi ohlupnut.

stanislavicenka
Dnes o 08:21
@anonym_4f7be2

@anonym_autor vy ste obaja na hlavu

@anonym_4f7be2 zobrala si mi to z ust.

@anonym_autor skutocne ste obaja divni. Este premyslam, ze ako si si mohla vziat muza s takymi nazormi. Ako toto moze niekto brat za normal?

anonym_8e7410
Dnes o 08:30

Lol.. neviem ci je to vymyslene ale prispejeme teda :D .. ja s muzom normalne nespim za peniaze, spime spolu ked mame obaja chut.. ale napriklad taka fajka to uz je ine 😂 do toho sa mne moc nechce a ked mi manzel kupi nieco drahe co som si vydrankala tak obcas za to chce fajku :D tak ju spravim a mam napriklad nove hodinky alebo kabelku 😂😂 vyhra pre oboch 😂😂

anonym_4f7be2
Dnes o 08:58
@stanislavicenka

@anonym_4f7be2 zobrala si mi to z ust.

@anonym_autor skutocne ste obaja divni. Este premyslam, ze ako si si mohla vziat muza s takymi nazormi. Ako toto moze niekto brat za normal?

@stanislavicenka ja si nemyslím že normálna žena by žila s takým chlapom.
Možno sa iba niekto nudi

hankm
Dnes o 09:04
@anonym_8e7410

Lol.. neviem ci je to vymyslene ale prispejeme teda :D .. ja s muzom normalne nespim za peniaze, spime spolu ked mame obaja chut.. ale napriklad taka fajka to uz je ine 😂 do toho sa mne moc nechce a ked mi manzel kupi nieco drahe co som si vydrankala tak obcas za to chce fajku :D tak ju spravim a mam napriklad nove hodinky alebo kabelku 😂😂 vyhra pre oboch 😂😂

@anonym_8e7410 mas samostatnu miestnost na kabelky a hodinky? 😁

mircalla
Dnes o 09:07

A to len zacali prazdniny

enmery
Dnes o 09:09
@hankm

@anonym_8e7410 mas samostatnu miestnost na kabelky a hodinky? 😁

@hankm Ja mám na topánky...😂

maryetta
Dnes o 09:11

Verim ze su za tymto prispevkom prazdniny a niekto kto si robi srandu.
Lebo inac by platilo moje oblubene-aj toto ma volebne pravo....

anonym_5f68a8
Dnes o 09:21

@anonym_autor ste na hlavu, obidvaja, hľadali ste sa, až ste sa našli

zuzana76
Dnes o 09:52

Tvoj muz nevedel pred vstupom do manzelstva, ze najdrahsi sex je ten manzelsky? 😀

Strana
z2