icon

Koľkokrát vás podviedol partner alebo manžel?

11. dec 2025

Kolko krat si myslite, alebo viete ze vas podviedol vas manzel ci partner a s kym? Zbytocne pisat take tie odpovede, mna nikdy nepodviedol lebo ma miluje, skuste prosim napisat kludne anonymne iba tie, ktore si to myslite, alebo isto viete. Mne je jasne, ze je to divna tema, Ale ako vidim a pocuvam v realnom svete je to akoby standard.

viestta
11. dec 2025
@minenkaa

@anonym_d5972f veď práveže neviem detaily,dnes večer sa s ním chcem porozprávať ,dufam,že to bude aspoň nejaký mladý dobre stavaný chlap a nie blonďák ,nemam rada blondatych ľudí

@minenkaa musis mu dat ultimatum, bud sa o svihaka podeli alebo si budes hladat svojho, s ktorym sa ani ty delit nebudes.

anonym_d5972f
11. dec 2025
@minenkaa

@anonym_d5972f veď práveže neviem detaily,dnes večer sa s ním chcem porozprávať ,dufam,že to bude aspoň nejaký mladý dobre stavaný chlap a nie blonďák ,nemam rada blondatych ľudí

@minenkaa tolerantná žena

minenkaa
11. dec 2025
@viestta

@minenkaa musis mu dat ultimatum, bud sa o svihaka podeli alebo si budes hladat svojho, s ktorym sa ani ty delit nebudes.

@viestta pravdu máš a ja blba vždy keď nájdem peknú ženu ,vždy ale vždy ju zoberiem aj domov ,nepáči sa mi ,že on na mňa kašle

lanka999
11. dec 2025

niektori frajeri to vedia tak sikovne ze na to neprides, ale akonahle by som to mala 100% podlozene, tak by dalej nebol mojim priatelom....

13uzivatelka11
11. dec 2025
@anonym_d5972f

@minenkaa teraz vážne 😄si robíš prdel z nás?
Nebojiš sa suveniru?
To sa ti normálne prizná, keď vieš detaily?

@anonym_d5972f jasné že si robí srandu.

anonym_16eec4
11. dec 2025

Mám chlapa čo by mi ani neuveril keby som ho podviedla.
Má pocit, že je nenahraditeľný, najlepší, mám absolútnu voľnosť a voľnú ruku, kľudne by som mohla isť aj na dovolenku s nejakým chlapom a je presvedčený že nedokážem jeho veličenstvo podviezť a vymeniť už vobec.
A netuším absolútne, či to má preto, že ma podvádza, alebo ako on hovorí, že nemá dovod podvádzať, že máme pekný vzťah a nedokázal by to, preto nevidí konkurenciu a už vobec, že niekto može byť pre mňa sexuálny objekt okrem neho.
Máte, mali ste niektorá takto nežiarlivého partnera a čo sa z neho vykľulo?

anonym_30309c
11. dec 2025

@anonym_autor neviem, robi si nad posteľou čiarky, keď prídem domov z práce, spocitam. Mňa by podviedol len raz a to by znamenalo koniec vzťahu. Ja som nepodviedla ani raz, to isté požadujem od partnera.

kiki68
11. dec 2025
@anonym_16eec4

Má pocit, že je nenahraditeľný, najlepší, mám absolútnu voľnosť a voľnú ruku, kľudne by som mohla isť aj na dovolenku s nejakým chlapom a je presvedčený že nedokážem jeho veličenstvo podviezť a vymeniť už vobec.
A netuším absolútne, či to má preto, že ma podvádza, alebo ako on hovorí, že nemá dovod podvádzať, že máme pekný vzťah a nedokázal by to, preto nevidí konkurenciu a už vobec, že niekto može byť pre mňa sexuálny objekt okrem neho.

