Koľko si pýtať v manželstve za sex?
Ahojte, riešim trosku takú dilemu. Manžel sa vyjadril, že nám ženám ide o prachy, hlavne takým, ktoré sú vydate, tak som sa rozhodla, že mu nechcem dávať zadarmo. Povedala som manželovi sumu mesačne takých 600 euro za sex, ale povedal, že on mi za sex platí tak, že platí účty v domacnosti a kupuje mi kozmetiku..Kto má pravdu? ako to beriete, keď jeden deň s manzelom mate sex a na druhy vám niečo kúpi.. Môj manžel to berie tak, že tak sa muž odvačuje žene za sex, čiže každý sexualny vzťah medzi mužom a ženou, aj manzelstvo je forma ku***enia sa ženy.. (jeho slová)
Ja som zamestnaná na úrade
@anonym_autor Vyzerá to ako vymyslené chápem, ale nie je. Manžel mi povedal, že jemu je jedno či by som bola milenka alebo manželka, že je to jedno a to isté. Že lutuje aj svadby, lebo v prípade rozvodu mi musí vyplatiť 50% jeho majetku
@anonym_autor to akého debila si si našla...
@anonym_autor ahaaaaa tak už viem prečo to je vždy také ťažké niečo na tých úradoch vybaviť lebo sú tam také kapacity za stolom ako si ty 😂👍
Stetka na hodinu bezna suma 100€ tak si vypocitaj ci nie si az moc lacna 🤣 za mesiac
Spytajte sa @deti95060810 ta v kazdej teme pise, ze jej muz odovzdava celu vyplatu. Ta poradi ake "sexualne aktivity" su v cene🤣
Moj z výplaty platí čo treba a keď mu vyplatia fušku mi povie, čo tak rýchlovečka za stovečku?😁 a niekedy dostanem aj 200€, ale musím si ich schovať, inak zmiznú😅
Odkiaľ má ten cenník neviem..
@anonym_autor tak v manželstve je všetko jeho tvoje, takže ti má platiť z tvojho? A manželstvo zaviedli práve preto, aby sa ľudia nek*rvili hore dole... Máte ukážkove manželstvo, radšej si nerobte ani deti. Preberú vaše vzorce ako normálne, prirodzené fungovanie partnerov..
Moj z výplaty platí čo treba a keď mu vyplatia fušku mi povie, čo tak rýchlovečka za stovečku?😁 a niekedy dostanem aj 200€, ale musím si ich schovať, inak zmiznú😅
Odkiaľ má ten cenník neviem..
@anonym_adc2f6 cennik je na amaterkach a kazda ma zaklad od 100€ na hodinu privat. Cize pozna to
@anonym_c0e560 nie je to vymyslené, prečo by malo
@anonym_autor tak stovku az 200 za sex a nech plati aj ucty a nakupy.v dnesnej dobe nie je nic zadarmo.
@anonym_adc2f6 cennik je na amaterkach a kazda ma zaklad od 100€ na hodinu privat. Cize pozna to
@anonym_42b46f tak to som na tom dobre potom, keď za 10min dostanem 200€😀🍾
@anonym_42b46f tak to som na tom dobre potom, keď za 10min dostanem 200€😀🍾
@anonym_adc2f6 vidis si stastna zena 🙂
Za oral som vcera dostala Prada penazenku 🤣

@hankm haha to zatial nie, ono sa to vzdy niekde uprace v domacnosti, naposledy to bol napriklad dyson vysavac 😂
@anonym_8e7410 hmm dyson...mozno ti tym chcel naznacit, ze mas dobry tah 😉😁 dyson by som chcel aj ja, len za jazykove tornado mi ho nikto neda 🥲