Koľko ste mali sexuálnych partnerov?
Koľko ste mali sexuálnych partnerov? Dnes som počula o babe, ktorá mala do 19tich už 20. A cítim sa zvláštne, že ja som v tom veku nemala ešte ani jedného.
@walentina7 ten tvoj si ho neumyva? Alebo mas take nizke sebavedomie, ze sa bojis porovnavania s inymi zenami
@simca06022011 je to výzva 🙂
2, exmanžel a terajší a verím, že je to definitívne číslo.
@h2 presne takeho mam a nemenila by som. Ja som za mlada takisto svata nebola. Sme s tym obidvaja v pohode. Vieme sa velmi otvorene porozpravat, mame 10-rocny laskyplny, verny vztah. Prave tym, ze sme si obaja uzili a videli vsetko sme tak spokojni, ze to viac snad ani nejde.
Kym clovek nepodvadza a nikomu neublizuje, nevidim na tom nic zle. Nemam rada predsudky a viac ludi, viac standardov, vsetci si hladaju rovneho, to je snad jasne. A to, co si mysli zakomplexovana Marusa od vedla ma ozaj nezaujima.
Záleží na veku osoby a o tom čo tá osoba zažila v živote. Je rozdiel 20 ročný človek a 40 ročný a taktiež je rozdiel, ak mal niekto dlhodobé vzťahy a ak bol niekto slobodný. Každopádne ani jeden ani druhý extrém zrejme nie je správny..ani sa hnať za vysokým číslom bez rozmyslu a ani držať celibát. Treba vo všetkom zdravú mieru a vyhodnocovať situáciu tak ako to JA cítim a nie tak ako to majú iní ľudia. Záleží aké má človek prilezitosti a či vôbec ma vo svojom živote osoby s ktorými chce mať sex.
Uz vidim jej buduceho priatela. : teba pretiahlo uz 50 muzov? chcem ta za manzelku. 😀😀
Ja viem, každého to trápi, keď vidí svojich spolužiakov na základnej už v 6.ročníku randiť potom zase na strednej kde je polovica z triedy zadaná, aspoň dievčat s o 5-10 rokov staršími chlapmi... ale vôbec ťa to nemusí trápiť ak chceš mať dlhodobý vzťah.
Ak ťa bude štvať, že si nechodila po baroch, alebo sa cudzími ľuďmi ktorých takmer nepoznáš nenechala pretiahnuť, tak to kludne môžeš zmeniť... máš x účinných možností.
Tvojho budúceho partnera určite poteší, ak bude pre teba prvý.
Spala som s jediným mužom, som s ním doteraz, od svojich 17 rokov, čiže 14 rokov, čakáme tretie dieťa 😊On mal predomnou jednu frajerku, dlhšie takže je jasné, že sex bol. Ja som síce priateľa mala tiež pred ním dosť dlho( 3r), ale nespali sme spolu.
@stanulienkat aj z tých 5-6 ks by som dievča slušnoú babou nenazval...ale tak to je môj nazor
Na mieste každej ženy (ale aj muža) by som bola hrda na cislo 1.
Čím vyšší počet, tým z môjho pohľadu horšie. Nie z pohľadu odsudzovania, skôr mi je tých ľudí ľúto. Hľadajú a nemôžu nájsť.
V tom veku som sa venovala škole a koničkom.
je to síce staršia diskusia ale číslo ako také nie je doležité.... vezmite si človek je celý život nezadaný a príležitostne randí a stane sa že dva s dvoma z toho každý rok skončí v posteli.... ak ste začali mať sex v 18 a máte 30 tak to je už 24 možných partnerov ale keď sa na to pozriete z tej inej strany nie je to tak veľa aj keď číslo je vysoké. Muži vedia dobre balamutiť a aj keď sa stretávate pár mesiacov vedia sa na vás po pár sexoch vykašlať a vy smutná hladáte dalej a robíte tie isté chyby........ nie každý má to štastie že si hneď nájde toho pravého a s tým ostane.

Načo su dobre taketo diskusie? Aby si mohli niektoré ženy kopnúť do tych, ktoré podľa ich pohľadu sú divné?