@anonym_16eec4 ja mam, sme spolu 10 rokov a nepodvadzame sa, nie je na to dovod. Hlavne keby podvadza, ma to znaky, on je doma na HO, ja som na materskej teraz, ako to by som musela byt slepa di nieco nevsimnut. Nie kazdy musi kde kade

13uzivatelka11
11. dec 2025
@anonym_16eec4

@anonym_16eec4 svokra sa rozviedla s manzelovym otcom kvôli žiarlivosti, tak on sa toho tak nejako drží že nie je žiarlivý.. verí mi a nemá dôvod neveriť, ale keď som mu občas spomenula nového kolegu s ktorým som si začala veľmi rozumieť a sme dobrí kamoši, tak vidím na ňom že zo začiatku trocha žiarlil. 😅 Ale scény by mi nerobil nikdy.. nemá prečo.

anonym_16eec4
11. dec 2025
@kiki68

@anonym_16eec4 ja mam, sme spolu 10 rokov a nepodvadzame sa, nie je na to dovod. Hlavne keby podvadza, ma to znaky, on je doma na HO, ja som na materskej teraz, ako to by som musela byt slepa di nieco nevsimnut. Nie kazdy musi kde kade

@kiki68 sranda, ja tiež stále preverujem, mobil mi nechá pod nosom, nechápem to😇
Ja viem, že ľudia sú neverní aj som sa ho snažila vyprovokovať, alebo teda ukazujem mu, že občas niekto napíše nejaký dvojzmysel, on sa tomu smeje a nerieši.
Kľudne povie, že vie o tom, že som sexi a urobí napr večeru, alebo opraví niečo, vybičuje ho to trochu byť ešte dokonalejším, aj mu poviem že dotyčný je pekný, brutal chlap a on nič, ibaže fakt?!

anonym_16eec4
11. dec 2025
@13uzivatelka11

@anonym_16eec4 svokra sa rozviedla s manzelovym otcom kvôli žiarlivosti, tak on sa toho tak nejako drží že nie je žiarlivý.. verí mi a nemá dôvod neveriť, ale keď som mu občas spomenula nového kolegu s ktorým som si začala veľmi rozumieť a sme dobrí kamoši, tak vidím na ňom že zo začiatku trocha žiarlil. 😅 Ale scény by mi nerobil nikdy.. nemá prečo.

@13uzivatelka11 zaujímavé, lebo toto mi hovoril, že jeho mama žiarlila a s otcom sa často hádali.
V skutočnosti je to naozaj na nič dobré, si robiť dusno atď keď toho druhého ľúbiš, je to odveci veru sa naťahovať za prkotiny, že sa s niekým rozprával, napíše niekto

majlo1234
11. dec 2025

Mna denno denne s kamaratmi🫣 aspon teda ja sa tak citim momentalne. Pokial by som vedela o ozajstnej nevere, bolo by to bohuzial len raz. Moja osobnost by mi nedovolila pokracovat v takom vztahu

majlo1234
11. dec 2025
@anonym_16eec4

@anonym_16eec4 moj je relativne neziarlivy. Alebo takto-on povie, ze by na zabil, keby som ho podviedla ale zaroven mi uplne veri, mam kamaratov, hravam s chlapmi volejbal, poviem mu, ked vidim pekneho chlapa. Ale zas, mam dve male deti, on ma mozno pocit, ze nemam cas ho podvadzat🤣ktovie, ja tiez nie som ziarlivy typ, a zda sa mi, ze v normalnom bezpecnom vztahu nie je priestor na ziarlivost

anonym_e4a730
11. dec 2025

15 rokov som si myslela ze 0 na sto percent ale potom to prasklo a pocet neviem, iba odhady ale mnoho

anonym_16eec4
11. dec 2025
@majlo1234

@anonym_16eec4 moj je relativne neziarlivy. Alebo takto-on povie, ze by na zabil, keby som ho podviedla ale zaroven mi uplne veri, mam kamaratov, hravam s chlapmi volejbal, poviem mu, ked vidim pekneho chlapa. Ale zas, mam dve male deti, on ma mozno pocit, ze nemam cas ho podvadzat🤣ktovie, ja tiez nie som ziarlivy typ, a zda sa mi, ze v normalnom bezpecnom vztahu nie je priestor na ziarlivost

