Koľko vydrží muž bez sexuálneho kontaktu?
Ahojte.Asi blbá otázka ale momentálne ju riešim.Kolko vydrží chlap bez sexu,bez masturbácie ???Manžel tvrdí už druhý mesiac ,že nemá chuť nechce sex nemá bokovku a ani si to sám nerobí.Sex máme raz za mesiac ....
Veríš? To fakt? No...nemala by si😝
Toto je zaujímavá otázka. Odpovedať by mali seminaristi, kňazi, farári a podobne.
@done To radšej nie....lebo keby mali odpovedať pravdivo, tak by ťa vystrelo, aké "šmakocinky" by si sa podozvedala🙈
Ja sa dnes už tretí krát opakujem, ale riešenie, ktoré som zažil že na toto funguje, je ženatý chlap, čo to má tak isto ako občasnu bokovku na "nasýtenie sa"
@autorka ja som nazoru, ze to semeno z neho nejak odist musi, chlapi to maju inak ako zeny, testosteron je a musi to ist, jedine ak by mal zle hodnoty hormonalne ale to by napr. nechcel ani spoertovat atd. vsetky tie veci co testak nabudi, bude to skor, ze sex nechce s tebou alebo ma bokovku...
realne mozu aj muzi mat stav, ze nechcu sex ale musi byt dovod, psychicky, fyzicky atd. mesiac alebo tak ale nie dlhodobo... bude tam nieco ine, musis sa s nim vela rozpravat...
Ako vieš že sa nezavrie na WC a nevyhoní si šarlatána? 😳
@anonym_autor Ja osobne max.3dni
Záleží od chlapa aj situácie. Môj muž, keď naposledy riešil v práci nepríjemné problémy, tak o sexe ani počuť, nevedel sa sústrediť podľa jeho slov a sex sme nemali vtedy tiež ale 3 týždne. Inak keď je v pohode ho potrebuje aj 4x do týždňa. Takže to naozaj závisí od viac faktorov podľa mňa.