Koľkokrát vás podviedol partner alebo manžel?
Kolko krat si myslite, alebo viete ze vas podviedol vas manzel ci partner a s kym? Zbytocne pisat take tie odpovede, mna nikdy nepodviedol lebo ma miluje, skuste prosim napisat kludne anonymne iba tie, ktore si to myslite, alebo isto viete. Mne je jasne, ze je to divna tema, Ale ako vidim a pocuvam v realnom svete je to akoby standard.
Za nikoho by som ruku do ohňa nedala, ani za môjho chlapa. Nedávny prípad v okolí - dokonalý mladý pár, všetko tip-top, žiadne podozrenie. Nakoniec mal muž nie milenku, ale rovno paralelný vzťah viac než rok. Medzitým sa stihol aj oženiť (s oficiálnou partnerkou, ktorá o ničom nevedela) grc.
@anonym_autor 0
@anonym_autor Nie, nie je.To tvrdia tí, čo si to tým ospravedlňujú.
Myslím ze 0x.
15 rokov som si myslela ze 0 na sto percent ale potom to prasklo a pocet neviem, iba odhady ale mnoho
@anonym_e4a730 fiha,ako si sa to dozvedela?
@anonym_autor neviem, koľkokrát, ani či vôbec ma podviedol, ale ja jeho som raz, a myslím, že sa to zopakuje, hneď ako bude príležitosť ...
Ex manžel veľa krát. Čo viem tak za 10 rokov manželstva tak 4 milenky čo priznal. O nepriznaných nemám tušenie. Terajší partner snáď 0 krát. Ale za žiadneho chlapa ruku do ohňa nedám.
@anonym_autor neviem, koľkokrát, ani či vôbec ma podviedol, ale ja jeho som raz, a myslím, že sa to zopakuje, hneď ako bude príležitosť ...
@anonym_9a1362 využi, že si anonym a povedz o tom viac...prečo si tak pevne rozhodnutá to zopakovať?
@anonym_9a1362 využi, že si anonym a povedz o tom viac...prečo si tak pevne rozhodnutá to zopakovať?
@morpheuss pretože chcem .. aj on chce... Nič viac, nič menej. Prílišná príťažlivosť...
Moj sucasny partner ma nepodviedol asi ani raz. Pokial sme boli vo vztahu urcite nie. Ja som ho podviedla raz, nevie o tom, bolo to davno. Moj prvy priatel ma podviedol niekolko krat a vedela som o tom. Ale mali sme otvoreny vztah, cize neberiem to ako neveru.
@anonym_31176d ako to môžeš vedieť že ťa nepodviedol? Si s ním 24 hod denne?
Ani on nevie že si ho podviedla.
Môj manžel zastáva názor že chvýľkové potešenie nestojí za rozvrat manželstva, našej rodiny. Sme spolu pár desaťročí v harmonickom vzťahu, tak si dovolím napísať : 0
@anonym_5bba14 to mi tiež hovoril môj manžel. Už nieje manžel, podvádzal má
@anonym_9a1362 aj on je zadaný, že?
@morpheuss áno, málo možností 😶 ....
15 rokov som si myslela ze 0 na sto percent ale potom to prasklo a pocet neviem, iba odhady ale mnoho
@anonym_e4a730 a takto to presne je v podstate všade. A hlavne u tých žien, ktoré sú na 100% isté.
Samozrejme je mi to ľúto ale toto je realita.
@anonym_autor 4 vážne vzťahy, z toho 3 neverní. Predpokladám že aj ten 4 ale na to som neprišla.
Vždy som pátrala a tak som na to prišla, inak by som nemala šancu sa dozvedieť.
Ja som názoru, že časom sú neverní všetci. Oni s tým nemajú problém. Keď prejde zamilovanosť a naskytne sa šanca zasunúť si inde, využijú ju vždy.
Vlastne mi to aj chlapi kamoši potvrdili. Chlap nevie odmietnuť ženu keď sa mu ponúka a nebodaj je ešte sexy.
Keď sa tu počitacaj pisanie v telefone so ženskou tak ano raz a skoro sme to neudržali velmi ťažké to bolo …
@anonym_5e0978 ved som písala,že ja vždy peknú ženu domov dovediem a on na mňa kašle a fláka sa kede tade
@minenkaa vy mate otvorené manželstvo, až tak otvorene, že raz ten druhy nenajde cestu domov
@anonym_autor podvádzal ma rok a pol alebo aj dlhšie 🤷

@zuzanita1609 este som ich nerobila,ešte sme sa nestretli všetci traja,dufam,že dnes to poriešime doma
@minenkaa však zavolaj aj ty kamošku 😀 Budú Šťastné a veseléééé