@majlo1234 ja mu tiež dávam jeho medicínku, že nežiarlim, verím mu, ale pritom som v strehu.
Pre neho je doležitý kľud a moja spokojnosť, nezvládol by sa snažiť a počúvať žiarlivostné hejty, tak to majú jeho kamoši a sám povie, že by takú ženu nezniesol.
Len mi stále vrtá v hlave, že či nie je taká tichá voda.
Že ma podviedol hocikedy a že aj keď ho podvediem ja, tak bude mať lepšie skóre a akoby je s tým preto takto vyrovnaný, lebo sa na neho aj tak nechytám.
Lebo je neskutočne súťaživý mimo vzťahu, to ide bomby a vyhľadáva adrenalín, to je to, prečo stále pochybujem.
Že sa nechá rozkopať pri fotbale aj si poplače skoro, že nevyhral, ale doma ho nerozhodí nič.

pr85
11. dec 2025
@anonym_d5972f

@minenkaa tolerantná žena

@anonym_d5972f Ty budeš asi troll. Žiadna normálna žena by predsa neakceptovala neveru svojho muza s iným mužom.

anonym_c8d789
11. dec 2025
@minenkaa

@doriiis Aj to som už rozmýšľala ,nech je aj doma a aby sa nemusel kade tade flakat

@minenkaa prepáč ale toto tolerujes prečo? Že to robí s mužom? Robíš si z nás srandu?

miriamzba
11. dec 2025

Časté to je, nevyhnutne nie. Sú aj muži, dokonca aj ženy, čo nepodvadzaju.
Máš u svojho nejaké podozrenie?

anonym_16eec4
11. dec 2025
@anonym_e4a730

15 rokov som si myslela ze 0 na sto percent ale potom to prasklo a pocet neviem, iba odhady ale mnoho

@anonym_e4a730 my sme spolu 14 rokov a tiež nechcem spoliehať na to, že som stále tá najvačšia krasomila a po inej nemože túžiť a že má oči len pre mňa.
Obetovala som mu najkrajšie roky a chcem byť v obraze a pokiaľ by ma klamal tak s ním nebudem.
Ako si to zistila a prasklo to?

anonym_16eec4
11. dec 2025
@anonym_c8d789

@minenkaa prepáč ale toto tolerujes prečo? Že to robí s mužom? Robíš si z nás srandu?

@anonym_c8d789 to je ako z hororu fakt🙃 že to má v otvore plnom baktérií, trhlín a potom by mal isť do mňa, čo mám problém aj keď zmením mydlo.

majlo1234
11. dec 2025
@anonym_16eec4

@majlo1234 ja mu tiež dávam jeho medicínku, že nežiarlim, verím mu, ale pritom som v strehu.
Pre neho je doležitý kľud a moja spokojnosť, nezvládol by sa snažiť a počúvať žiarlivostné hejty, tak to majú jeho kamoši a sám povie, že by takú ženu nezniesol.
Len mi stále vrtá v hlave, že či nie je taká tichá voda.
Že ma podviedol hocikedy a že aj keď ho podvediem ja, tak bude mať lepšie skóre a akoby je s tým preto takto vyrovnaný, lebo sa na neho aj tak nechytám.
Lebo je neskutočne súťaživý mimo vzťahu, to ide bomby a vyhľadáva adrenalín, to je to, prečo stále pochybujem.
Že sa nechá rozkopať pri fotbale aj si poplače skoro, že nevyhral, ale doma ho nerozhodí nič.

@anonym_16eec4 neviem, tazko mi posudit, ja som take vztahy nemala, kde by sme sa podvadzali. A pride mi zvlastne, ak by si niekto takto dezal skore🤗 ale pokial mas divny pocit, mozno sa o tom skuste porozpravat.

anonym_16eec4
11. dec 2025
@majlo1234

@anonym_16eec4 neviem, tazko mi posudit, ja som take vztahy nemala, kde by sme sa podvadzali. A pride mi zvlastne, ak by si niekto takto dezal skore🤗 ale pokial mas divny pocit, mozno sa o tom skuste porozpravat.

