icon

Koľkokrát do týždňa máte sex?

27. júl 2025

Diskusia o platoch je úspešná- skúsme preto anonymne aj tuto tému:
-ako dlho ste spolu?
-máte deti?
-koľkokrát do týždňa/ mesiaca/ roka máte sex? (s oficiálnym partnerom) 😄
Všetko anonymne baby (aj muži sa kľudne zapojte)

Strana
z2
nikpa
28. júl 2025
@anonym_c60258

@anonym_autor sme spolu 30 rokov mame dve deti a sex mame dva krát do týždňa. V stredu a cez víkend. V stredu večer a cez víkend ráno v nedeľu alebo v sobotu večer.

@anonym_c60258 takto to má nastavene moja kolegyňa potom, čo odpustila mužovi neveru. Boli v poradni a poradila im to psychologička. Len ma to tak napadlo 😀 a už im to tak funguje roky.

kiki68
28. júl 2025

Hmm 10 rokov spolu, 2 deti ( male) a sex ako kedy , niekde medzi 3-15x do tyzdna. Zalezi na case a okolnostiach. Nakolko ked je plny dom rodiny ( babky atd), tak tu tazko pojdeme skakat 2x za den a viac .

anonym_40303d
28. júl 2025

24 r spolu, obaja cez 40 (muz uz zaokruhluje na 50), 2 deti, sex tak 6x do mesiaca

anonym_7a4b31
28. júl 2025

Ráta sa aj trojka s Little Caprice a vlastnou rukou? Kamarát sa pýta...

anonym_5f5c88
28. júl 2025

@anonym_autor s manželom sme spolu 7 rokov z toho 3 roky manželia máme jedno svoje 2 ročne dieťa+ jedno nevlastné 14 rokov
Sex máme priemerne 4x do týždňa

autor
28. júl 2025

Som autorka -žena, zaujíma ma to… mne sa vo vzťahu máli. To je všetko. Nemám také kamarátky aby som to s nimi rozoberala

anonym_524d49
28. júl 2025

Mám rada sex, robím sa niekedy aj každý druhý deň. Priateľ so mnou nebýva a nevie ma uspokojiť, tak máme sex niekedy každý druhý týždeň, niekedy raz za mesiac. Chcela by som viac, ale chuť s ním nemám. Nevie si to užiť a nezaujíma ho moje uspokojenie. Chcel by predohru on pre seba a ja sa mám urobiť sama. Tak sa robím bez neho.

martul
28. júl 2025
@anonym_autor

Som autorka -žena, zaujíma ma to… mne sa vo vzťahu máli. To je všetko. Nemám také kamarátky aby som to s nimi rozoberala

@anonym_autor a ty teda?

atika11
28. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor táto anketa ti v tom určite pomôže.Tomu ver,úplne vyrieši tvoj problém,keď budeš vedieť, kto kedy sexuje.Ešte polohy jej alebo jemu popíšte.Mne to príde úchylné.Prečo to nerozoberáš so svojim mužom?A vy čo jej odpisujete fakt nechápem.😀

anonym_343157
28. júl 2025

S exmanželom som bola 10 rokov, 2 deti a sex sme mali vyslovene keď som ho do toho dohnala. Cca raz za mesiac. Terajší priateľ pracuje mimo mesto. Domov chodí na vikedny a sex mame 2-3x denne ak sa da. Ak je doma dlhšie tak raz za deň určite.

atika11
28. júl 2025
@anonym_343157

S exmanželom som bola 10 rokov, 2 deti a sex sme mali vyslovene keď som ho do toho dohnala. Cca raz za mesiac. Terajší priateľ pracuje mimo mesto. Domov chodí na vikedny a sex mame 2-3x denne ak sa da. Ak je doma dlhšie tak raz za deň určite.

@anonym_343157 super a čo s tým ďalej....Ako ti pomôžeme?

zuzi0911
Autor odpoveď zmazal
anonym_d98f18
28. júl 2025

Naposledy tak pred 3 týždňami ak nie viac a aj predtým nejako moc nie... Ani sa mi nechce v poslednej dobe. Ani jemu asi. Medzi 30-40r máme obaja, sme spolu cca 9 rokov.

autor
28. júl 2025
@atika11

@anonym_autor táto anketa ti v tom určite pomôže.Tomu ver,úplne vyrieši tvoj problém,keď budeš vedieť, kto kedy sexuje.Ešte polohy jej alebo jemu popíšte.Mne to príde úchylné.Prečo to nerozoberáš so svojim mužom?A vy čo jej odpisujete fakt nechápem.😀

@atika11 a ty nie si uchylna, ak to citas? 😀

autor
28. júl 2025
@martul

@anonym_autor a ty teda?

@martul mame 35 rokov, 1 dieta, 1x do tyzdna

atika11
28. júl 2025
@anonym_autor

@atika11 a ty nie si uchylna, ak to citas? 😀

@anonym_autor 😂😂😂 pohonkaj si chlapče.Normálnu ženu nezaujíma sex druhých ľudí.Ale hlavne,že ti pomôžu.

anonym_e6c8fc
28. júl 2025

25 rokov spolu a 5-6 krat do tyzdna.

anonym_08c201
28. júl 2025

25 rokov spolu, mame po 40tke,2 deti a chce kazdy 2.-3.den.. rozne sposoby praktizujeme, niekedy klasika, niekedy oral mu staci, nemozem prejst okolo neho naha,lebo hned chce🙂

lubossi
28. júl 2025
@atika11

@anonym_autor 😂😂😂 pohonkaj si chlapče.Normálnu ženu nezaujíma sex druhých ľudí.Ale hlavne,že ti pomôžu.

@atika11 neboj ved mu aj odpisuju bez tak iba chlapi ;)

anonym_6081a9
29. júl 2025

20 rokov manželia, dve deti. Nedobrovoľne spím v druhej izbe, vraj chrápem 😔. Vzťah máme super, ale na sex nieje skrátka priestor. Dcéra už je z domu ale syn je stále s nami, takže na intímnosti nieje čas a priestor. Celé zle😔

kariernik
29. júl 2025

8 rokov manželia. Sex? častejšie by to mohlo byť podla mňa .Manželka nepotrebuje aj pol roka. Čiže sex je viac sviatok, ako zážitok

kariernik
30. júl 2025

Sedem rokov spolu . a týždňov je viac ako sexu. Našťastie to ide aj inak.😉

anonym_ee3038
6. aug 2025

No, tak uz si sa dozvedela, spravila si statistiku a co? Zistila si, ze mas sexu malo ci vela? Vzdy je s tym co robit.

yoginka231
13. aug 2025

2 roky spolu, sme bez detí a sex máme tak 7-8 krát týždenne. Cez pracovný týždeň ak nie som unavená, ale niekedy prídem fakt zničená a nič sa mi nechce. A cez víkend aj dva razy. Na dovolenke aj viac keď som úplne v kľude a mám vypnutú hlavu, nič neriešim tak vtedy nedbám koľko haha.

Strana
z2