Koľko si pýtať v manželstve za sex?
Ahojte, riešim trosku takú dilemu. Manžel sa vyjadril, že nám ženám ide o prachy, hlavne takým, ktoré sú vydate, tak som sa rozhodla, že mu nechcem dávať zadarmo. Povedala som manželovi sumu mesačne takých 600 euro za sex, ale povedal, že on mi za sex platí tak, že platí účty v domacnosti a kupuje mi kozmetiku..Kto má pravdu? ako to beriete, keď jeden deň s manzelom mate sex a na druhy vám niečo kúpi.. Môj manžel to berie tak, že tak sa muž odvačuje žene za sex, čiže každý sexualny vzťah medzi mužom a ženou, aj manzelstvo je forma ku***enia sa ženy.. (jeho slová)
Ja som zamestnaná na úrade
Pomoc🙉🤣🤣🤣idem sa opytat muza, kolko mi posle za vcerajsi sex. Ps: som draha🤣🤣🤣
A este som zabudla dopisat,ze pekne vsetko na ruku a do mojej ruky.A ja ich miniem sama na seba,samozrejme,ze manzel vsetko ostatne plati navyse.
Co keby si ty platila jemu, že vôbec je s tebou😃
Opytaj sa muza kolko dava milenke mesacne a potom porovnaj. Ak bude suma rovnaka tak prihod. Podla mna je to uboho malo.
@anonym_autor to sa az tak nudite cez Vianoce ci co? To co je za chore zmyslanie? Manzelstvo nie je o sexe a peniazoch...mate pokrutene priority...
@anonym_c0e560 nie je to vymyslené, prečo by malo
@anonym_autor pretože je to tak blbé, že to nemôže byť pravda
Ja som na tom asi velmi dobre, mne prve co napadlo “sakra asi budem musiet platit ja jemu” ja mam vzdy viac orgazmov ako on. NIKDY som to nebrala ako povinnost alebo sluzbu, to dakeho neschopneho muza mas…
@anonym_autor 100 za fajku, 200 za lizanie vajec a 500 za sex. este nieco? v noci nocne priplatky samozrejme, ces sviatok 100 % navysenie.
Tento poklad si si vzala dobrovoľne, máš, čo si chcela🫠
@anonym_autor zostalo mi smutno, ako môže niekto tak veľmi ohlupnut.
@anonym_autor vy ste obaja na hlavu
@anonym_4f7be2 zobrala si mi to z ust.
@anonym_autor skutocne ste obaja divni. Este premyslam, ze ako si si mohla vziat muza s takymi nazormi. Ako toto moze niekto brat za normal?
Lol.. neviem ci je to vymyslene ale prispejeme teda :D .. ja s muzom normalne nespim za peniaze, spime spolu ked mame obaja chut.. ale napriklad taka fajka to uz je ine 😂 do toho sa mne moc nechce a ked mi manzel kupi nieco drahe co som si vydrankala tak obcas za to chce fajku :D tak ju spravim a mam napriklad nove hodinky alebo kabelku 😂😂 vyhra pre oboch 😂😂

A samozrejme,vikendy volne,idem na cely vikend na wellnesss.Kazdy vikend.