@majlo1234 no to ma tak napadlo, keď so zápalom hovorí o športe, že nabudúce musíme vyhrať😆 a fakt sa preto rozkrája, ale nemožem to zrovnávať so vzťahom, práveže nemám žiadne podozrenie, všade chodím s ním.
Vždy ma volá, spýtam sa či tam budú ženy, partnerky ostatných, naposledy povedal že nie, čo mi bolo podozrivé, tak že musím isť, že určite nechce aby som tam išla a ja som tam bola naozaj sama žena a jemu vobec nevadilo, že sa tam 35 chlapov okolo mňa motá a vykecávam s nimi.

majlo1234
11. dec 2025
@anonym_16eec4

@majlo1234 no to ma tak napadlo, keď so zápalom hovorí o športe, že nabudúce musíme vyhrať😆 a fakt sa preto rozkrája, ale nemožem to zrovnávať so vzťahom, práveže nemám žiadne podozrenie, všade chodím s ním.
Vždy ma volá, spýtam sa či tam budú ženy, partnerky ostatných, naposledy povedal že nie, čo mi bolo podozrivé, tak že musím isť, že určite nechce aby som tam išla a ja som tam bola naozaj sama žena a jemu vobec nevadilo, že sa tam 35 chlapov okolo mňa motá a vykecávam s nimi.

@anonym_16eec4 vy ste asi este mlady par🤗 mna by ani nenapadlo chodit na akcie s tym mojim, dost mam pocuvat tie dristy doma🤣 podla mna sa zbytocne stresujes.”, ak ti nedava zamienk pre ziarlivost, zbytocne je ho podozrievat.
Mne by napriklad vadilo, ak by muz obzeral na instaci zeny, ako to casto robia teraz mladi muzi. Na to by som mozno vedela ziarlit. Ale moj nema socialne siete, tak aj od toho som usetrena. A na akcie chodia vacsinou len chlapi, tak ako my chodime len baby, pripadne cele rodiny. Tam tiez nie je dovod ziarlit

anonym_202e0e
11. dec 2025

@anonym_autor 2 roky podvádzal, bola som tehotná + keď mala dcéra rok a pol to prasklo . Tušila som, a boli to do dnes

anonym_7e7d95
11. dec 2025

Ja manzela nemam, mozno prave preto ze neverim ziadnemu muzovi. Moj prvy vazny frajer bol velky herec a kurevnik, podviedol ma minimalne s 2 zenami a dlhodobo. Dalej som nepatrala.. Dalsi si zacal paralelny vztah z vychcanosti a mna ghostol, nasiel si druhu zenu z bohatej rodiny.
Ked som davnejsie skusala zoznamky, videla som tam mnoho znamych tvari z okolia co boli oficialne zadani alebo zenati. Takze nedala by som ruku do ohna za nikoho!

morpheuss
11. dec 2025
@minenkaa

Pat krát za tri posledné roky a vždy s chlapom,ja nechapem čo mu doma chyba

@minenkaa zjavne mu chýba penis 😂

minenkaa
11. dec 2025
@morpheuss

@minenkaa zjavne mu chýba penis 😂

@morpheuss a nechceš vypomôcť?

anonym_e4a730
11. dec 2025
@anonym_16eec4

@anonym_e4a730 my sme spolu 14 rokov a tiež nechcem spoliehať na to, že som stále tá najvačšia krasomila a po inej nemože túžiť a že má oči len pre mňa.
Obetovala som mu najkrajšie roky a chcem byť v obraze a pokiaľ by ma klamal tak s ním nebudem.
Ako si to zistila a prasklo to?

@anonym_16eec4 nakazil ma

anonym_16eec4
11. dec 2025
@anonym_e4a730

@anonym_16eec4 nakazil ma

@anonym_e4a730 ach, hovado

morpheuss
11. dec 2025
@minenkaa

@morpheuss a nechceš vypomôcť?

@minenkaa ja radšej ženy a skôr submisívnejšie.. tak jedine, že by bolo treba občas za manžela zaskočiť ❤